Grimjaur Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 На кой му пука - Господ нас ни уважава!Все пак го помня още от времето, когато синът му беше готвач в казармата. Дяцааааааааааааааааа!!!! Тая София ми изпива и малкото оцелели мозъчни клетки, кой е навит да идем заедна на "Нощта на учените"? Ако му е проблем оставането в София за през нощта, в квартирката място колкото искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Мисля, че толкоз ти стига, време за игнор. Ще го израстеш. [Edit] Джаура цака поста с туз пика! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Cry me a river , dickhead... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 На кой му пука - Господ нас ни уважава!Все пак го помня още от времето, когато синът му беше готвач в казармата. Дяцааааааааааааааааа!!!! Тая София ми изпива и малкото оцелели мозъчни клетки, кой е навит да идем заедна на "Нощта на учените"? Ако му е проблем оставането в София за през нощта, в квартирката място колкото искаш. Кога е тая нощ и кво представлява ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 ...не стреляйте по пианиста, той толкова може! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Кога е тая нощ и кво представлява ? Нощта на учените е едно много интересно мероприятие, което за съжаление мина отдавна.Тип "Нощ на галериите и музеите" в Пловдив.Исках да видя колко от хората във форума ще се заинтересуват. Само един...Брао бе, пък тука разни пикльовци се хвърлят да знаят много... NEO_DDT - ето ти инфо Нощ на учените Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Нощта на учените е едно много интересно мероприятие, което за съжаление мина отдавна.Тип "Нощ на галериите и музеите" в Пловдив.Исках да видя колко от хората във форума ще се заинтересуват. Само един...Брао бе, пък тука разни пикльовци се хвърлят да знаят много... NEO_DDT - ето ти инфо Нощ на учените Тъкмо ми стана интересно и се стягах да ходя пък... Що не каза по рано? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Не е казал по-рано , защото е садистичен , иска да се мъчем , че той е знаел за това преди нас . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Честит рожден ден на buyu! :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 една мадама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Трактор ми минава през главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 овермана не е мод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Лели, много бой, много бой! Някакъв руснак ме попиля на UT 2004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 овермана не е мод мдам - връшам се в редиците на нормалните участници остава само плюсчето да свалим и съм ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Досега не вярвах в приказките за лека нощ, но вече втора вечер успявам да приспя kopche-то с приказка по филма Mirrors Или гласът ми има магически свойства, или комбинацията вино + уиски си казва думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Досега не вярвах в приказките за лека нощ, но вече втора вечер успявам да приспя kopche-то с приказка по филма Mirrors Или гласът ми има магически свойства, или комбинацията вино + уиски си казва думата Второто ша е ... и на мен много ми действат тея приказки-на Jack Daniels книжката съм си зел .... майчицеее утре иам 4 входни едно след друго Просто вече не ма ебе кфи ще са ми оценките.Искам да минат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 овермана не е мод Което е тъпо. Лека нощ, путки н епоръбеним, аз се напих с банда пещерасти, утре ще имам космарен махмурлук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Умора,сън,спокойствие,тишина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Сега знам какво им е на всички хора които пишат, че работят по цяла нощ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Добро утро, дебили....Повече ракия с облаци нема да мешам....Сега ми е крив целия свят...Само докато не хапна шкембе, естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Малко реклама/спам: Adventure game quiz FPS action game quiz Айде да ви видя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Куронире идеята ти е много добра, доста от екшън предложенията ти съм ги играл Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 аз почти нищо не познах освен квакето и wolfenstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Пишете в съответните теми, че пак ще ме бият, че пълня тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Днеска СУ и в частност ФзФ са решили да ме лишат от девствеността отзад... Чак се чудя 18 или 19 век е там... Административно са една кръгла, голяма и празна нула. Ужасно некадърна работа... Курунире, теста ти е лесен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.