Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Тва куриерите са бахти тъпите парчета....

Някъв куриер днеска търсеше офиса ни (Мария Луиза 6Б) на Гладстон. Куриерската фирма не я помня. За първи път я чувах.

Я недей да ми обиждаш бъдещата съпруга!! :lol:

Бягай от рускините като дявол от тамян. По-лош избор за жена НЯМА. Освен циганките.

Ай ся!!! Мога да ти кажа, че сред потребителките на тоя форум също има няколко доста...ъъъ...неприятни жени.

Последния пост ме подсети, че във фирмения е-shop съм написал "Памер"... Та ся влизам в админ панела да коригирам :)

Баси... станал съм е*ати работохолика... В почнивните си дни водя преговори за реклама, чета ревюта за хардуер... въобще - изчаткал...

...

На тази снимка изглеждаш много добре, чак не мога да те позная, на другите снимки които си давал изобщо не приличаш на тази тук. :confused

как ми се пие..... точно на мене ли да ми се падне тоя ш-бан чоп тоя път аз да съм шофиора еби му и дървото.....тццццццц
Викни drink and drive ...

Затваряйте темата тука само кретени....съжалявам ама тука ат педерас нагоре :) един свестен имаше само...lil_stenly само той успя да схване защо съм пуснал темата

иначе не искам да крада нищо просто ми се искаше да се сблъскам с хора с нестандартно мислене и малко фантазия...но и тука сивото ежедневие е сложило ръка

благодаря за 20-те процента :)

Абе ти няма да познаеш нестандартното, дори да те удари огромен камион с огромен надпис „Нестандартност”. Тя, тая толкова желана нестандартност е начин на мислене, начин на светоусещане, начин на живот. Не е тя кратка мисъл във вестника в някоя колонка под заглавие „Как да бъдем нестандартни?” , нито пък в някои си фором, след като си отворил тема „искам нестандартност, дайте ми я”. Бутилка минерална вода не искаш ли да ти донеса, че да не ти приседне тая нестандартност, дет ще ти я дам? Бил си ти обичайния и скучен човек през 364 дни в годината, години наред, и искаш през останалия един ден от годината да се представиш в различна светлина. Голяма грешка, майна. Щот денят е кратък, свършва бързо, ти си максимално неестествен, като Мартин Лоурънс в драма, а само след някои и друг час ще си си пак обикновения скучен пич. И всичко това защо го правиш?! Щот тя имала рожден ден или щот си влюбен? Май е щот има рожден ден, ама голяма работа от това. Виж, по-голяма работа щеше да е ако го правеше заради причината, че си влюбен, ама то тогава имаш още 364 дни на разположение, а не само един. Аре беги......

П.С. Ся ще ти пратя ПМ да си я видиш порцията нестандартност :D

Детето изглежда много добре. Само един въпрос - пълнолетно ли е? :bgrin:

Пълнолетно е :)

На тази снимка изглеждаш много добре, чак не мога да те позная, на другите снимки които си давал изобщо не приличаш на тази тук. :confused

Това е, защото съм щастлив и с любимата жена ;)

Виждам, че рускините нямат вкус :D

Ай ся!!! Мога да ти кажа, че сред потребителките на тоя форум също има няколко доста...ъъъ...неприятни жени.

Да, майна, точно така....начина да издигнеш твоята е да принизиш чуждите :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...