NEO_DDT Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Аз не разбирам какво му се дразните, аз му се забавлям Мнението което съм си изградил за него е що годе интелигентно момче, с на което му липсват достатъчно социални контакти и настървено търси внимание във форуми... Заяжда се и дразни тъй като така успява да привлече най-много внимание А аз така и не разбирам как някакво такова човече успява да ви дразни или ядоса с някакво си мнение във форум? Сандмен е доста прав тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ама виж, той мен лично никъде не ме е настъпал, той и да иска не може, аз заден ход давам само пред отчайващо тъп народ, той не дава признаци да е толкова тъп. И въпреки че не ме е настъпил, пак ме дразни и то много. Защото ми пълни интернета с простотиите си и защото не може да се държи нормален човек на тоя форум, да си лафи с другите, да си говори за музика, за времето, за дистрибуции на Линукс, за каране на колело, за риболов, за игри, за бира и скара и т.н. Друго си мисля, какво мотивира тоя човек да се държи така? Чудя се много. По-скоро подозирам, че не е тъпо парче, а си е по-скоро интелигентен човек, не само от правописа. Измежду тоновете глупости и заяждания някъде прозира един смислен човек, но не мога да си въобразя какво може да накара един смислен човек да се държи по тоя начин, с всички оригиналничения, форОми, заяждания надребно и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ще ти споделя нещо: Преди време(вече години), реших да направя тема за любимата си група и в тази тема да си общуваме хора, които се кефим на тая група, да споделяме впечатления, информация и т.н. След време, обаче, се оказа, че в темата започнаха да пишат повече хора, които мразят групата, от колкото такива, които я обичат и се стигна до там, че вместо да си ползваме темата по предназначение, аз трябваше да се боря с някви хора и да им доказвам, че групата е наистина добра. Просто най-типичната българска черта е, че ние обичаме да мразим! И да ти кажа, Христо не е писал в тази тема. Това, което имам предвид е, че единственото, което го отличава от всеки един от нас е, че той е малко по-директен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 И това, че е ужасен attention whore /me plays the world's tiniest violin Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Абе някой тука от форума не се ли занимаваше със скаутство и т.н.??И кой беше той Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Добре, де, някой може ли да ми обясни нормално и без използване на междуметия с какво толкова ви боде очите Христо? Веднага ти обяснявам за кво иде реч: 1: Възраст- между 18 и 21 години 2: Коефициент на интелигентност- мааалко над 100 (около 101) 3: Неженен- няма приятелка, като му чета постовете- няма и да има 4: Дразни всички абсолютно преднамерено- за него това е начин да избива нещо си (незнам кво) 5: Дразни и мен- много 6: Вече гадая- никога не е имал прилични социални контакти- с никого- нито в училище, нито на улицата... 7: Носи дрехи в убити цветове (пак гадая)- зелено, кафяво, черно... 8: Няма домашни любимци, или ако има е котка... 9: Затворен човек- тип домошар- (много вероятно е) пази си играчки от дете... И сега спирам да се изживявам като психолог и отивам да си пия бирата... Едит: Всичко това, което изредих по- горе не е причина някой да ти става "трън в очите"... Но... Случая е точно такъв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Както вика пича от Over Her Death Body...No the cats are OK...but their owners are crazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Бягай от рускините като дявол от тамян. По-лош избор за жена НЯМА. Освен циганките. От името на Галя ( a.k.a. Moon_light ) смятам да се възмутя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Да ама тфа е реалността .Почти няма мъж,който да е бил в Русия и да не се е върнал с рускиня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Грубо е да сравняваме така изведнъж рускините с циганките, но да не се лъжем, огромната част от това, което изнася Русия като жени е много жалка работа. Естествено, никой мъж няма да си признае, защото а) все още му е кеф да потъпква младо рускинче; б) не иска внезапно да се окаже рогоносец. Без цел да обидя Джаура или който и да е, всеки си има глава на раменете и мисли като избира. Естествено изключения има винаги, просто стереотипите съществуват, защото са вярни в процентно отношение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Многото постове може и да не са голям форумен пенис... А не са уе..... Да ама тфа е реалността .Почти няма мъж,който да е бил в Русия и да не се е върнал с рускиня И това какво ти говори? И ти да живееш в ония пущинак и ти ще искаш да дойдеш тука, защото ще ти се вижда Испания. Ама като дойдеш тук се показват ушичките. И е малко късно, щото вече има халка, а даже и да се разведеш, ти ще си си изгубил времето, а момичето ще е дошло до тук, където ще намери друг балък с повече пари, които да и се върже. Руска логика. И не само на жените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Еми незнам...може и така да е.На баща ми половината приятели са завършили в Русия и всички са женени за рускини...и повечето са разведени Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 И какво излезе - Ристю дразни всички 'щото си вре носа навсякъде и провокира писането на спам... определено има повече свободно време от нормалното... само дето не разбирам БАН-ването как помага... щото той като кой да е друг средноинтелигентен човек може да се научи да ползва разни анонимни проксита, да си регистрира други акаунти и т.