frodo Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 защо "боготворите" всички руски истории, при положение, че всеки път те са действали пряко българските национални интереси? дори освобождението е продиктувано от икономически интереси, а не от "братска обич"...да не навлизам пък в политическите им убеждения...и т.н. и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Хмм, аз пък защо останах с грешното впечатление, че говоря за руските градове... А то се оказа, че "боготворя" всичките руски истории, при положение, че всеки път са действали пряко българските национални интереси. Сякаш някоя друга държава трябва да действа в името на чужди национални интереси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 защо "боготворите" всички руски истории Ако боготворях каквото и да е руско, щях да остана да живея в Русия.Но се върнах тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Каквото и да си говорим, Толкин си е Толкин... <333333 Робърт Джордан > Толкин Книгите на Толкин не можаха да ме грабнат и на половина колкото тези на Джордан все още нито една шахта в пловдив не е НА общината и не е направена ОТ общината. неин е само контрола по качественото изпълнение, иначе съоръженията са си собственост на съответните експлоатационни дружества, та уточнявай кого псуваш все пак: дали общинарката, задето е замижала и не е турнала глобите на съответното дружество, или пък самото дружество, задето си купува ефтинийки и ги пробутва за свръхкачествени изделия и ги препродава на абонатите си на 500торни цени. та кат ша псуваш, карай наред. Майната им и на тея дружества тогава ! Някой ден недай си боже ако се пречукам в някоя некадърно направена шахта кой ще е виновен ? Който и да е майната му и на него Иначе си мисля как докато си чета форума закъснявам за място за което не е хубаво да се закъснява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Робърт Джордан > Толкин Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Колкото до рускините, то някои от тия качества ги притежават и средностатистическите моми на село с "особено високо IQ". Имах един приятел който учеше във ВСИто и ми разправя как гледа колежките си, радва им се... и това докато си отворят устата... после картинката идва на фокус... един вид За този манталитет ставаше въпрос само в случая. Tова далеч не им е косура. Българките не ходят на бригади в щатите, за да се женят, докато рускините (и тези от бившите руски републики) именно за това отиват (повечето). Тука вече не мога да се съглася, че е пущинак, 'щото Санкт Петербург, примерно, е много по-напред от който и да е български град, в което и да е отношение. Относно "тъпите" рускини - ми тъпи жени има навсякъде, просто селата в големите държави са повече, от колкото в българия, съответно и пълнежа е такъв... Ама сигурно американките примерно са по-хубави ... а тук им се струва Албания, та за това мъжленцата бягат натам и се женят за умни и хубави американки. Или пък англичанки, или пък... и т.н. Не не. Аз не говоря за Санкт Петербург, Москва и разни други градове където е развита инфраструктурата. Говоря за градове, дето са по-близо до Северния Полюс, отколкото до Москва. Говоря и за републиките. Беларус, Молдова, Украйна. Tам си е пущинак отвсякъде. Tъпите рускини са тъпи по друга причина. Tука от 2 години се извървя поток от 5-6 броя. Всичките един дол дренки. На 3-тия месец "вършат най-много работа" пък не получават никакви пари. Демек фирмата загива без тях. Само дето те са си секретарки и говорят с Руснаци по телефона. Tуй то. Умните рускини не идват в България да се женят за първия дето им се върже, за да ги изкара от там. Самоче съм забелязал, че целия им манталитет е такъв. В сървърите на WoW го показват същия. П.П. Нищо лично към теб. Знаеш, че си ми партия Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Ами не знам, в Беларус, Молдова и Украйна не съм бил, но пък в Казахстан е по-добре, от колкото в България. Бъди сигурен, че мога да ти кажа един тон негативни черти на руския манталитет Единствената българка, която познавам, отиде на бригада в САЩ само и само, за да се омъжи там Всичко си е до човека, в крайна сметка. А пък и българското гражданство отключва нещо много хубаво.. все пак се водим ЕС, което е блазнещо, отваря много врати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Пак въжета...тоя път 200м... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 @second.life: Веда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Слушам папа роач и много ме радва , с кафето и цигарата пред компютъра ... хубава музика да думка не много силно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Зарибявам Bad Religion много, не знам каква муха ми влезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Поредното признание за страната ни Жив и здрав,Мите - и много да ни радваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Yesss! Представям си как Психозис дрифтва в едно Интеграле по паветата С такава служебна кола ще бачкам извънредно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Много обичам да работя с пещерняци - дойде човека и за 15мин. остави 2-3 хиляди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Много обичам да работя с пещерняци - дойде човека и за 15мин. остави 2-3 хиляди Кво бачкаш? Иначе през главата ми минава , че неска се олях със спането , ставам едва преди 10 мин и нямам абсолютно никва представа какво става около мен.. за сметка на тва съм си надул музиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Директор на водопад съм Продавам алпийска екипировка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Че той направо малко е оставил в такъв случай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Винаги може и повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Зарибявам Bad Religion много, не знам каква муха ми влезе.Чи ко им е? Това лайвче много ме радва: Tова е най-мелодичния пънк, който съм чувал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 I'm not a perfect person. there are many things I wish I didn't dobut I continue learning. I never meant to do those things to you. and so I have to say before I go, that I just want you to know I've found a reason for me, to change who I used to be a reason to start over new, and the reason is you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Директор на водопад съм Продавам алпийска екипировка. В кой магазин бре?! Че имам два в непосредствена близост до офиса (Руски Паметник). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Рок спорт. Тва е на "Екзарх Йосиф", не съм ти до офиса Иначе щях да те надуша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Толкова ли рядко се къпе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 За къпането - не знам. Но ние двамата с него имаме особената миризма на ентелегентни простаци Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Поредното признание за страната ни Жив и здрав,Мите - и много да ни радваш Ох, де да беше признание за страната ни. За съжаление - нищо общо нямаме с успеха на човека, да е жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.