Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

На кой му пука - Господ нас ни уважава!Все пак го помня още от времето, когато синът му беше готвач в казармата. :laughing: Дяцааааааааааааааааа!!!! Тая София ми изпива и малкото оцелели мозъчни клетки, кой е навит да идем заедна на "Нощта на учените"? Ако му е проблем оставането в София за през нощта, в квартирката място колкото искаш.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
На кой му пука - Господ нас ни уважава!Все пак го помня още от времето, когато синът му беше готвач в казармата. :laughing: Дяцааааааааааааааааа!!!! Тая София ми изпива и малкото оцелели мозъчни клетки, кой е навит да идем заедна на "Нощта на учените"? Ако му е проблем оставането в София за през нощта, в квартирката място колкото искаш.
Кога е тая нощ и кво представлява ?

Кога е тая нощ и кво представлява ?

Нощта на учените е едно много интересно мероприятие, което за съжаление мина отдавна.Тип "Нощ на галериите и музеите" в Пловдив.Исках да видя колко от хората във форума ще се заинтересуват. Само един...Брао бе, пък тука разни пикльовци се хвърлят да знаят много...

NEO_DDT - ето ти инфо Нощ на учените

Нощта на учените е едно много интересно мероприятие, което за съжаление мина отдавна.Тип "Нощ на галериите и музеите" в Пловдив.Исках да видя колко от хората във форума ще се заинтересуват. Само един...Брао бе, пък тука разни пикльовци се хвърлят да знаят много...

NEO_DDT - ето ти инфо Нощ на учените

Тъкмо ми стана интересно и се стягах да ходя пък... Що не каза по рано?

Не е казал по-рано , защото е садистичен , иска да се мъчем , че той е знаел за това преди нас .

:)

Трактор ми минава през главата...

Досега не вярвах в приказките за лека нощ, но вече втора вечер успявам да приспя kopche-то с приказка по филма Mirrors :P Или гласът ми има магически свойства, или комбинацията вино + уиски си казва думата :D

Досега не вярвах в приказките за лека нощ, но вече втора вечер успявам да приспя kopche-то с приказка по филма Mirrors :P Или гласът ми има магически свойства, или комбинацията вино + уиски си казва думата :D

Второто ша е :lol: ... и на мен много ми действат тея приказки-на Jack Daniels книжката съм си зел :P :laughing: .... майчицеее утре иам 4 входни едно след друго :cry Просто вече не ма ебе кфи ще са ми оценките.Искам да минат :D

овермана не е мод :blink:

Което е тъпо.

Лека нощ, путки н епоръбеним, аз се напих с банда пещерасти, утре ще имам космарен махмурлук...

Добро утро, дебили....Повече ракия с облаци нема да мешам....Сега ми е крив целия свят...Само докато не хапна шкембе, естествено ;)

Куронире идеята ти е много добра, доста от екшън предложенията ти съм ги играл

Днеска СУ и в частност ФзФ са решили да ме лишат от девствеността отзад... Чак се чудя 18 или 19 век е там... Административно са една кръгла, голяма и празна нула. Ужасно некадърна работа...

Курунире, теста ти е лесен.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...