Grimjaur Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 През червата ми минава салата. А през главата - Боже!Колко мъка има в България!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 На мен в момента през главата, вените и изобщо през цялото тяло ми минава Jupiler. Умножено по 7-8-9 броя... Всъщност не знам точната бройка. П.С. За първи път докато пиша ми се налага толкова пъти да натисна Backspace. П.С.2 За първи път от много години гледам в буквите които натискам. Това е след като прекалих с Backspace-а. П.С.3 lil_stenly секса намаля кръвното. Това е след него обаче. Както един приятел(лекар при това) ми каза наскоро: Х*я до края, душата в рая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Айде по случай 6-ти септември тая вечер да напрайм темата 666 страници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Като нищо :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Мастикаааааааааа! YES, БЕЕЕЕЕ!!!!!!!!! J&B Rare - само за ценители Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Мастикаааааааааа! YES, БЕЕЕЕЕ!!!!!!!!! +1 3х50/50 мастика+мента + етно салата + айрян и мин. вода и бай дъ роуд не ме ебе, че няква тъпа кифла ме върза...зимам 70лв чисти от еврото и чакам още толкова бахти колко е хубав живота и утре съм на бачково... Om namah shivaya...bum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Честит празник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Честит празник на всички българи и най-вече на пловдивчаните, защото това е празника на града! Наздраве на всички, които пият, допива или сега почват! Мастика+айрян/таратор е най-великата коминация евър (с подут език) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Пфф захванах темата за бъдещето на България с един приятел ся не моа си легна...утре тряа да ставам в 8 часа,за да ходя на село да помагам и просто нз как ще успея...нищо чудно да заспа на нивата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 ЧРД на големия миланист и информатик Симбата на готина дата е роден Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 П.С.3lil_stenly секса намаля кръвното. Това е след него обаче. Както един приятел(лекар при това) ми каза наскоро: Х*я до края, душата в рая. Благодаря за съвета , честит празник на всички и рожденият ден на човека ... дано да тръгне на хубаво след този ден . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Скапан съм, а имам още 2 часа на работа. Само като си представя топлото шкембенце и мекото легълце, които ме очакват след някой друг час и ми се приисква да превъртя малко по-бързо времето напред. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Добро утро, келешчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Добро утро, келешчета. Добрютру И ние те обичаме И честит празник на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho69 Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 В момента си мисля дали ще успея да си свърша плануваното за днес , а то хич не е малко Един хладилник да оправя , два компа ми висят , почистване а пък утре дано оправя и гадната пералня Пък било и празник днес , ..... може и да се напия довечера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 "Семейство - Степочкин,подвид - Камуфлажен...Мда, опасен индивид" Това филмче ще ме изкърти от смях просто!!Чакам трета част Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Така е,обичам жена си.Но въпреки това не спирам да желая да желая и другата.Знам,че не трябвано е така Сега е момента да проведеш мнго сериозен и много внимателен разговор с жена ти относно тройка с приятелката. Едва ли ще имаш по-добър шанс в живота от този - налице са всички предпоставки. Само внимавай че може и беля да стане ако вкараш идеята по грешен начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Сега е момента да проведеш мнго сериозен и много внимателен разговор с жена ти относно тройка с приятелката. Едва ли ще имаш по-добър шанс в живота от този - налице са всички предпоставки. Само внимавай че може и беля да стане ако вкараш идеята по грешен начин подбудителство към жестоко самоубийство?! или просто завиждаш че евентуално приятелката му би била с подобни широки схващания.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 подбудителство към жестоко самоубийство?! или просто завиждаш че евентуално приятелката му би била с подобни широки схващания.... Да завиждам??? Ти нещо газ ли си пил? Тя ДАНО да е с такива наклонности между другото. Тогава всички може да му завиждаме откровено и добронамерено Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Честит празник на всички които се чувстват българи ! В момента си мисля дали ще успея да си свърша плануваното за днес , а то хич не е малко Един хладилник да оправя , два компа ми висят , почистване а пък утре дано оправя и гадната пералня Пък било и празник днес , ..... може и да се напия довечера Ако нещо ти се опънат, реди им на ушенце, че аз ще се заема с тях ! Сега е момента да проведеш мнго сериозен и много внимателен разговор с жена ти относно тройка с приятелката. Едва ли ще имаш по-добър шанс в живота от този - налице са всички предпоставки. Само внимавай че може и беля да стане ако вкараш идеята по грешен начин Сипвай му още, бе........ сипвай ! После що ставали ексцесий и що имало дела по които мъже съдят съпругите си за насилие и нанесена средна телесна повреда !? Ама, ще видите вий кат се усети пича колко го бъзикате и като избяга в " Изповеди. ком". Грубияни ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Ама, ще видите вий кат се усети пича колко го бъзикате и като избяга в " Изповеди. ком". Грубияни ! Е добре де пич, не му ли е там мястото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Е добре де пич, не му ли е там мястото? Абе, да, ама той може да е чувствителен. А и скоро никой не е изпростявал достатъчно, та да стане качествен сеир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 А с това майтап не бива. Ако на някой му се бъзика и изпростява, да пробва с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho69 Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Ако нещо ти се опънат, реди им на ушенце, че аз ще се заема с тях ! Абе он ладилнико тръгна да видим останалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Честит празник на всички които се чувстват българи ! и да се сещаме не само по празници, че сме българи ...качих се на стоп...за първи път...50/50 за хареса ми/не ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.