Tomahawx Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Минава ми , че неска е хубав ден , поне засега. Друго , което ми минава , е че искам да отида някъде , на чист , свеж въздух и да прекарам доста време там , компанията също е важна , ама в момента нямам много претенции.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Забелязвам тенденция: следобед като ми е криво, винаги се случва някаква кретения, която на часа ми оправя настроението. Вчера видях ОГРОМНО лайно край пътя и като си помислих тоя гъз колко зор е видял, веднага ми стана весело. Сега тъкмо се бях сдухал нещо и разбрах за съществуването на български ръца-пръца метъл. Е как да не се разхили човек, как да не му се оправи настроението? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Покрай един японски музикант изгледах едно от класическите анимета - Cowboy Bebop. Че даже и ми хареса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Че ако има друго събиране на форума, има голяма вероятност и да се появя и аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Секс, бира, вечеря приготвена от мене/ако се отровя знам как да реагирам/ - какво по-хубаво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Аз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Намразих тези хора , които правят релийзове на анимации , защото сега като суб една анимация , всеки епизод е различно конвертиран ... големи нерви трябва да има човек за тези работи вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Минава ми през главата , че май и аз почнах да пия кафенце. Някак си деня е по различен като пийна преди работа едно кафенце с фанта портокал.Ех , а аз си мислех, че няма да пропия кафе... edit:Ще направя всичко възможно това да не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Минава ми през главата , че май и аз почнах да пия кафенце. Някак си деня е по различен като пийна преди работа едно кафенце с фанта портокал.Ех , а аз си мислех, че няма да пропия кафе... Ся остава да добавиш и една цигара към тази комбинация и направо няма да повярвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Курунире, какво правиш бре - вчера гледам си се счупил от писане.39 поста майна хич не е лесно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Дубрутру, кочинка... Аз пък пия чай...и слушам Чайф...Ама тая вечер ще има съБИРАне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Добру да е аз пък отивам да закуса и да потеглям едит: Много е яко да ти пуснат любимата песен по радиото.Някак си те стимулира и деня ти върви добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Вчера направих най-милото нещо в живота си - подарих на една девойка напарфюмирано паве. Компанията, в която бях изпокапаха от смях и ме нарекоха откачен, луд, нечовек... завиждачи! Някой (освен Наско, за него съм сигурен, но може да сподели) правил ли е подобни подаръци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Аз веднъж подарих листо от фикуса ми Пешо. (така се казваше фикуса) И го бях завързал в панделка... И 1 път отидох да подарявам роза, но имаше вятър на моста и издуха всички листа от розата.... И подарих само стръкчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Някой (освен Наско, за него съм сигурен, но може да сподели) правил ли е подобни подаръци? И съм подарявал, и са ми подарявали А в амбалажна хартия ли го беше увил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Мислех да го увия във вестник "Поглед", та ако убие някой с него - да казва, че го е убила с поглед...Ама не намерих. За това - увих го в омекотителните подложки, каквито има в кутиите с дънни платки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 И това е идея Слушam Ohne dich - сега вече разбирам напълно клипа. Мали, Курунире, т'ва за Дуума ебахти яката чочка Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Няма нищо по - стимулиращо от Ramstein в началото на работния ден ! П.с. Маа му ! Как само мразя кирилизацияйа на този компютър ! П.с.2 И клавиатурата му мразя ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Мали, Курунире, т'ва за Дуума ебахти яката чочка Съмнявал ли си се в мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Съмнявал ли си се в мен! Нивгаш!! Мали, само да барна БФГ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Остави BFG-то, виж какъв бонус ще ти дам, щото обичам хора, които играят Doom http://www.box.net/public/fzh2fzxx2q Оръжията от Doom 3, направени за ZDoom / Doom 2, с анимации, звук и всичко. Просто дърпаш файла и го пускаш върху ZDoom.exe, то си зарежда само. [Edit] Презареждай често да няма изненади с празен затвор от упор на розовите Копчето за ръчно е R. И нежно с ракетите, бавни са но... [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Аааа, якооо!!!Само да ми почне обедната, веднага ше разцъкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Minava mi,4e sled 15-ti Septemvri sledvat nai-golemite kyponi .Tfa nikoga do sq ne e bilo-kato po4ne daskaloto i aide iyry6 seki den v razli4en grad,na razli4en kypon/meropriqtie Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 "В живота или си пич и всички те уважават, или си п.тка и всички те обичат" - Станьо Ш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 3ти курс, HERE I COME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.