PSYCHOSIS Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Мат Деймън има рожден ден! Go Damon, it's your birthday, we're gonna party like it's your birthday! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 "Дупката си е дупка. Ама с малко лосионче, и ръката може да си е дупка." - анонимен източник, желаещ секс Сексът е спортно запълване на дупки. - Соня Васи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 I wouldn't kiss AC/DC or Lemmy from Motörhead. I wouldn't kiss Tom Petty, Tina Turner, or the Grateful Dead. And I wouldn't kiss Mr. Tambourine Man no matter how he jingle-jangles. But Jesus Christ Almighty! I'd love to kiss the Bangles! BEST SONG EVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Оф, през три дена изскача новата "бест сонк евъ"... Важното е на работа да слушам радио и Силвия Кацарова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 И тогда наверняка вдруг запляшут облака, И кузнечик запиликает на скрипке. С голубого ручейка начинается река, Ну а дружба начинается с улыбки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Не е достатъчно човек да няма проблеми - трябва и хората около него да нямат проблеми, за да може да живее спокойно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Не е достатъчно човек да няма проблеми - трябва и хората около него да нямат проблеми, за да може да живее спокойно... О, да! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Спи ми се...А довечера - клубна сбирка...Запой по пещерняшки Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Не е достатъчно човек да няма проблеми - трябва и хората около него да нямат проблеми, за да може да живее спокойно... Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Judas_chair Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Judas_chair Няма да питам какво ти е минавало през главата, за да тръгнеш да търсиш подобно нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Няма да питам какво ти е минавало през главата, за да тръгнеш да търсиш подобно нещо. <Curunir> i'm behind with my work in the office, raping my ass open all day today <Vigil> sitting on the proverbial judas chair, i see -> wikipedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Няма да питам какво ти е минавало през главата, за да тръгнеш да търсиш подобно нещо. Може да го кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Божествената сила е равна на Божествената маса умножена по Божествената скорост.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 и тъй като Той по презумция е навсякъде и никъде и е безтелесен => скоростта му е равна на 0 и няма маса... Танас току що Го отрече могъщо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Може да го кефи Вероятно разплаканото човече в края на поста има за цел да покаже, че не ме "кефи" и че съм дълбоко разстроен от съществуването на подобно устройство изобщо. Следващия път ще се постарая да се изразя по-вербално, дано ме разбереш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 по-вербално няма как да се изразиш писмено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Вероятно разплаканото човече в края на поста има за цел да покаже, че не ме "кефи" и че съм дълбоко разстроен от съществуването на подобно устройство изобщо. Следващия път ще се постарая да се изразя по-вербално, дано ме разбереш. Моля те не спирай да пишеш и ти.. форума ще остане без леймъри.. , а и вероятно просто се заяждам с теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 А вероятно не бива, защото го правиш по глупав начин без грам финес и усет? [Edit] За определението на "финес и усет" можеш да се обърнеш към повечето постове на Скорпа например. Овермане - защо бе? Вербален ще рече "словесен", включително писмен, чрез слово просто, а не с картинка. Мирка - точно под поста, в който си ме питал е бе [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Вероятно разплаканото човече в края на поста има за цел да покаже, че не ме "кефи" и че съм дълбоко разстроен от съществуването на подобно устройство изобщо. Следващия път ще се постарая да се изразя по-вербално, дано ме разбереш. Ама не каза, защо аджеба тръгна да го търсиш туй творение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Божествената сила е равна на Божествената маса умножена по Божествената скорост.... не е така, ти си описал Божествения импулс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 А вероятно не бива, защото го правиш по глупав начин без грам финес и усет? С финес , без финес - все тая , нали заради моите заяждания се обясняваш като ученичка Ама не каза, защо аджеба тръгна да го търсиш туй творение? Аз ти казах , може би просто му харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Тя силата ма е маса * ускорение. Т.е божествената сила = божествена маса * божествено ускорение. Сега остава да кажеш кой е физика отишъл в семинария. С финес , без финес - все тая , нали заради моите заяждания се обясняваш като ученичка Аз ти казах , може би просто му харесва Той каза, че не е заради кефа. Освен да е намислил изненада за жената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 С финес , без финес - все тая , нали заради моите заяждания се обясняваш като ученичка Аз ти казах , може би просто му харесва Да, обяснявам се, защото изобщо няма да ми е приятно, а и я проява на лошо възпитание да те нарека "слабоумен педер", ако го направя това дори би могло да ми донесе неприятни warn точки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 mIRCa , той може да казва много работи Curu , ти май си мъжкия вариант на Datonik или както там се пишеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.