__smirnoff__ Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 лошо ли е ако трябва да седиш 1 месец вкъщи, без никакви излизания, само пред компа и телевизора да ти е тъпо още на първата седмица и да ти се ходи на работа? В смисъл все съм си мислел, че ще се разцепа от сън и лежане, ама тея неща ми омръзнаха още на третия ден. Лошо ли е, че ми се ходи на работа, незнам, принципно би ми звучало някакси извратено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Я са спрете с тея пържоли... Ся таман си идваме от кръчма, ама ако продължавате с тея приказки...се връщам обратно и продължавам...няма значение, че не съм си ги правил сам! А какво спиране бе човек, ние още не сме набрали скорост ти за спиране говориш (това ми напомни началото на култовия филм "Оркестър без име") netroot кога шъ идем паржоли ве ? Къде шъ ги идети, че да додъ и аз ако ви додът многу да ви пумогна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Гладен съм А сега е просто абсурд да изляза да си купя за ядене ДИЛЕМАААААААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 И какво те спира да излезеш? А и хладилника ти празен ли е или има лошо куче пред него което го пази? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Е защо изобщо да излиза - има доставки по домовете.безплатни при това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Няма безплатен обяд, Сашо, още по-малко безплатно доставена късна вечеря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Не позволявай на санитарите да те приберат Че те някои са пещерняци Ако пробват, ша вземе да ги накълца или да ги полее с някоя по-гадна смес и ша ги запали, да му танцуват като за последно да бе, да, вместо да седнем заедно да си попием и да попеем "Карлуково, във пещерния дом". Малиииииииииии, неска там и рожден ден има, тотално ще се разцепим Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 обожавам лекият махмурлук...просто се носиш и всичко е някакси не важно ...с изключение на печалбата от еврото - тя трябва да се вземе, че няма пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 И какво те спира да излезеш? А и хладилника ти празен ли е или има лошо куче пред него което го пази? Онова кучето от Хари Потър беше на стража тая вечер. А най-близкия магазин с нещо различно от вафли алкохол и цигари е на околу 1км от нас, а снощи беше някакъв кучешки студ . Иначе си мисля, как след малко ще се реванширам на корема, ми че снощи го лиших Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 След 20 мин заминавам за Германия. Мисля си какъв път ме чака сега с автобуса, а да не говорим за обратния път с колите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 След 20 мин заминавам за Германия. Мисля си какъв път ме чака сега с автобуса, а да не говорим за обратния път с колите... Успех и лек път...Аз след 20 мин пък тръгвам за Карлуково с боклуците и бутилка мастика за из път. 4 часа с пътника.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 След 20 мин заминавам за Германия. Мисля си какъв път ме чака сега с автобуса, а да не говорим за обратния път с колите... Ако няма мн ядове на границата-някъде около 25 часа...може и по-малко,зависи кой маршрут ще хване автобуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Много ми е скучно днес, и незнам защо така. Сядам да поиграя 10 мин. и ми писва, пускам си фимл пак същата работа. Много ми е скучно. Май ще взема да поспя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Чудя се дали да не взема да отворя една риболовна тема в форума ? Май все още нямаме такава....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Има! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Напиването от предната седмица още ме държи Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Има! Хм! Явно съм я пропуснал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 ВЕЛИК Толкова млад и уникално велик!!!!! Сякаш вчера бе 97-ма Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 да се таковам в мулето. рано се прибрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Смятам днес с жена ми да направин разходка сред природата. Може би на Хижа Здравец. Или да си вземем скарата и мръви и на някоя поляна над Маркова пак ще се получи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Бива ли в моята стая да е по-студено отколкото навън ве :ph34r:? Климатик пауа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Бива ли в моята стая да е по-студено отколкото навън ве :ph34r:?Климатик пауа!!! И в моята е голям студ, в момента е 21 градуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Май не останаха известни игри без филм по тях Дано ТОЗИ да е качествен като трейлъра си, за да не съжаляваме после ние зрителите, както след трагедиите на Уве Бол. Още повече, че и играта бе революция.... Много ми е интересно какъв филм биха направили по НОММ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 И в моята е голям студ, в момента е 21 градуса Хах, какви 21 ве... Навън е 18-19, в моята стая е 15-16. Гледа на север и никакво слънце не влиза :ph34r:. Лятото е хладно, ама през зимата му ям главата общо взето :3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Олеле, колко нещо се изпи в тоя пуст "Пещерен дом".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.