Grimjaur Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Сега се замислих колко верни жени има на тоя свят и колко малко са те...А не като някои пачи...Та за какво става въпрос: в другия ми роден форум има раздел "Издирва се".Там една съпруга пише, че мъжът и е заминал по време на втората чеченска война, командировката му е трябвало да свърши към 2001.Но тъй като човекът работел в секретно подразделение, тя не знае нищо за него, той още не се е върнал...Беше дала имена и още някой работи, като цялото писание завършва така - "Мили, аз те чакам, не искам да повярвам, че си загинал.По цели нощи не спя, защото чакам да отвориш врата и да ме прегърнеш.А синът ти вече е голям." снимка на изчезналия Е как да не изпиташ уважение към такива жени?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 колебая се довечера дали да пия водка или уиски..... пак се заформя голяма дилема .... ма май към водката клоня с уискито не върви салатка пък с водката.... малииии..... имам още 1 час да помислия..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Отдавна не ми бяха правили по-яка свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Върбова? ... Днес на кръстовището на гарата забелязах необяснимо неадекватни действия на шофьорите. Първо - средното разстояние между спрелите коли беше около метър и нещо (по не до там точния ми окомер), което ужасно много разтяга самото задръстване (и пречи на опитващите се да се престроят автобуси и маршрутки), второ - времето за реакция е доста под допустимото. Тоест предния тръгне, тоя зад него докато си дочопли топчето, онзи зад него пък е прекалено зает с курсовете по блеене във фа-мажор, онази след тях пък е прекалено заета в образа си в огледалото и по-точно художественото му оформление и така... се губи прекалено много време... Лошо, лошо, ниско капеде на системата ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Върбова? Не, с дръжки Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Не, с дръжки Не важи... най-яка си е хайдушката - с приклякане, провикване и два кавака напред... [заключ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 По-скоро двойна хайдушка с дълбоко продухване Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 gepili sa mi kapa4kite na ventilite na kolata koito v4era kupix za 2lv ot pazara mami4kata im skapana ra4i4kite da im isahnat , tiq kapa4ki na kamani v babrecite im da se prevarnat ...... и в маалата половината коли нямаха капачки на винтилите. ЗАЩО? Никой не знае. Кой ги тафи? Никой не знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Че то всичко се разбира и без да знаеш.... Така си мислиш щото знаеш .Аз с моите бегли познания ги хващам работите и някой познат като ми каже че нищо не разбира и ми е чудно О-о Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Само при мен ли форума не ще да зареди темата, след като съм пуснал мнение. Почва да ми върти ли върти. А ако отворя форума в нов таб излиза, че мнението ми е постнато Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 gepili sa mi kapa4kite na ventilite na kolata koito v4era kupix za 2lv ot pazara mami4kata im skapana ra4i4kite da im isahnat , tiq kapa4ki na kamani v babrecite im da se prevarnat ...... Добре дошъл в клуба! Аз дадах 8 лв. бааааахти.... огледай колелата на лапетата някой ги крадат да си ги слагат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Само при мен ли форума не ще да зареди темата, след като съм пуснал мнение. Почва да ми върти ли върти. А ако отворя форума в нов таб излиза, че мнението ми е постнато Не , и при мен е така :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Изтрих си cookies в мозилата и сега всеки път като отворя форума трябва да се логвам (да цъкнах отметката "запомни ме") Явно е при всички тоя бъг с постовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 При мен също се наблюдава този феномен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Shitallica не могат да се сравняват Айде само да не богохулстваш a Не стига, че пичовете ти идват 2 пъти на крак и то баш там, където живееш...за това, че са едни от най-великите музиканти в историята и днес ,мисля е излишно да споменам - сешсе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Абе Васил преди малко ми се оплака че е сам в Занзибар с литър марково уиски и нямало кой да му помогне ХАХАХАХХАХАХАХАХ ------------ К's Choice - I'm not an addict................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Мръсен гаден ден, мръсен гаден ден... Добро утро Малко Хиподил за събуждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Мразя , когато ме събуждат рано сутрин и ми сервират неотложна работа , която няма как да не я свърша . " Ало спиш ли ? " - нормалн , че не спя вече събуди ме " До 1 час ще трябва да дойдеш " - супер мен само събуждането ми е 30 мин . Дано вечерта да не е такава ши*ана . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Някой може ли да ми преведе какво значи това - Corvus Rutilus egressus ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Мили тийнове, моля ви, послушайте поне малко музика, а пък после ми говорете колко 'велики' музиканти били Металика Имаше един музикант в тая група и той умря. Иначе нивото им винаги ще си остане като на средностатистическа гаражна група. Това, че са ваши любимци, никак, ама никак не е критерий за музикалните им способности. Някак несериозно е да кажеш, че Ларс Улрих е най-добрият барабанист. Та дори Ринго Стар се представя по-добре на моменти. Такива 'по-по-най' спорове са обречени на неуспех, нали се сещате? Защото сантиментът, който изпитвате към тях, е нещо много хубаво. Но е адски смешно и несериозно да трърдите, че Металика са най извън вашите собствени възприятия за музика. ПС - Намерих начин да се справям със съседите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Някой може ли да ми преведе какво значи това - Corvus Rutilus egressus ?? Нещо от рода на "Леко и безаварийно", но не съм сигурен. Еми не значи това. Да са еба, corvus е гарван, значи..нещо в смисъл: червения гарван излезе...Ама не виждам смисъл...Деба тоя латински... Отде я изкопа тая фраза? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Нещо от рода на "Леко и безаварийно", но не съм сигурен. Мерси П.П. В moto-zone един човек я пише често и ми стана любопитно какво означава П.П.Той го използва винаги в края на постовете си...може и това да значи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Виж ми едита, не е леко и безаварийно. P.S. Да не е случайно Red Raven? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Виж ти моите едити Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Мили тийнове, моля ви, послушайте поне малко музика, а пък после ми говорете колко 'велики' музиканти били Металика Имаше един музикант в тая група и той умря. Иначе нивото им винаги ще си остане като на средностатистическа гаражна група. Каза ли нещо? С издаването на първия си студиен албум 'Kill 'Em All' Metallica популяризират траш метъла и го въвеждат в музикалния мейнстрийм, като този албум през това време се е смятал за най-тежката музика, издавана някога. В началото на 90-те Металика показват на света един напълно нов звук и връщат метъл жанра в музикалния мейнстрийм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.