mIRCata Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 За два дни успях да овладея спам-а в мен. Не знам да ли ще успея да издържа още дълго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 За два дни успях да овладея спам-а в мен. Не знам да ли ще успея да издържа още дълго Няма проблем...пусни десетина поста тук-там и ще ти мине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Еми айде добро утро и от мене , нещо и аз кипя от енергия и трябва да видя кво да правя , че в тва време възможностите не са много :] Чекия? От снощи съм се обезводнил и сега наваксвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Спах над 8 часа (нещо което не ми се е случвало от седмици) и се събудих с главоболие. А ужким от недоспиване боляло глава... пфу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Чекия? Ще си протъркам ръката :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Ихаа научих за входното Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Спах над 8 часа (нещо което не ми се е случвало от седмици) и се събудих с главоболие. А ужким от недоспиване боляло глава... пфуЗависи от това кога си станал. Ако си проспал периода си на активност, не се учудвай, че те боли глава. Оптай с кратки сладки дрямки преди обяд и ранния следобед.Иначе си мисля, че есенно-зимния период не е толкова зле. Червено винце с прясна мръвка, армеева чорба с праз, чудна чистота и приглушеност в първата утрин с хубав сняг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Спах над 8 часа (нещо което не ми се е случвало от седмици) и се събудих с главоболие. А ужким от недоспиване боляло глава... пфу Минава ми, че аз ако спя 8+ часа наведнъж, значи ще съм си взел съня поне до края на годината. Послушай какво ти казва alchemy - краткият следобеден сън няма нищо общо с нощния. За момента на събуждане - абсолютно съгласен...понякога съм лягал в 4 сутринта и съм се събуждал като кукуряк в 5.30...да, ама пусто мислене...как така ще се минавам да стана в 5 и половина, при положение, че трябва да ставам в 7.30 и имам още 2 часа дотогава - заспивам отново и в 7.30, ако изобщо може някой да ме изправи от леглото...съм толкова скапан, че ме държи чак до вечерта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Тока спираше на няколко пъти до сега , по време на бурята не спира , а след нея ... на тези тук , които отговарят за трансформаторите май им е през ония кога ще го спрът , обаче то не е само тук така сигурно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Аз си легнах в 6 и съм станал към 12. Спах като заклан... само по едно време една напушена котка мина през стаята и събори два стола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Here we go...Another day, another strikeHere we go...It's the living sacrifice Here we go...Against your bullshit ways Here we go...Against your false pretend Here we go...Another day, another hour Here we go...Take back the power Here we go...I'd rather die on my feet Here we go...Than keep living on my knees Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Мисля да организирам мусака парти Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Баба ми ме изнервя адски много и хубаво, че си прекарвам половината време в София, че да не и се случи нещо лошо и още по-добре, че след месец-два шсе преместа да живея сам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Мисля да организирам мусака парти Ей това мусаката и зелевите сърми ги обожавам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Мисля да организирам мусака парти Mмм, от известно време се каня да сгтовя ма говедата дет живея с тях не заслужават... Учебника за фотошоп почва да ме дразни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Утре ставам на 21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 А после някакви снимачи на цветета, мушички и пчелички претендират, че правят артъ... (цък) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 А после някакви снимачи на цветета, мушички и пчелички претендират, че правят артъ... (цък) Леле уникални са ... Ще търся подходящи за печат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 "Мъжът й, бай Спироооо, герооой на трудааа!! Той крави пасешее и Пена ебешееее"... Релакс със китарка преди началото на новата седмица...Най-накрая си сготвих зеле с домати...Мисля пак да запием... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 един път ще ми се обадят да участвам в някъв месечен финал на картинг пистата и аз ще съм извън града на РД Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Биррраааааааааааааааа!!!!!!!!Боооооооооооооооой!!!И тъпа съквартирантка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Дадох месечната си дажба за еврофутбол( и хазар въобще),която се равнява на 1 лев .Тъпите Фенербахче падат,а така като гледам няма шанс да обърнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Утре ставам на 21. Що бе ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Дърт... Вече излизам от категорията на 17 годишните... Трябва да скачам на 18 годишни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Не е вярно ве до 25-6 ставаш за тая категория Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.