Stenli Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Нищо лошо й няма на протеиновата диета. Бил съм на такава като ходех на фитнес, на такава съм и сега. Разбира се, като тренирах не беше чисто протеинова, а на обяд имаше малко количество въглехидрати обикновено ориз, че иначе може да хвърлиш двигателя докато тренираш В интерес на истината в книгата за протеиновата диета пише да не се прави повече от седмица или 10 дена бяха- чисто протеинови не си спомням. Интересното е, че преди години като ходех на фитнес само обяснявах на майка, която постоянно е на всевъзможни диети, че за да отслабне трябва да яде мръвки, а тя ми се смееше и ми се подиграваше. Сега като излезе тая книга с диетата тва вече се превърна в най-ефективната диета на света Иначе диетата е хубаво нещо и както каза NEO_DDT означава правилен начин на хранене, а не да умираш от глад и да не можеш да си хапнеш шоколадче или нещо подобно. Разделното хранене също е много добър начин за отслабване, но е прекалено бавен и за мен лично доста досаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Да видим дали съм разбрал,не на храните масова употреба,първо четеш тогава ядеш,не на някои диети,но пък горещо ЗА за други А дали мнението ти не е резултат от някоя наистина добра маркетингова кампания Хубав спор до тук само дето явно пиша неясно,ограничавайте се,хранете се здравословно,но не изпадайте в някакви крайности на организма си му трябва всичко.Подържай формата която те кара да се чувстваш добре в кожата си,но не с цената на всичко. Сега да дам един частен случай и аз да та се види ,че не ги пропускам нали знаеш за анорексията тя пак е от диети!!! И да затвърдим тезата,диетата или режима ,или ограничването от сладко с и без спорт са хубаво нещо ,но много индивидуално нещо(това май съм го казал вече нали ) и затуй всеки си има начин за постигане на максимално здравословно (това май и ти искаш да ми намекнеш) подържане на форма,било това и окръжност Има една много хубава приказка: Дозата прави лекарстото ,но и отровата! Мерси за вниманието Дед мароз всички слагат нитрати и не само,само дето някой в норма други не,така и от ХЕИ-то не ни заведоха да ни покажат как да си избираме чисти зеленчуци,ама карай аз си имам домашни те са чисти поне всъщност спор няма. особено по въпроса, че всичко крайно радикално е вредно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Искам водка и компания да се напием...Съквартирантите ще си лягат Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Колко е приятно да изпиеш един Джин в тази жега. Направо ми се отрази супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 Ейй голям кеф .От 2 седмици на сам си лягам щастлив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Тежи ми главата...Добро утро на всички и успешна седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho69 Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Въпреки , че снощи се олях , днес ми е добре Пожелавам ви Прекрасна и Спорна седмица Успех на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Последната седмица от ваканцията...еми тфа е-ша я изкретаме някакси и тая година Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Физика 1 ми е в главата от няколко дена. Тя ме мъчи и почти всичко друго ми е безразлично Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Мен фармакогнозия ме мъчи...ама хем ме измъчва, хем ми е все тая вече...безразличие, което не означава, че не се трудя над нея...няма е искрата...но за сметка на това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 приведоха авансаааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 пре Адвокат си, искам да си безупречен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 пре Адвокат си, искам да си безупречен! изкривяване от говора много мякаме и за тва... иначе 5.75 на езиковата изкарах 2000г. прЕведоха ги и веднага ги подхванах - малко стотинки в сметката в спортингбет и пърата печалба е налице едит: абе нали има и "пре" и "при" преставки...като си чок отворен, кажи коя кога се използва...и подкрепи с примери, че имам някакви бегли спомени от даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Аз по съвременен български имах 3 на изпита, ще ме питаш за английски обяснения Иначе, де да знам, сигурно има някакво правило, което човек може и сам да си извлече като гледа много примери... прибягвам, притичвам, пристъпвам, прибързвам, прикривам, придирям препирам (се), преотстъпвам, преобразявам, превеждам, претрупвам, предявявам (тая е от твойте ), преправям Проблема е само, че май в част от тия думи пре и при не са представки, а са част от основната словоформа Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 не знам защо, но имам някакъв спомен за дискусия по темата от училище и даскалката ни обеснява, че когато действието се извършва като "приближаване към отправна точка" образно казано, се използва "при". когато действието е "отдалечаване от отправна точка" се изпалзва "пре"...май си измислям или преиначавам далечните спомени като го прочетох ми изглежда супер тъпо, а като си го мислех беше желязно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Говорейки за предлози и т.н., току що се зачетох внимателно в първия ред от подписа на Дядо Мраз и се размазах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 "Привеждам доводи в спора." "Превеждам крава през обора на бика." Правила няма, различни думи са си просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Добър ден хора , някой да е гладен ... само аз съм май в момента . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Има правило за предлозите, но не го помня.Но съм сигурен, че се изучава на ниво средно образование. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Мисля си, че ще сложа втори човек в игнор листата си. Така и така не му чета постовете... Иначе, Наско, замислих се над едно нещо и ще те попитам в публичния ефир: Според теб къде е по-висок жизнения стандарт, тук или в Русия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Баси ! Бях забравил колко противен град е София, УЖАС !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Иначе, Наско, замислих се над едно нещо и ще те попитам в публичния ефир: Според теб къде е по-висок жизнения стандарт, тук или в Русия? В Русия.Тук просто има по-голяма инфлация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 1. Измина една година, откакто sincity стана номер две в списъка ми с любими хора 2. Ооооотпууууускаааааа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 1. Измина една година, откакто sincity стана номер две в списъка ми с любими хора 2. Ооооотпууууускаааааа! Да ви е честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 1. Измина една година, откакто sincity стана номер две в списъка ми с любими хора Where's the love, nigga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.