xXx Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Вкусни, топли ,току-що направени закуски има точно при минаването на прелеза след ресторант "Стадиона". Естествено в неделя не работи като всички други общо-взето Бахти баничките...те пияните хора си купуват банички в неделя .Иначе и аз до там бях ама беше затворено...помислих че го е сполетяла същата участ като баничките на кръстовището(пак на ресторант Стадиона) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Marilyn Manson - The Fight Song [slipknot Remix] I'm not a slave to a god that doesn't exist I'm not a slave to a world that doesn't give a shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Marilyn Manson - The Fight Song [slipknot Remix]I'm not a slave to a god that doesn't exist I'm not a slave to a world that doesn't give a shit Текста е железарски Аз пък ми минава през главата, че след малко заминавам за София и утре почвам да уча Яко кланье ша има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Бахти баничките...те пияните хора си купуват банички в неделя Да, от тия, течните... с капачка отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Яко ми е да гелдам как вали дъждец, а аз да съм вкъщи на сухо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 1/2 кило домашна ракия от Крушево Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 1/2 кило домашна ракия от Крушево Ех мръсни гадинки.Следващият път аз не съм шофер искам да пия Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Защо по дяволите Дони спря да пее??? А правеше толкова хубави песни като "Утринна сянка", "Сляпо момиче" и т.н.... Д***а тая Нети, ша и чупа главата... К'во ли не правят жените с хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Утре започва "Началото на края" (12 клас ме зове) ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Ех мръсни гадинки.Следващият път аз не съм шофер искам да пия Що не си взе за у вас Ебати дъжда, ебати и чудото - добре, че ме хвана точно, когато се прибирах :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Що не си взе за у вас Верну, как не се сетих?!?!?!?Една малка ракийка трябваше да си зема Минава ми през главата че заспивам на клавиатурата. Отивам да къртя Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Ако беше завалял по-рано щеше да измие колата но уви . Дано утре ако вали да го хвана , че да я изплакне малко ЕЙ бях забравил взех си попрафките и вече съм записан в II курс , а утре е 1-я учебен ден също като учениците сме . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Айде...утре пак започва великия кибик Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Ако успея да стана толкова рано - ще ида до ЕГ-то да видя някои познати мутри Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Ееех, де да почвах и аз пак от утре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Ееех, де да почвах и аз пак от утре... Кфо пък толкова ви кефи даскалото???Аз 200 пъти предпочитам да бачкам и да съм независим отколкото да искам секи ден пари от майка за баничка и кафе .Ходиш,бачкаш,оправяш се сам!Ходиш на даскало-лежиш на чужд гръб Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 и мойта споко , подозирам че няма умни сестри....... Ти що не си казал, че имаш сестра - да я преслушаме???? Верну, как не се сетих?!?!?!?Една малка ракийка трябваше да си зема Минава ми през главата че заспивам на клавиатурата. Отивам да къртя Жоро - хем ти показах бидона в мазето - над 100 литра има вътре хахахах. Стефчо виж как вкара доволно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Минава ми през главата, че оня динозавър над мен, дето се е регнал 2 години преди мен, има хиляда и кусур поста по-малко от мен....следователно аз съм по-голям спамер от него. Да, ама като се замисля frodo се е регнал година след мен, а вече ме е преварил с 300 поста...и к'во излиза - всичко на този свят е относително...и винаги те изпреварват разни личности...хубаво е измислил Айнщайн 'Теорията на относителността' - вярно, човекът друго е имал предвид, ама и в моя случай пасва идеално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Минава ми през главата, че оня динозавър над мен, дето се е регнал 2 години преди мен, има хиляда и кусур поста по-малко от мен....следователно аз съм по-голям спамер от него. Вече умиращ за сън мога само да кажа: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на РУМЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 И от мен, и от мен......и не спирай заниманията с музиката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Да му е честито на човека , много здраве му пожелавам ... а парите чак след това . Здравето е с приоритет , за някой хора . Откачам , та се чудя дали пак да не почна със спама , обаче пък тогава ще ми омръзне да пиша , а след това няма какво да се прави вече . п.п. Днес не съм правил нищо , целият ден си го проспах . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Румбаааа, ЧРД и от мен! Жив и здрав да си и да правиш все така хубава музика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Ако не ме домързи, ще довършя двете части на разказчето...Засега само снимки ще пусна, може да кача и малко клипове с простотиите под земята и във въздуха Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Кво става днес?!?! Кви са тея задръствания от колелото до техномаркет и обратно?!?!? Да не би папата да идва??? Баси зора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Айде налегна ме носталгията В комплект с тва време... Поздрав за всички и слециално за рожденика, да е жив и здрав и много успехи в живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.