gerry^^ Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Току що си направих някакъв коктейл от лимон и ягодов сироп ...и лед де. Не стига че стана много красив, ами и ми харесва, защото обичам лимони и лимонов сок(макар, че аз ги обичам без захар, ама с ягодките е супяр ) Ако някой иска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Dano po skoro mi mine bintovaniq krak,vchera igrah mach bos Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Дано вечерта да мини леко а сутринта да не е тежка Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Исках да отида на концерта на Gabana ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Прегракнах жестоко, но си заслужаваше викането поне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Мислех си, че по това време хората спят, а то колко хора имало във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Spice Girls - Say you'll be there ...Last time that we had this conversation I decided we should be friends... баси гадното, майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Motorhead - Lost in the Ozone Alone and dying and a thousand miles from home I know I never was so broken and alone I searched the sky for God shivered to the bone Drowned in sorrow Lost in the Ozone Баси якото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Главата направо ще ми се пръсне... Повече никога няма да пия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehribo Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Главата направо ще ми се пръсне... Повече никога няма да пия. Себе си не можеш,а искаш нас да излъжеш И аз така виках , вчера още един план за спиране на алкохола пробвах и той не успя.Бях казал ,че няма да дам и една стотинка за алкохол ,ама кво от тва пак се накълвахме ...лошо ,лошо ,много лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Оле,искам да ме отвлекат извънземни Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Оле,искам да ме отвлекат извънземни Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 oффф кгоа ще ми мине гърлото вчера от тоя мач прегракнах още повече(поне беше за добра и успешна кауза) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 ох как не искам да съм последна година ако можех да я skip-на или д апревъртя 1 назад грр. едно време и 7 клас не исках да бъда просто толкова мн ме мързи да уча че не е истина имам някви листовки на 7ми , ама още не съм барнал примерните дано за 2-3 дена , които си оставям да се справя ма то и теорията не съм чел още мн зле , поне знаците си ги знам от по одавна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Мисля си...този дъжд,времето е гадно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 как ми се иска пак да се върна на морето,а не да гния в тоя пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Мисля си...този дъжд,времето е гадно.. Какво му е гадното? Олее...аз тъкмо щях да пиша колко е хубаво времето -виж кво е хладничко и приятно Не ти ли харесва? Пък и не вали...дори не е задушно, а е прохладно-направо е супер! А аз сега слушам едно много хубаво парче ( Love things ) и се кефя на хубавото време Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Какво му е гадното? Олее...аз тъкмо щях да пиша колко е хубаво времето -виж кво е хладничко и приятно Не ти ли харесва? Пък и не вали...дори не е задушно, а е прохладно-направо е супер! А аз сега слушам едно много хубаво парче ( Love things ) и се кефя на хубавото време Подкрепям те аз обичам такова време към 20 градуса и да не пече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Само да не вали, нека да не вали.... Не, всъщност и да вали, няма значение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Мисля си и по едно време се усещам, че сичко е прецакано и скоро няма да са оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Как хубаво мога да оплитам конците и кка хубави сам си завързвам примката около врата чак се чуда как мога да бъда толкова добър . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Ау, колко ме дразни новата песен на Rihanna - Unfaithful ... Сууупер мазно ми звучи текста - ох, как не искам да го правя това, знам, че го боли, ама го правя...баси идиотщината. И едноименния филм много ме подразни. Май съм много против ънфейтфулването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Утре ще пия кафе в един от любимите ми градове - Белград. Имам голямо желание да поживея там за няколко месеца . Дано някога да имам тази възможност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Омръзна ми да ме мъчи безсъние... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Омръзна ми да ме мъчи безсъние... Пробвай с чай от маточина с мляко и мед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.