DON_CHEFO Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Искам СЕКС ама....... Не и днес, не и утре но може би в другиден ще ме огрее Може и да те огрее, а може и да не. В краен случай един 50так Майтапя се Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 бахму майката как е възможно да имаме 2 магазина и хладилника в нас да е постоянно празен...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Офф...виках си че като почнем даскало няма да пия и оня ден на мото-събора издънках 4 кила бира .Ауе пълен гипс-ставам алкохолик Добре дошъл в отбора на отбраните хора. бахму майката как е възможно да имаме 2 магазина и хладилника в нас да е постоянно празен...... Много ядеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 абе не е от това 2 дена изобщо ме нямаше в града бях на село на ЗБОР , луда работа ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Кога някоя българска група дори малко ще се доближи до Остава? И кога тая държава ще развие някаква музикална култура и ще се научи да цени и рекламира и навън кадърните си композитори и музиканти, вместо да изнася за чужбина Румънеца и Енчев? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Ти... Ти... Какво те кара да мислиш, че разбираш от музика? И че твоя вкус трябва да допада на всички?! Румънеца и Енчев са направили много повече от Остава... Или Тръгва or whatever. . . . . Това е чисто и откровено заяждане към Курунир. Не желая скорпиони на гърба си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Как мога да ти отговоря на заяждането, когато ти нямаш хабер за какво говориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Все пак Остава са плагиати... иначе са приятни за слушане, но чак пък някой да се доближава до тяхното ниво. Зарежи тези работи. И в БГ има кадърни групи, но за да пробият навън е необходимо да изкарат много парички, за да ги погледне някоя голяма компания и да им пусне сингъл по някое селско западно радио. Стилово е очевАдно. На мен това ми е достатъчно. Няма смисъл в тоя спор. И на мен са ми приятни, но всеки път ми напомнят адски много на едни други хорица и това не ми се нрави. Е, изкараха едно парче, което е по-различно - зарадваха ме. Ама нямат хъс като цяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Е от кой толкоз изплагиатстваха бе, Велвет? Стилово е очевидно, че са повлияни от тоя и ония, но чак "плагиатстване"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 румънеца и енчев са плагияти - питайте някой, разбиращ от рап - оная песен щип щип е едно към едно крадена. дует клизма, дето се хвалеха, че правят авторска музика да ми се обадят, те имат крадени песни от колдплей...при остава сигурно е същото положението Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Е#%Х ТОЯ СТУД БЕЕЕЕ!!! Тва от Пловдив да се качиш на Пампорово си е направо като удар с чук! Тука ви се струва хладно, а? Горе е като ледник. 2 часа седях до печката, докато горе-долу взех да се постоплям... Но поне беше яко : Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 кви бяха пък тия остава ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 кви бяха пък тия остава ? Васко за групата ли питаш? Ако питаш за групата - имат доста известни песнички. Например "Шоколад", "Понеделник", "Моно" и др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Мниго ме боли главата. Чак започвам да се дразня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 румънеца и енчев са плагияти - питайте някой, разбиращ от рап - оная песен щип щип е едно към едно крадена. дует клизма, дето се хвалеха, че правят авторска музика да ми се обадят, те имат крадени песни от колдплей...при остава сигурно е същото положението Я кажи кои песни на Колдплей са плагиатствали дуета? Не че се заяждам,просто ми стана интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Я кажи кои песни на Колдплей са плагиатствали дуета?Не че се заяждам,просто ми стана интересно Не дуета, само Миро Миро - Някога преди = Coldplay - Trouble А Остава освен чисто стилово да подражават на Radiohead, не знам какво са откраднали. Но подражанието на RH може да е само плюс за която и да е група Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Мразя хората на последък , само като се "дзвънне" на вратата и ми идва до гуша , никой не се съгласи да ми взима дневни смени за да почна работа , писна ми от повечето работи ... като цяло днес ми е криво . Имам някакво възпаление на лявото ухо и сутрин ми заглъхва . Каквото и да правя ми е студено на краката , а на горе горя от жега (обичайното ми състояние) като просто не издържам на този променлив климат . Обичам да е хладно , сухо времето с лек ветрец . п.п. Гледам си картинки и филми , обаче ми се играе , а споре ми крашва , няма решение за проблема като минавам само на първите неща в случея . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Васко за групата ли питаш? Ако питаш за групата - имат доста известни песнички. Например "Шоколад", "Понеделник", "Моно" и др. сефте ги чувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 След двата sms-а в рамките на една нощ: Малкият се появи днес в 00:10 без много рев. С усмивки и замислен мистичен поглед. Обгърнати с много любов, раждането мина много добре. Родихме за десет минути. Мама е в цветущо здраве и настроение. Татко също Обичаме ви и сме много щастливи и Тази нощ се роди най-спокойното и мъдро бебе! От една горда мама След много смях около репликата на random софийски младеж относно 'Индира Ганди и жена му' една уж небрежно подвърлена идея вдъхнови и разчувства много хора. Няма да ходим 'на бебе' с класическите дрешки и играчки. Всеки ще подари книгата, която би искал този миниатюрен гражданин на света да прочете след време. И изобщо светът е едно хубаво място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Честити косвени бебета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 От вчера се опитвам да подкарам малоумната Sacred и все още е epic fail. Най-кофтито е , че играта изисква параметри много по-ниски от тези на мойта кошница и все пак нееее Де*ба , 1 път в месеца ще ми се доиграе на нещо и пак курец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Съквартирантка ми готви ужасно...Но храна не отказвам!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Абе, Курунире, днес не бяха ли родени Билбо и Фродо? Ае, честито! Живи и здрави :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 It is my one hundredth and eleventh birthday! Не знаех, но, да, днес е! Честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Прекарах един страхотен уикенд на Враца. Направих си няколко чудесни разходи, отбележете - пеш Имам мускулна треска ;] Платото над Скакля е едно невероятно място. Съжалявам, че не разполагах с времето да се разходя по-обстойно и по него... Както и че нямам фотоапарат, за да споделя впечатления... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.