host Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Тая игрица Crysis е толкова пристрастяваща...виждам надежда за РС гейминга и девелъпмънта в нея( изпила ми е мозъка ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Знам я ,знам я Blanka е друг герой,едно грозно чудовище,много яка игра ама сега наистина по нетя я няма Е па как ще я няма Street Fighter EX / EX 2 / EX 2 Plus - вървят на емулатор за Playstation 1. Трябва да има поне една от частите из торентите. Колкото до китчето - ЙЕС! Гласуването до момента е полза на теорията ми с повече гласове за Цецо и нито един застъпващ се глас за другите наименования Гадо, я разкажи на кой са кръщавани гадинките Цецо, любопитно ми е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Като например, колко е лошо да знаеш повече отколкото можеш да поемеш. - Ей на това му се вика себепрецакване... И да, и да ... въпрос към всички ви, че на мене ми е трудно в отговора... Кой е най-лесния начин да промениш гледната си точка? - Просто да гледам в друга посока?! (Чудесно, вече мога да повърна) Да я промениш в позитивна посока, предполагам, имаш предвид. Като за начало престани да мислиш, че знаеш толкова много (в най-добрия смисъл го казвам, без да искам да прозвучава нравоучително), отпусни се, приеми нещата такива каквито са поне за момент (колкото и бунтарски да си настроена), престани да съдиш или анализираш околните ако го правиш, направи нещо хубаво за себе си, поглези се, пусни си някое сладникаво денс парче от началото на 90-те и обещавам, че ще се почувстваш по-свободна, жизнена и необременена поне за момент, а след този момент сама решаваш какво искаш от себе си. Надявам се да съм ти помогнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Иха, каква хубава играчка си намерих - мини със сеизмичен сензор, обхват 30м Има вече с кво да си пазя градинката от крадци Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Street Fighter EX Plus Alpha се казва мерси много Куру Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 We are all going to die! *Australian accent* Look here! This is the rare Large Hadron Collinder, one of the most dangerous devices in the world. Let's see what it does if we poke it! ... Crikey! http://www.joystiq.com/2008/09/09/terrible...adron-collider/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Само шантави неща тази нощ са ми в главата. Преди малко се видях с един познат и подхванахме тема за наркотици и младеща днес, затова казвам шантави неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Аз играх Street Fighter Alpha 3 и в резултат на това левия аналог на джойстика ми секи момент ще падне .Обаче кефа,който изпитваш когато за пръв път накараш Ryu да каже АДУУУКЕН е несравним Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Ryuu казва Hadouken. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 We are all going to die! Large Hadron Collinder, one of the most dangerous devices in the world. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Много ще ме е яд ако света свърши преди да съм бил студент Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Случвало ли ви се е следното:Вървите си по улицата. Виждате човек Х. И вече го мразите? Виждате го за 1ви път през живота си... (мразите е силно казано - дразни ви, гнусен ви е, иска ви да отървете света от него) Случвало ми се е и хем ме е било срам хем гузно и знам че не е правилно ама... нещо миризма ли е, феромони ли какво не знам обаче съм имал няколко подобни случая. Мислех че съм единствен и нещо ми има ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Добро утро кочина. Цялата идея с колидера е пак изгъзица на американците, които ги е яд, че Конгресът им е забранил да си построят такава "джиджавка" и затова гледат да засерат европейския с някви кози лайна за черни дупки, край на света, увисване на циците на Джоли и изпедерастяването на бат Бойко. Е те тва ми е в главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Добро утро кочина. Цялата идея с колидера е пак изгъзица на американците, които ги е яд, че Конгресът им е забранил да си построят такава "джиджавка" и затова гледат да засерат европейския с някви кози лайна за черни дупки, край на света, увисване на циците на Джоли и изпедерастяването на бат Бойко. Е те тва ми е в главата. Тамън по едно време си мислех, че разбираш от всичко... Но сега се успокоих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Напълно съм съгласен. Буря в чаша вода. Или от мухата слон. Черна дупка щели да направят, тия хора акъл имат ли?! Идея имат ли си какво е черна дупка и какво количество маса/енергия е необходимо за да се получи?! Че и на Земята. Че и в някакъв ускорител... Колизията на мезони в условията на ускорител може да е опасно само при нива на вътрешната им енергия над показател фи. Подобни явления вероятно се наблюдават при поглъщането на маса в черна дупка. По подобен начин учените се опитват да установят процесите, които ще настъпят при края на живота на Слънцето и респктивно края на света.* От това хората разбират "това е опасно, ще стане черна дупка, ще умре Слънцето и ще дойде края на света". Щото са манипулируеми и банда неграмотни журналисти си пълнят изданията с това... Я по-добре си четете Шок, там всичко обясняват... ____________________ * Въобще не твърдя за достоверността на казаното, просто давам пример. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Да бе и аз го знам като Цецо! Да не си учил в Г.Бенковски ... точно до даскалото имаше едни жетонки... вихакме им "при Лелчето" А лелчето беше "Леля Ленче"....Ебаси щУ пари отиваха там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Тамън по едно време си мислех, че разбираш от всичко... Но сега се успокоих! Всичко знам и всичко мога!Ама не искам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Много ще ме е яд ако света свърши преди да съм бил студент Спокойно, наща мила родна Земя какви ли не гадости е понесла, ще понесе и сблъсък на 2 снопа протони, най-много някое цунами да залее Китай, ама какво са 1-2 мил. хора за тяхната фирма Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 The LHC - Why we won't die today Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Ей, ние българите сме богати хора! Ни цени на бензин, ни цени на дизел, да не говорим пък за цени на коли, ни стряскат! Бичим си с количките, нищо, че има по един човек във всяка, задръстваме си уличките, 'щото "Градски транспорт" е нещо много мръсно и т'ва е. Няма значение, че хем десеторно ни излиза като цена, хем по-бавно стигаме заради задръстванията - важното е, че сме пичове и ходим до кварталния магазин, до университета и до работата с кола, която после се чудим на кой тротоар да паркираме, та да се чудят и от коя страна да я заобиколят после тия балъци, дето са решили да ходят пеш. Богати хора сме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Богати хора сме! Така е!! А по повод тия дето си паркират на тротоарите, тия дни ще направя малко "таралежчета" и ще ги нахвърлям, а след това ще смятам колко народ си е спукал гумите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Aбе какво стана с големия взрив ? Срещнаха ли се протоните или са се разминали някъде по пътя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 След 2 години ша разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Дa му мислят франсетата и часовникарите ,тях ще ги поглъща дупката , ние тука сме си екстра . Ако изскочат някви невероятни разкрития ,които да преобърнат физиката на елементарните частици нагоре с главата, ми съобщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Те почнаха да изкачат. Декември месец почва писането на нови учебници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.