Psihara^^ Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 А какво караш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ланчията. Не ми отпуснаха Мерцедеса, гадовете Ще го преживея някакси италианския "дзвер", докато събера парички за Хондичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 65м въже са си 65м въже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Yesss! Представям си как Психозис дрифтва в едно Интеграле по паветата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Hans Zimmer - Barra Barra + Рекристализация = Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Тва куриерите са бахти тъпите парчета.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Тва куриерите са бахти тъпите парчета.... Някъв куриер днеска търсеше офиса ни (Мария Луиза 6Б) на Гладстон. Куриерската фирма не я помня. За първи път я чувах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Тъкмо щях да попитам това момиченце дали не е от руски произход и погледнах името на файла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Наско, не се давай! Ти си по - хубав от нея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Я недей да ми обиждаш бъдещата съпруга!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Я недей да ми обиждаш бъдещата съпруга!! Бягай от рускините като дявол от тамян. По-лош избор за жена НЯМА. Освен циганките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ай ся!!! Мога да ти кажа, че сред потребителките на тоя форум също има няколко доста...ъъъ...неприятни жени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 да ама вече не посещават форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Наско няма да ги слушаш Детето изглежда много добре. Само един въпрос - пълнолетно ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Няма ли най - накрая нашта прекрасна община да се научи как се правят шахтите по улиците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Последния пост ме подсети, че във фирмения е-shop съм написал "Памер"... Та ся влизам в админ панела да коригирам Баси... станал съм е*ати работохолика... В почнивните си дни водя преговори за реклама, чета ревюта за хардуер... въобще - изчаткал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 ... На тази снимка изглеждаш много добре, чак не мога да те позная, на другите снимки които си давал изобщо не приличаш на тази тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 как ми се пие..... точно на мене ли да ми се падне тоя ш-бан чоп тоя път аз да съм шофиора еби му и дървото.....тццццццц Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 как ми се пие..... точно на мене ли да ми се падне тоя ш-бан чоп тоя път аз да съм шофиора еби му и дървото.....тццццццц Викни drink and drive ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine_01 Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Затваряйте темата тука само кретени....съжалявам ама тука ат педерас нагоре един свестен имаше само...lil_stenly само той успя да схване защо съм пуснал темата иначе не искам да крада нищо просто ми се искаше да се сблъскам с хора с нестандартно мислене и малко фантазия...но и тука сивото ежедневие е сложило ръка благодаря за 20-те процента Абе ти няма да познаеш нестандартното, дори да те удари огромен камион с огромен надпис „Нестандартност”. Тя, тая толкова желана нестандартност е начин на мислене, начин на светоусещане, начин на живот. Не е тя кратка мисъл във вестника в някоя колонка под заглавие „Как да бъдем нестандартни?” , нито пък в някои си фором, след като си отворил тема „искам нестандартност, дайте ми я”. Бутилка минерална вода не искаш ли да ти донеса, че да не ти приседне тая нестандартност, дет ще ти я дам? Бил си ти обичайния и скучен човек през 364 дни в годината, години наред, и искаш през останалия един ден от годината да се представиш в различна светлина. Голяма грешка, майна. Щот денят е кратък, свършва бързо, ти си максимално неестествен, като Мартин Лоурънс в драма, а само след някои и друг час ще си си пак обикновения скучен пич. И всичко това защо го правиш?! Щот тя имала рожден ден или щот си влюбен? Май е щот има рожден ден, ама голяма работа от това. Виж, по-голяма работа щеше да е ако го правеше заради причината, че си влюбен, ама то тогава имаш още 364 дни на разположение, а не само един. Аре беги...... П.С. Ся ще ти пратя ПМ да си я видиш порцията нестандартност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Детето изглежда много добре. Само един въпрос - пълнолетно ли е? Пълнолетно е На тази снимка изглеждаш много добре, чак не мога да те позная, на другите снимки които си давал изобщо не приличаш на тази тук. Това е, защото съм щастлив и с любимата жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine_01 Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Виждам, че рускините нямат вкус Ай ся!!! Мога да ти кажа, че сред потребителките на тоя форум също има няколко доста...ъъъ...неприятни жени. Да, майна, точно така....начина да издигнеш твоята е да принизиш чуждите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 А начина да принизя теб е да те репортна за спам...майна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine_01 Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 ПОРТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.