н. и освен да се почне една биологична война като с мухите - да се трепе на място когато и където се забележи, друго не виждам какво може да се направи. Отделно пък ако е с АДСЛ даже няма нужда да ползва проксита защото направо като рестартира модема и получава ново IP (май с модемите на ЕК ситуацията е същата). ----------------------------------------- Колкото до рускините, то някои от тия качества ги притежават и средностатистическите моми на село с "особено високо IQ". Имах един приятел който учеше във ВСИто и ми разправя как гледа колежките си, радва им се... и това докато си отворят устата... после картинката идва на фокус... един вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Един приятел си седи на гарата и вижда някфа супер яка мацка.Руса,натокана,напраена...асъл асъл ... мацката се приближава към него и задава въпроса-Ъъъ га довадя влака за Калояново уа?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Каквото и да си говорим, Толкин си е Толкин... <333333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Каквото и да си говорим, Толкин си е Толкин... <333333 Е да обаче Тери Пратчет е къде къде по-добър според мен! Един приятел си седи на гарата и вижда някфа супер яка мацка.Руса,натокана,напраена...асъл асъл ... мацката се приближава към него и задава въпроса-Ъъъ га довадя влака за Калояново уа?? А анджък... таман си се на***ил и като чуеш нещо подобно и да ти се отще всичко... Имах подобна ситуация в Казанлък пък аз преди години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Сравняваш несравними работи, стиловете им на писане, а и самите жанрове са коренно различни. Тери Пратчет също съм го признал де :}. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Сравняваш несравними работи, стиловете им на писане, а и самите жанрове са коренно различни. Тери Пратчет също съм го признал де :}. Абе прав си... ааа да не забравяме и Дъглас Адамс - и той е от най-любимите ми автори. Тъкмо видях в нечий подпис "So Long And Thanks For All The Fish" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Абе някой тука от форума не се ли занимаваше със скаутство и т.н.??И кой беше той Да беше погледнал подфорума за скаутството ли? Добро утро кочина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Още не са налазили другите (като ти погледна аватара и все се сещам за налазване) , не ги слушай , хубава си ти е приятелката , а за държане не мога да говаря , не я познавам ... сега станах и всичко ми е нереално като в друг свят от толкова "живот през нощта" или просто не съм виждал слънце от няколко седмици да освен вчера/днес . п.п. Как му се чудя , много е приятно чувството сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Че аз си знам, че е хубава, другите просто завиждат Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Аз не знам какво съм правил снощи , а имам ужасен вкус в устата и краката са ми измръзнали , не си ги усещам , ще си взема одеало ... пак поредната нощ без спомени . Явно наистина се преуморявам , трябва да спя повечко . Сигурно съм седял вън и съм хапвал от пръсканите зеленчуци или продове на двора , бос . п.п. Може пак да съм ходил на сън , ще питам някой като се приберат от работа дали са ме видели после . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Няма ли най - накрая нашта прекрасна община да се научи как се правят шахтите по улиците? все още нито една шахта в пловдив не е НА общината и не е направена ОТ общината. неин е само контрола по качественото изпълнение, иначе съоръженията са си собственост на съответните експлоатационни дружества, та уточнявай кого псуваш все пак: дали общинарката, задето е замижала и не е турнала глобите на съответното дружество, или пък самото дружество, задето си купува ефтинийки и ги пробутва за свръхкачествени изделия и ги препродава на абонатите си на 500торни цени. та кат ша псуваш, карай наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 И ти да живееш в ония пущинак и ти ще искаш да дойдеш тука, защото ще ти се вижда Испания. Тука вече не мога да се съглася, че е пущинак, 'щото Санкт Петербург, примерно, е много по-напред от който и да е български град, в което и да е отношение. Относно "тъпите" рускини - ми тъпи жени има навсякъде, просто селата в големите държави са повече, от колкото в българия, съответно и пълнежа е такъв... Ама сигурно американките примерно са по-хубави ... а тук им се струва Албания, та за това мъжленцата бягат натам и се женят за умни и хубави американки. Или пък англичанки, или пък... и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Тука вече не мога да се съглася, че е пущинак, 'щото Санкт Петербург, примерно, е много по-напред от който и да е български град, в което и да е отношение. Относно "тъпите" рускини - ми тъпи жени има навсякъде, просто селата в големите държави са повече, от колкото в българия, съответно и пълнежа е такъв... Ама сигурно американките примерно са по-хубави ... а тук им се струва Албания, та за това мъжленцата бягат натам и се женят за умни и хубави американки. Или пък англичанки, или пък... и т.н. Подкрепям Вегор.Нижни Новгород също е доста по-напред от бг градовете, нищо, че се води провиниция.И не бих нарекъл пущинак град, два пъти по-голям от София... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.