PSYCHOSIS Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Снощи беше най-напрегнатото преживяване в автомобилната ми "кариера": Пловдив - София на тъмно и на дъжд. Когато не ме заслепяваха от насрещното платно, виждах само стоповете на колите пред мен и малко от бялото на линиите. Както се изрази копчето: "през целия път мигнах към 3 пъти" Въпреки неприятните условия някои профучаваха с поне 160 (аз карах с 90-100). Трябва да си или мега уверен в уменията и колата си, или мега тъпо парче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Леман влизат в глава 11, а мерил линч ги купуват :ph34r: Много бързо се развиват събитията в УСА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Жена с три цици, бахти кефа Забранено за малолетни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Жена с три цици, бахти кефа Ъъъ...да бе...къ'в кеф след като нямаш 3 ръце... ....то и в "Зов за завръщане" имаше една такава мутирала... :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Ъъъ...да бе...къ'в кеф след като нямаш 3 ръце... Сега мисля да се разровя, все някъде го има описан тоя медицински случай.Интересно ми е каква мутация е това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Конкретно в твоя линк, мутацията е от пластмасов тип. В Зов за завръщане поне се бяха постарали да ги направят (внимание, цици!) всички в един цвят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Въпреки неприятните условия някои профучаваха с поне 160 (аз карах с 90-100). Трябва да си или мега уверен в уменията и колата си, или мега тъпо парче! умен човек си , сети се кое е вярното......... Жена с три цици, бахти кефа Забранено за малолетни Ебати кефа и аз искам такава с 3 боцки ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Нямаш спирачки бе човек иначе и аз усетих днес уникалния трафик...луда работа-особено едното платно на Руски от гарата към Герджика http://news.plovdiv24.com/59130.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 на zlobil глупостите край нямат :ph34r: изчетох му всичката помия,искам да се гръмна Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 вчера почистих ловната ми пушка , адреса ми мога да ти го дам на ПМ и да дойдеш когато се почувстваш наистина готова да дръпнеш спусъкъъъъъъъ........ само дано да не дойдат всичките ти любови да те спрат..... или поне да се уверят че наистина си си теглила ножа ЕДИТ : извинявам се на всички принцеси и принцове че се принизяват до нивото на един такъв идиот като мене да ми прочитат просташките постове....... едит 2 : Абе тука що няма иконка с кланящо се човече ? едит 3 : защо да си сложиш в колата кученце с клатеща се глава е проява на лош вкус ? В смисъл ено време на дядо москвича като е имал такова куче (порода лайка) с клатеща глава и седалките са били покрити с болана е бил яко вървежен , пък ся кожи подгряване ..... ебати реотаните да не би да топлят повече от боланата......едва ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 на zlobil глупостите край нямат :ph34r: изчетох му всичката помия,искам да се гръмна Ама пусни клипче как дърпаш спусъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 след 6 бири малко и около 30секунди размисли стигнах до извода че съм работохолик или поне само холик , е глей нямам кво да правя и се побърках пиша само разни тъпотии и форумната фолк звезда ме нарежда че щяла да се гръмне заради мене ..... ма кво да прайш съдба ........ чувал съм че на повечето жени им действам убийственно ама не точно в тоя смисъл де..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 след 6 бири малко и около 30секунди размисли стигнах до извода че съм работохолик или поне само холик , е глей нямам кво да правя и се побърках пиша само разни тъпотии и форумната фолк звезда ме нарежда че щяла да се гръмне заради мене ..... ма кво да прайш съдба ........ чувал съм че на повечето жени им действам убийственно ама не точно в тоя смисъл де..... Цъкнал си се обедно с бирички хаха няма лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 мраза понеделниците и не мога да си измисла по добро занимание ........ едит : ихааа аз съм ебати спамера edit 2 : абееее тука в тоя форум няма ли кой да ме модерира....... едит 3 : или понеее да ме моделира.... ? едит 20030023 серия 52432 сезон 234534 : Пак съм аз , извинявам се че ви притеснявам ама ще може ли пак да ми направите уарна на 40% че така не съм свикнал да си го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 форумната фолк звезда ме нарежда че щяла да се гръмне заради мене. Бе най-добре си чукнете една среща довечера...може и да стане нещо ,а Злобиле...пък после ще я почерпиш ,след като я убедиш да не се самоубива Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 по принцип да общувам с такива възвишени същества като фарел ми е почти толкова интересно колкото да си бъркам сутрин в ПЪПЪ , така че не мисля че ще се получи....... едит : някои може ли да ми прати 1 цигара онлайн че бая ми са пуши пък не ми са слиза до магазина едит 2 : пак ми трият постовете в лиринчото отклонение ебати дискриминацията........ кво ние обикновенните хора не можем ли да се опитаме да съчиним някво романтично такова ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 едит : някои може ли да ми прати 1 цигара онлайн че бая ми са пуши пък не ми са слиза до магазина едит 2 : пак ми трият постовете в лиринчото отклонение ебати дискриминацията........ кво ние обикновенните хора не можем ли да се опитаме да съчиним някво романтично такова ? Злобиле, дръж цигарката. камел е, че неам други. Ей,чшш модиратурчиту, що трийш в лиричнуту бря? Биа ли тъй,ся?Аз аку ришъ дъ пуснъ малку кинефна пуезия, ша я затрийш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Ама пусни клипче как дърпаш спусъка Tя може да реши да ползва екплозив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 zlobil-a е машина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Tя може да реши да ползва екплозив. Ще и продам, никакъв проблем Тъкмо ще съм сигурен, че ще гръмне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Аз предлагам Zlobil със своите 27 поста (засега) за президент или кмет или модератор като преди това почерпе подобаващо в кръчмата . Аз ще поръчам песента Братя Кулинови - Кмете , кмете . Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Двама мои приятели заминават да учат в чужбина... страдам....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Двама мои приятели заминават да учат в чужбина... страдам....... Егоист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Сега станах и пъвите ми думи бяха , закуска ... чак след като всеки ме изгледа с уникално странен поглед разбрах , че не е сутрин , а закуска няма , обаче хапнах ориз от който се чувствам гадно в момента . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.