Liverpool`Fan`1 Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Петък - Ден на майстора иначе ще е мачително... Дано поне захладнее, че ще пукнем като кучета в тая жега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Минава ми през главата , че петък и събота вечер искам по едно шише Собиески ябълка или ванилия но днес ( петък ) ще се задоволя с Търговище за сабота още не се знаи зависи колко е жега можем да минем и на бира . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 а аз днеска зех парички и отивам да се напия като гъз макар че не е хубаво понеже тренирам ама не съм пил от около 6-7 месеца и просто като гледам приятелите как пият ми текат лигите , малко разпускане от други ден пак яко тренировки Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 снощи се върнах с две смучки и маика ми ме пита дали гаджето ми е вампир Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Искам да отида на концерта на Rick Pier Oneil в Стара Загора ама на дали ще успея . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Искам да отида на концерта на Rick Pier Oneil в Стара Загора ама на дали ще успея . Aз пък чакам Chambao в София през септември Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 мисля си,дали ако предпочиташ да поркаш сам,вместо с още някой,просто щото ти е по-айляк така,си алкос??? и защо изобщо ми тряаа да поркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Играя карти прекалено много;като цяло бездействам,което ме кара да мисля адски много за всякакви неща,а така се подсещам,че не върша нищо градивно и тъпча на едно място,а това хич не ми харесва.Станал съм прекалено добър напоследък и много трудно се ядосвам.Ама това май не е лошо,защото вече никой не ми се качва на главата.Като не се изнервям,хората губят тръпката да ме вбесяват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Иска ми се да изтезавам доста шофьори. Най вече тези които нощно време карат по магистралата на дълги. След това викам да мина през някой шофьори на турски тирове. Накрая служителите на ГКПП Калотина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Не мога да овладея спама в себе сииииииииииии Нещо ме е хванала лудата вълна.... Интересно защо точно сега ми се иска да яздя магаре, да съм с мексиканска шапка, да пия текила от бутилката и накрая да се изръся от магарето(което естествено е задължително да тичка бързо) върху някой кактус. Тагава да се появи отнякъде един мачо и да ме изчисти от трънчетата Всъщност, иска ми се и да пея пиянски песни, но тогова вероятността да изгоня мачото е огромна-никакви песни! Усещам колко силно наложително е да избия лиготията от главата си! edit: моля някой модератор да ме спре.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Привет-мривет от моренцето! welcome back Не мога да овладея спама в себе сииииииииииии Спокойно. Не си по-голям спамър от мене при всички случаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 dano ne zabravq diska utre super kasno e pak shte se stava super rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Играя карти прекалено много;Дай да те хвана на четворка белот някоя вечер тогава Привет-мривет от моренцето! Ти не е лошо да се връщаш вече ми се струва. Не мога да овладея спама в себе сииииииииииии Нещо ме е хванала лудата вълна.... А ти пък не е лошо да отскочиш до моренцето. Фаръл, много добър аватар. Шърли ми е любимка. Не мога да заспя по никакъв начин тази нощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 За белота нямаш грижи Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 НЕ може да се живее в тая жега ИСКАМ НА БАЛКАН КЪДЕТО Е СТУДЕНО!!! дано тея дни да ми с еусмихне щастието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Вече съм в 10-дневен платен отпуск, след малко заминавам на север, на изток...далече от тоя загубен град. Бахти жегата. Не мога да се напия като хората тука ве Пийнеш едно-две, препотиш се, стане ти лошо...ай щи...загубената работа. Вие му мислете, аз се махам. Отивам да си изпия парите някъде на студено Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 защо трябва да губа за един мач?не може ли поне 2 да не излязот да не ме е яд? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Трябва да си купя нов/голям/ хард,защото се оказа,че искам да сваля албумите на десетина групи,а няма къде,а уж всички mp3 ги бях свалил на дискове Никакво го няма скапаното място Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Повече никога не искам виждам водка Флирт.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Сранно - 1 л Загорка и 0,5 Ариана снощи и днес съм по-енергичен отвсякога-дори станах необичйно рано,като се има предвид колко късно си легнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 На мен сега ми минава през главата, че трябва да си къпя кучето и после да го реша, което ще ми отнеме 2 часа понеже е чау-чау и направо не ми почва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Тъга... аааааааааа без такива думички, моля Още повече, че не може вечно да вали... Мисля си, че снощи беше жестоко! Всъщност, аз не мисля, защото главата така ме цепи, че ще полудея....Обаче си струва.... Благодаря на всички, които се сетиха за мене и ме накараха да се усмихна днес! Ей, сладури, да знаете, че пожелавайки ми усмивки, сами ги създавате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 хаххаха вече при 2ри приятел забелязвам , че когато се събере с мадамата си става пълен гей-темерут и двамата си просят боя през 5 минути , ама как да тръгне човек да ги псува налива удря , пред мадамата с голямо М тва да се правиш на някъф е толкова тъпо и детинско малки пишки Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Минава ми през главата че на Българите нетрябва да ни се дава книжка Сега само от нас до гарата да ида и да се върна 2-ма бакшиша ми секоха пътя и за капак един щото е полицай реши да мине на червено и замалко да го отнеса ама поне ми теглих едни за майка му Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Баси MTV-то... одеве съвсем случайно се загледах в клипа на Bullet for my Valentine - Tears don't Fall и ми направи впечатление как вокала не пееше така агресивно както в оригиналния клип... тоест - не се дереше хаха.. деа и цензурата! FUCK MTV!!! P.S. Yes .. i'm fuckin' emo!! So fuckin' wut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.