Tomahawx Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Нова звезда ли е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Най-вероятно... И от цЕл форум се натресе баш на Ваньо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Мисля си за пелмени след края на работния ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Абе със селските диалекти, които звучат постоянно около мен свикнах, ама когато думите се и изписват селската ми е малко странно . Чак толкова прости хора ли има? Това ми минава праз главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Чак толкова прости хора ли има? И по-прости има.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Свобода Маданска било слоган на фабрика за боксерки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Послушай Остановись, пока не поздно Я падаю вниз за тобой Туда, где светят твои мёртвые звёзды, Ослепляя солнце Тоя припев ми се върти из главата горе-долу цял ден.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 темата е затворена ама няма как да не ми минат тези мисли през главата Затваряйте темата тука само кретени....съжалявам ама тука ат педерас нагоре един свестен имаше само...lil_stenly само той успя да схване защо съм пуснал темата иначе не искам да крада нищо просто ми се искаше да се сблъскам с хора с нестандартно мислене и малко фантазия...но и тука сивото ежедневие е сложило ръка благодаря за 20-те процента каза човекът с женският ник ............ Добре , не искам да се заяждам сега .Човека си е с правото , той не знае , че хората го удрят само на базик , а повечето се знаят тук . Наистина отговорите по темата на някои от потребителите бяха не на място . За пример ако ти или аз искам да си купя видео карта и не знам коя да избера ... допитвам се до тук или тогава отговоря няма да е "като не знаеш какво видео да вземеш не използвай компютър" за да съм по-точен в момента . Човека в последствие е купил неща , после въпроса беше как да ги поднесе . Някои потребители изобщо не обърнаха внимание на темата , а само си отговаряха на лиготиите после . п.п. Еми изнервил се е човека и не смятам , че трябва да го виня за горният му пост от това . ЗАБЕЛЕЖКА: Не е коректно да правиш такива реклами в сигнатурата , просто не изглежда добре за имиджа . пич.....чесно къртиш , незнам как успяваш да напишеш толкова дълъг пост в който да няма грам смисъл и след като го прочета все още да се чуда аджеба закво изобщо си се хабил.... няма майтап нещо напоследък постовете ти затъпяват яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Приятели е най - великото нещо появявало се някога на телевизионата сцена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Защо бе Злобиле , тренирам си пръстите ... превключи на други честоти и ще го разбереш . Гледам да не изпъквам с простотия , защото не искам , а просто губя интерес да пиша , за това постовете им се губи нещо и са объркани . Стагайте си яко мозъците , след една година ще пиша на извънземен език сигурно , трябва да ми смогнете вече . п.п. If you can't understand my mind , don't trying to follow it . Поправка: Това беше отговор за друг човек в онази тема и явно за това не захапваш смисъла или не знам как го четеш вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Като се замисля, може би не трябваше да се пускам на рапел през терасата...Само прекъснах на комшиите отдолу вечерята, че ги и изплаших...Сега ми е гузно Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Викаш им после , че си от спец частите и спиш спокойно ... аз днес от няколко часа помагам на бащата и чудно не съм изморен в момента . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Като се замисля, може би не трябваше да се пускам на рапел през терасата...Само прекъснах на комшиите отдолу вечерята, че ги и изплаших...Сега ми е гузно Честно ти казвам ако видя някаф човек да ми се появява на терасата закачен с въже първото нещо,което ще посрещне е бухалката ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Честно ти казвам ако видя някаф човек да ми се появява на терасата закачен с въже първото нещо,което ще посрещне е бухалката ми Не съм казал, че съм им кацал на терасата Нещо ей такова се опитвах да направя ---> И даже няма да ме видиш Камо ли бата да докопаш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 а просто губя интерес да пишаКато те гледам какви постове пишеш, губейки интерес си представям, ако си го възвърнеш сАтанасе, ти си дебил! бахахахаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Мен отдавна ми е мечта да се пусна от терасата на тротоара долу .Като в Мистър и мисис Смит,където Анджелина се метна от някаф апартамент долу между хората-голям айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Пешо, и аз та обичам.Га ша са виим да пиим по биричка бря, катил? Таман вече живея в Сф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Сьомгата е много прехвалено нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Магистрала Тракия в петък, 20:00 ч., изглеждаше като булеварда пред Панаира по време на Винария. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 сАтанасе, само да ми мине... финансовата криза Тоест да дойде другата седмица и свети Паралей :] Иначе днес залепих в тоалетната си ето това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 КК. Никакви проблеми Метни едно очо на това тук --> тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Вече е...Сашов ден Честито на всички адаши - живи и здрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Айде да си жив и здрав , и ти и всичките Сашовци , само успехи и нищо по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Честито на всички и от мен ... изобщо не знам коя дата сме даже , какво пък толкова . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 И от мен честито! Във форума познавам таман трима от тях (те си знаят), а вчера даже говорих с единия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.