earache Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Изложенията на коли са като изложенията на жени - за какво да ги зяпаш, като не можеш да ги покараш... THUMBS UP!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 И аз забравих, че ти си по WoW Не е само до WoW бе куре , кажи ми в кое RPG ще се оправиш без мангизи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 В RPG-та, които не са тип Diablo с безкраен циклеж за предмети и пари за още предмети Виждал ли си как на Fallout изнасилваш човек с power armor само с две голи ръце или с много добре премерен изстрел в слабините? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 И тука идва глупавото , аз ше си ходя по боксерки и ще се натреса на два елитни паладина с плейт армър и ще се надявам на опита да ме спаси , нали Lame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 На нищо ли не са те научили Wu Tang? 36 chambers of death! А ако тръгнем по твоята плоскост на мислене, защо изобщо срещаш паладини в плейт армър, като това е ужасяващо нереалистично... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 По-реално ли е да си адваш шперцове с програма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Не, по-забавно е, аз не се оплаквам, че не е реалистично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 литър бира + чипс или двулитровка...след малко свършвам работа и трябва да реша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Току-що забелязах, че единият от карабинерите ми има същия номер, като номера на автомата ми Nov 15 2003, 16:34 Problemut mi e takuv:kak da otvorq *.sfv failovete i s kakvo?Vqrno,mnogo lamerski zvu4i,no vse pak "ato ne znae6-pitai" nali? I zatova i az pitam:kak se procedira sas *.sfv failove? Molq da mi otgovorite,za6toto edva li sam edinstveniq koito si zadava tozi vapros. cry.gif Първият ми пост в този форум Почти 5 години усилен спам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Ами нз за вас но мен това време ме изнервя. Незнам дали причината е глобалното затопляне ли е какво е, но през нощта 8 през деня 25 ?! Това не е нормално дори и за есента е баси. Не съм голям на години (20) но от както се помня само през последните 2 години го забелязвам това.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Ами нз за вас но мен това време ме изнервя. Незнам дали причината е глобалното затопляне ли е какво е, но през нощта 8 през деня 25 ?! Това не е нормално дори и за есента е баси. Не съм голям на години (20) но от както се помня само през последните 2 години го забелязвам това.. Еми...имаме 2 варианта.Или сутринта ти е топличко и на обяд се чудиш къде да си завреш якето,или слагаш някфи не много дебели дрешки и сутринта ти е хладно обаче пък през деня ти е добре.Аз съм фен на втория(сигурно затфа съм болен ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Днеска форума ми се струва много спокоен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 KILLER-а чете форума ! Сега ако почне и да пише ще е почети както преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Виждал ли си как на Fallout изнасилваш човек с power armor само с две голи ръце или с много добре премерен изстрел в слабините? Да бе да... с какво, с Gauss Rifle ли? Или Rocket Launcher? Sniper Rifle от екран и половина?Не, моля те, искам филмче как излизаш по гащи, въоръжен с твоето брилянтно кунг-фу, срещу гард в кораба, който е въоръжен с bozaar, gattling laser или improved flamer... Flame on, bitchez ;] Е, разбира се, Сулик ще скочи на меле и ще поеме демиджа, докато ти му правиш гъдел :] Не зависи от левела - зависи от коя страна и на каква дистанция от Bozaar-а се намираш Но извинявай, забравих, че ти не си свикнал да играеш игрите, които излизат от гейм-студията, ти обичаш да ги "правиш по-интересни". Няма да те питам с какви едитори си постигнал описания от теб абсурд, просто защото не ги ползвам. gg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Антарес разстреляй се! Тоя път дори няма да споря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Преди няколко дена Психара припомни две теми от форума. Аз пък се зачетох в тази До едно време се получаваше готино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Антарес разстреляй се! Тоя път дори няма да споря. Надушваш загубата , нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Томахок... опитвам да не споря с вас за игри, защото просто не е честно... все едно да споря с глух човек за музика... но вие настоявате нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 И глухия ще настоява , Куре.. плюс тва аз споря , щото няма кво да правя и ми е забавно да се ям с някой , RPG предпочитанията ни с тебе са коренно различни така че.. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Боли ме главата. И колко работа ме чака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 ...все едно да споря с глух човек за музика...С Бетовен, например? Ред: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 Това беше добро, признавам! Чукни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Добро утро на всички!!След като изгледах "Покорители на камъка" 5 се убедих, че единствените прегради за човешкия дух, са тези, които той сам си постави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Страх, Наско, страх... Това е преградата обикновено. ...блажено, примижавайки с очи поглъщам първите глътки кафе Иначе добро утро на всички и от мен :] Весел, слънчев и ухилен ден ви желая :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Страх, Наско, страх.. Пешо, става въпрос за трима пича - единият е сляп, другият е парализиран от кръста надолу, а третият е с протези вместо крака.И се катерят, като си помагат един на друг.А се катерят на такива места, дето може да ти се изправи козината... И друго: един приятел от Русия има син!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.