gerry^^ Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Пробвай с чай от маточина с мляко и мед Или просто с бира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Насъбират ми се 2-3 вечери подред ... пийване на уиски... Вече наистина няма да пия! И може ли такова нещо - заради главоболие станах в 6;55ч. Ей ся отивам да си права един фреш банан и дано ми стане по-добре.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 ИСКАМ В ПЛОВДИИИИИИВВ !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Стига беее, изпих 2 кофички..Колко още? Ефект- никакъв. Отивам вече да си права фреш да се рефрешна. При мен помага за гаденето след млякото малко хапвам и лягам да умирам но вечерта обикновенно има кой да ме сабуди да ми напомни , че съм още жив Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 ем липсва ми мадамата близките 4 години едва ли ше се видим пък след тва като се видим , кво от тва като си я знам ква е Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Искам си Картуун Нетуърк пък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Дам аз си искам MTV-то на английски, че не мога да го гледам на немски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 А какво правим, когато не си спал повече от 3часа на ден за последните 3 седмици ? УМИРА ЛИ СЕ ? А какво правим, когато се напиеш последните четири вечери ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Искам да се върне времето една година назад 29.Август.2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 А какво правим, когато не си спал повече от 3часа на ден за последните 3 седмици ? УМИРА ЛИ СЕ ? А какво правим, когато се напиеш последните четири вечери ? когато бях на твоите години винаги пиехме най малко по 2 дена,а в повечето случаи беше докато на всички не им свършат парите не бой се като поодъртееш ще гледаш на живота по друг начин. пак заложих последните стотинки на еврофутбол.убеждавам се че съм тъп като гъз-не съм печелил от 4 месеца ама продължавам да набутвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Смяташ ли, че си пристрастен? Има ли кой да ти трие сол на главата? Защото на моята вече няколко пакета изсипаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Смяташ ли, че си пристрастен? Има ли кой да ти трие сол на главата? Защото на моята вече няколко пакета изсипаха абсолютно съм пристрастен ама пък изживяванията по време на мачовете си заслужават набутаните лев-два на ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Защо парите не растяха по дърветата все щях да вървя с резачка и да чакам някой циганин да се покатери . Стига ми едно цвете върху , което да ми растът паричките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 @frodo човече, това "тото-то" (еврофутбола) е като бирата - пикаеш си на парите... Пък и човек нали знаеш, че писано ли ти е да си карък, океана ще преплуваш и пак ще си така. Няма да се отчайваш, и даже ако питаш мен го заебавай.Аз така си давах 6 мес. парите, и като гледам, пак ще ми спрат нет-а щото не сам забогатял, че да си го платя Хавата е да ти е айляк.К'во ще ги мисля тия мачове.Те Ювето купиха Италия, ти искаш при 1.00 коеф. да ти е тфардо Айде наздраве, живи и здрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Evrofutbola e za razbirachi Az zalagah kam 2 godini seki tiraj i mi e golqm kef che sa otyrvah ot taq krasta veche. Za toq period iam desetina pechalbi sichko drugo v kirecha Inache ima hora deto pravat golemi pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 "Kolko hubavo mi zapochva denia dnes" p.p-Sorry, ama neshto taia fonetika si pravi ***** s men.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 За първи път, може би от около 2 месеца станах след 8ч. направих си кафенце, пуших. За жалост това е само до края на седмицата и всичко продължава, както през последните месеци. Сега решавам листовки, карам се с правилника за движение, и все такива работи. Снощи си мислех, защо България е толкова еднотипна държава. Защо всички ние "обикновените хора" се мъчим така. Всичко живо заминава навънка, и с малко повечко късмет успяват. А ние сме се забили тук, пишем във форумчето всякакви неща и аджиба нищо запомнящо се. Ще забегна някой ден... ПП:Абе мисля си за хиляди работи, да ме пита човек що си ги слагам толкова при-сърце... Не знам !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 А ние сме се забили тук, пишем във форумчето всякакви неща и аджиба нищо запомнящо се. Ще забегна някой ден... Няма смисъл. мина й модата на емиграцията... нека само да отбележа че докато пишем във форумчето... има хора които работят, да тук в България и успяват. така че.. не е до държавата, а до всеки един от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Защо се скъсвам от работа, а никой не ме аплодира...и какво ли ще стане ако си взема пушката и не подгоня офиса - редовните мисли, които ме погват към края на работния ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Минава ми през главата как Министърът на образованието може да е толкова тъпо парче Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Аз пък се радвам на бурята..сега ако завали и един пороен дъъъъжд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Аз пък се радвам на бурята..сега ако завали и един пороен дъъъъжд... ... отивам отвън... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Ужасен ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 mnogo skitah po sveta mnogo muki sum vidql no ocite tvoi oshte me izgarqt i proklinam dnite si i izpih parite si moleh si i ucheh se. kak da te zabravq... pobelqh i ostarqvam.. no v surce te nosq!! cql jivot az tvoi ostavam - puk makar i prosqk... ti si moeto imane - ti mi vze dushata moi angele.. moq sladka muka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 ... отивам отвън... Аз бях! Много се измокрих и много се изкефих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.