Curunir Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Сериозно - КАК успявате да не се избиете за компютъра? Защото от написаното съдя че има само 1 машина след като сменяте профили и т.н. ... та винаги съм се чудел. Тука имаме 2 машини + лаптоп и пак се ръгаме с лакти като седне някой където не му е мястото та какво оставаше да е само 1 компютъра... та винаги съм се чудел как го правите? В интерес на истината, тя не идва тук всеки ден, но като дойде, аз просто ставам и я оставям да се нарови в пощите си и във форума и останалите сайтове, по които ходи. След това я оставям и да си почеше езика в скайп за 30-ина минути и после тя сама става и се опитваме да правим нещо заедно - пуканки с филм или се търкаляме и мързел или излизаме някъде. Някакси не върви да кисна часове на компютъра докато тя е тук при положение че сме постоянно заедно само уикенда и някои делнични вечери. А и аз имам китара - оставям си жената да се вихри на компа и си подрънквам отстрани, мога да убия до час-два време така. Иначе тя си има лаптоп, понякога го взима тук и става идилия - тя плющи махджонг на бюрото до мен, аз на десктопния дръстя Oblivion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Най-после разбрахме коя е тайната жена на цурунир *прави се на изненадан*. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 "Детствените момичета изпадат ли в цикъл?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 Тука имаме 2 машини + лаптоп и пак се ръгаме с лакти като седне някой където не му е мястото та какво оставаше да е само 1 компютъра... та винаги съм се чудел как го правите? единия в/у другия, как иначе. lil stenly, ти не си ли върколак, ква нощна птица кви 5 лева ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 тя плющи махджонг на бюрото до мен, аз на десктопния дръстя Oblivion... А така! Вместо заедно да играете на тетрис един срещу друг... преди време имах един приятел който идва на сутринта с едни червени очи и едвам гледа. Предната нощ знаех че ще ходи при една мадама и като го гледам се чудя какво толкова са правили, той вика - взехме 1 бутилка водка и играхме тетрис... ужким щяхме друго да правим но като се зарибихме - един срещу друг цяла нощ. А даже не е компютърджия той Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 "Детствените момичета изпадат ли в цикъл?" Да, на всяко 28-мо число в месеца...изпадат в цикъл...и то - нервен. "Мога ли да забременея като правя френска любов?" (зададен въпрос в Тийнпроблем.нет) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 В интерес на истината, тя не идва тук всеки ден, но като дойде, аз просто ставам и я оставям да се нарови в пощите си и във форума и останалите сайтове, по които ходи. Време е да споделиш и кой KeyLogger използваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 единия в/у другия, как иначе. lil stenly, ти не си ли върколак, ква нощна птица кви 5 лева ? Как може да си такъв човек , до сега се опитвах да го пазя в тайна ... виж какво направи . п.п. Слушам си музика . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 След малко трябва да изчезвам на работа и не ми се щте изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Добро утро, дяца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Хич не е добро. От този панаир вчера още ми туптят краката. А другата седмица Реклама Експо. Мразя ги тези изложения, макар да са добре за бизнеса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Добро да е , всичко ме боли ... поне си намерих песнички и занимание да отпускам сега . П.П. Приятно слушане ви пожелавам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 аз не залагам, аз депозирам парите си да ми ги пази букито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 той вика - взехме 1 бутилка водка и играхме тетрис... ужким щяхме друго да правим но като се зарибихме - един срещу друг цяла нощ. А даже не е компютърджия той First things first! Tetris > sex Време е да споделиш и кой KeyLogger използваш Най-хубавия! startkeylogger Хубаво беше едно време да влезеш в irc, да напишеш startkeylogger в канала и всичкия народ, който е на бъгнатия тогава Norton Antivirus да го изхвърли от чата! Иначе сериозно, не ползвам никакъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Чудя се защо човек като тръгне да прави нещо и изскочи проблем, които не е по неговата "специалност", първо решава да се прави на майстор и да го мъчи няколко часа да го оправи, вместо да се обади и да каже какво е. А не да се обажда след полунощ, да иска помощ, когато вече му е станало ясно, че не е баш такъв майстор, какъвто му се иска и вече е омазал нещата доволно много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 На хората това им е в природата , аз си разбирам само от това което ми трябва , при мен е проблем като ми се обадят през деня , аз спрях да им се вързвам ... така се прави . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Чудя се защо човек като тръгне да прави нещо и изскочи проблем, които не е по неговата "специалност", първо решава да се прави на майстор и да го мъчи няколко часа да го оправи, вместо да се обади и да каже какво е. А не да се обажда след полунощ, да иска помощ, когато вече му е станало ясно, че не е баш такъв майстор, какъвто му се иска и вече е омазал нещата доволно много.!!!! Искаш без хляб ли да ме оставиш бе?!'Место да му зема хх лева за чистене на вируси и оптимизиране на OS, му зимам 2*хх лева за преинсталация на OS и още хх/2 лева за качване на драйвери Иначе за полунощ - елате утре, сега нямам възможност. А и винаги си забравям служебния ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 !!!! Искаш без хляб ли да ме оставиш бе?!'Место да му зема хх лева за чистене на вируси и оптимизиране на OS, му зимам 2*хх лева за преинсталация на OS и още хх/2 лева за качване на драйвери Иначе за полунощ - елате утре, сега нямам възможност. А и винаги си забравям служебния ;] Така се прави . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 А как се прави, като шефа е дал личния ти номер да ти звъннат, че и обекта трябва да тръгне сутринта? И тоя номер е от колегите в другия офис. Скоро, много скоро.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Аз те преварих, Мирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Скоро, много скоро.... Beware The wrath of mIRCata king Успях да откъсна 2 часа от днешния работен ден и ся се чудя какво ще видя на Панаира после(освен хубави девойчета ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Аз те преварих, Мирка С? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Тва международната авиокодировка за товарите е много странно нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 А как се прави, като шефа е дал личния ти номер да ти звъннат, че и обекта трябва да тръгне сутринта? И тоя номер е от колегите в другия офис. Скоро, много скоро.... Много е просто - не даваш личния си номер на шефа Или си го сменяш, без да предупредиш Това, разбира се, в случай, че имаш служебен Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2008 Share Posted October 3, 2008 Много е просто - не даваш личния си номер на шефа Или си го сменяш, без да предупредиш Това, разбира се, в случай, че имаш служебен Аз упорито отказвам да ми дадат и такъв, че тогава ще се почне едно звънене от цяло стадо внедрители и тогава става още по-лошо. Сега това, че съм с телефон извън групата малко ги спира. А телефона, който използвам е в група на фирмата на жена ми. Отделно че там сме вързали и половината рода - нейните родители, моите и ми е по-изгодно да съм там. А смяната на номера не е решение - ползвам го няколко години този и е известен на доста народ. Абе ще почна да пестя от зареждане на телефона и ще взема да го изключвам след 10. Кой звънял звънял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.