Pechenata Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 мисля си за afx. мисля си,че алкохола не прощава никому. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 мисля си за afx.мисля си,че алкохола не прощава никому. Няма такова нещо Това са долни инсинуации!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Признай се за виновен. mnogo skitah po svetamnogo muki sum vidql no ocite tvoi oshte me izgarqt i proklinam dnite si i izpih parite si moleh si i ucheh se. kak da te zabravq... pobelqh i ostarqvam.. no v surce te nosq!! cql jivot az tvoi ostavam - puk makar i prosqk... ti si moeto imane - ti mi vze dushata moi angele.. moq sladka muka. Я ми кажи, това като го писа тука.. пя ли си го наистина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Да.. ама това няма нищо общо Сашо Роман е... класика. Така че не виждам защо трябва да се чувствам виновен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Off, off, off. Ще поканя аз някое гадже в квартирата. Off, off, off. Ще отида да видя изстина ли бирата. Off, off, off. Ще покажа за нашата среща причината. Off, off, off. Ще извадя на любовта аз секирата И @afx това също е болната класика. С тоя Сашо Роман, ще ми допаднеш като личност ПП: Поздрави, на пилите наздраве, на непилите пак наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 отивам си на село , ебати кефа махам се от тъпият град Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Аз другата седмица се махам за десетина дена от България Май ще си пробвам пазарлъческите качества в някой пазар в Турция.Мисла едно наргиле да си зема Дано да няма проблеми на границата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Аз другата седмица се махам за десетина дена от България Май ще си пробвам пазарлъческите качества в някой пазар в Турция.Мисла едно наргиле да си зема Дано да няма проблеми на границата Тва за наргилето и брат ми така си мислише, ама се оказа, че в бг са по евтини... иначе успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Минава ми през главата, че след 2 дена лутане по край проблеми с пц-то най-после се чувствам доволен, че оправих всичко добре че имаше помощт от публиката иначе бях тотално блокнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Олеее, едни искат да дойде еди-коя си дата, други да се върне времето назад, трети изобщо искат някакво друго измерение... Е аз пък нищо не искам! Излъгах, всъщност искам...да...искам сега да продължава завинаги Какво ми минава през главата... някакъв розов облак, дето само ми размътва съзнанието. Мм, нямам нищо против, нека си стои там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 мисля си,че не искам да не ми минават глупости през главата.Мисля си че ша е много хубаво ако променят закона и М категория може да се зима на 15 мисля си че ще е супер утре някой да ми каже-ето ванка 1000 лева направи си скутера зверси,купи си едни нови гуми Bridgestone закарай си скутера в Пловдив и си сложи така мечнатия син неон .Ехх колко си мисля .Мисля си че ще е много хубаво най-накрая да срещна момиче което наистина да ми хареса .Също си мисля и,че вече новият ми девиз ще бъде-Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 След лядото дойдат ли месеците с "Р" започва да се захлажда след зимата дойдат ли месеците с "Р" започва да се затопля. Това е да си имаш четири сезона . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Това ме замисли:Любовта и сексът са свързани по начин, подобен на връзката между рудодобива и бижутерията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 мисля си,че брат ми като се върне ша ме рита и нарежда,че пак съм му изпоркала всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 тая вечер последно размазване и от утре си сядам на задника да чета че имам само месец за към 5-6 хиляди страници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 А аз от листовки вече съм пълен блокаж.И най-гадното е че като се разсеяш малко правиш отново грешки. Айде да идва утре, да го зимам тоя изпит и да чакам следващия... А вие стискайте палци Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Преди и на мен ми са струваха много ама по време на сесията учебника по механика около 300 страници го минах 2 пъти за 1 ден Искаш да ми кажеш, че си прочел целият учебник от кора до кора два пъти за един ден и си асимирал всичко, така ли? Или пък половината учебник не те засяга, защото не ти е в конспекта, специалността ти е няква съвсем друга и няма нищо общо с механика, учил си го преди това и само си преговорил? Или просто си учил в Механото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Взех ги айде един дерт на главата по-малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Случвало ли ви се е като си кажете днес ще се напия на 6 бира и започва да ви хваща , а като кажете няма да се напия един вид ставаш като бездънна каца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 тъи като съм в плевен да използвам ли шанса да отида до каилъка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Мисля си, че ще е хубаво да престане да бъде ужастна каша в главата ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 "Добре дошло мило форумче " аххахахахахха По идея и сценариЙ на ******* Скоро,в кината Оле пълна скука честно Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Тва живот ли е е иба**и и простотиите дето все се случват Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Ей,два дни пълен айляк.Девин,Триград и много ходене пеша.Жалко,че си бях забравил фотоапарата и връхна дреха,което ме принуди да изровя някакво пуловерче от време оно и бях като пропаднало хипи.Много дупки по пътя...по-точно изрязан асфалт,щото преди имаше дупки,ама някой е забравил,че тряя да го довърши и правих ебати слалома Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 До ся играх с няк'ви юноши на Локо на мач. Тия са бахти изродите...Ако на голям терен са така БГ ..футбола има бъдеще. Боли... А колко хора има в тоя форум по това време...хора, утре е понеделник, работен ден все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.