gado Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 'Щото съм абсолютен фърфалак. Цяла сутрин жаля, че ще пропусна Handmade day-я, а пък то... Съвсем се забълбуках във времевите си представи. Реви сега, реви ! И покана ти бях приготвил....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Кво беше станало с сайта/форума/тракера? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Има си Златни,Св.Константин,Евксиновград... а и някой от градските все още си ги бива и ги поддържат... Стига си се лигавил с тея плажове ми идвай да играем футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Днес Арилериста имал рожден ден. Да си жив и здрав бате. Късмет, щастие, любов и ти си знаеш още какво искаш. Наздраве и довечера недей да прекаляваш със спиртните напитки Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Днес Арилериста имал рожден ден. Да си жив и здрав бате. Късмет, щастие, любов и ти си знаеш още какво искаш. Наздраве и довечера недей да прекаляваш със спиртните напитки Блогодаря ви на двамата за пожеланието. Да сте ми живи и здрави и все така засмени. С напитките едва ли ще прекаля, но дано не подлудя чичови под нас. Иначе с удоволствие ще си сръбна една две водки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Родителите ми са просто невероятни. Сигурно чувството им за отговорност е спряло да се развива, когато са били на 3 години. А може би ужасните глупости, които правят цял живот, са възпитателно средство за мен - "гледай, дете наше, и никога, ама никога не прави така". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Доволен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Родителите ми са просто невероятни. Сигурно чувството им за отговорност е спряло да се развива, когато са били на 3 години. А може би ужасните глупости, които правят цял живот, са възпитателно средство за мен - "гледай, дете наше, и никога, ама никога не прави така". Споделял ли съм че сестра ми обичаше да ме дразни така. Почне да казва нещо и само общи приказки като я попитам добре де а какво точно е станало и тя "няма значение". Е как да няма значение, а и така казано недоказано само ме прави по-любитен. Другия номер - "абе чакай да ти кажа нещо...... а нищо нищо". Ейййй направо не ми се казва какво ми идеше да я направя в такъв момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Споделял ли съм че сестра ми обичаше да ме дразни така. Почне да казва нещо и само общи приказки като я попитам добре де а какво точно е станало и тя "няма значение". Е как да няма значение, а и така казано недоказано само ме прави по-любитен. Другия номер - "абе чакай да ти кажа нещо...... а нищо нищо". Ейййй направо не ми се казва какво ми идеше да я направя в такъв момент. killing spree Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Минава ми през тиквата, че последните слъчеви лъчи на циганското лято, трябва да се използват подобаващо.Само не завиждайте много Неска в 12 излезнах и се прибирам чак сега...голям кеф е да джиткаш по тенисчица Едит:Започвам отново да цъкам RedAlert 2 .Спомних си как преди 5-6 години бичихме с братчеда по цял ден и изнасяхме компютрите на Hard и ми са приигра Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Споделял ли съм... Вече знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Мастика с две бири, niggaz! Безсмъртен съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 9 часа в лозето... ще ми се да бях смъртен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Малеее изгубил съм всякъква форма .Преди изнасях 4 Hard-a сега един Normal ми се намъкна с инжинери през един незаварден от мен вход...и ми превзе базата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Du.. du hast.. и така нататък.. през главата ми минават само някакви болни мисли и тва , че съм гладен , а ме мързи да си направя квото и да е... в такъв случай - благословени да са шоколадовите бисквити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 В момента ми минават толкова мисли през главата , че чак се обърквам ... просто няма с какво да се занимая за да не мисля толкова . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Основно Годсмак в случая. И хтмл код с много греешки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Добро утро.Вали, ама под земята ще е още по-влажно, тъмно и топло.А всеки от мъжката част на човечеството предполагам обича да се завира по тъмни, тесни, влажни и топли места Осрана работа, водата в пещерата се е вдигнала, никъде няма да ходим...Е, поне ще си почина още повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Добро утро и от мен(или по-скоро добър ден ) .Ставам в чудесно настроение и ми е кеф въпреки кофти времето навън...дано и при вас да е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Днес и аз рина мифки. Пълен съм с енергия. Още с никой не съм се заял... Време е да се обадя на чистачите. EDIT: Грешката поправена. Заядох се! EDIT2: Лаури, жертво, не чети, ами пиши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Боли ме главата. Алкохола не прощава на никого когата идва в повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 добро утро и от мен живи и здрави и спете повече щото съня е здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Еми айде добро утро и от мене , нещо и аз кипя от енергия и трябва да видя кво да правя , че в тва време възможностите не са много :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Еми айде добро утро и от мене , нещо и аз кипя от енергия и трябва да видя кво да правя , че в тва време възможностите не са много :] Аз сядам да уча Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 БРАВО!!! УЧИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.