Psihara^^ Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Всъщност, имам. Но не искам да обобщавам, понеже последния път, като го направих, персоната спря да пише за 3 месеца във форума. А понеже си доста малък, може да не го понесеш и да се самоубиеш. На мен никой не ми обръща внимание, освен теб. Това ми е достатъчно... А това, че изобщо не разбираш за какво говорех, наистина те прави жалък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Cureeee, къде си Cureeee?! Никъв та няма в скайп уа! Липсваш ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 ебати задръстеняците Напоследък се мяркат други топ теми освен какво ви минава и искам да ви се оплача Има напредък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Всъщност, имам. Но не искам да обобщавам, понеже последния път, като го направих, персоната спря да пише за 3 месеца във форума. А понеже си доста малък, може да не го понесеш и да се самоубиеш. На мен никой не ми обръща внимание, освен теб. Това ми е достатъчно... А това, че изобщо не разбираш за какво говорех, наистина те прави жалък! С тея заучените фразички ли, бе? Дет сме ги чували безброй пъти? Няма да направиш нещо, щот ще се самоубия, това ли успя да измисли форомния турбо идиот, който обикаля из центъра с плюшена играчка на главата си, която упорито нарича шапка. Уж съм бил жалък, а сега пък и фалшива загриженост ми демонстрира, само и само да не каже какъв гениален довод уж е измислил. На място, на което хората си разменят мненията, човек се оправдава, за да не си го каже. Пак си пръднал мисловно и се опитваш да ни заблудиш, че това е най-модния и як парфюм. Ако имаш някой довод по написаното, давай...качествените определения си ги запази, щот няма да кажеш нищо ново, което да не е писано по мой адрес у форома Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Живееш 2 години назад. И съм забелязал, че винаги казваш едно и също - "заучена фраза"... Може би е дошло твоето време за нови фрази? Или искаш да ти кажа: КОПЕЛЕ ША ИЗНАСИЛЯ МАЙКА ТИ ША УБИЯ БАЩА ТИ А ТЕБ ША ТА ФЪРЛЯ Ф МАРИЦА! Ето... Казвам ти го! :ph34r: Явно ти правя доста голямо впечатление, било то с идиотизма ми, за да запомниш. За да приключа "спора" казвам - Ти печелиш. Аз съм турбо форомен идиот. Нямам какво да кажа на форомния гуру. Засегнат съм лично! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Ей, момчета! Ай стига сте си ги мерили! Не схванахте ли,че тук (във форома ) са само мъже?! Ице, пак ме връщаш в миналото! Абе, какич, всичко е ок, но едно не ми е ясно....някаква тегоба ли тегне над мен, че игнора да не ме хваща? Ако трябва да разгледам ситуацията от още един ъгъл, то той ще е следния... Прочетох едно-две коментарчета за нещо смислено в твоите и го махнах. И установих,че не ме дразни смисъла на казаното от теб (има доста такъв), а интонацията му за супер тотална и чиста истина, която не търпи коментар. Но в името на смисъла, ще го преглътна, и ще си позволя да коментирам... Не съм ОЧАКВАЛА от никого никога (умишлено двойно отрицание) да разглежда КОНКРЕТНА ситуация от ДРУГ ЪГЪЛ. За мен тя има този, защото е такава! Другата си има ДРУГ ъгъл! Незнам как по-точно и ясно да го кажа - спрете да импровизирате! Ооо, да, позицията да имаш мнение и след това да можеш да се поставиш на мястото на другия и да помислиш, че и ти може да си на негово място някой ден, е наистина глупава. По-скоро очаквам това и именно то ме кара все още да споделям странните си мисли и ситуации във форома (заразно е ). Докога ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Аз съм пак тук! Знам, че много ви липсвах, но просто трябваше да ида на село с жената и после и с малко приятели за една седмичка. Без интернет, без нищо, само спане, кафе, бира, храна в ресторант, разходка, слънчеви бани, филмче по BTV и после пак спане и повтаряме. Но вече съм тук, навърших 24, подариха ми оригинално копие на Morrowind Game of the Year с двата експанжъна в пакет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Аз съм пак тук! Знам, че много ви липсвах, но просто трябваше да ида на село с жената и после и с малко приятели за една седмичка. Без интернет, без нищо, само спане, кафе, бира, храна в ресторант, разходка, слънчеви бани, филмче по BTV и после пак спане и повтаряме. Но вече съм тук, навърших 24, подариха ми оригинално копие на Morrowind Game of the Year с двата експанжъна в пакет. Ем ние 10 човека се изредихме да ти честитим рд-то , ако се върнеш назад в темата ще видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Завърна се с повече сили от всякога , сега трябва да наваксаш ... честито (пак) на патерици вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 пет почти изгорели трупа ........ мирис на прегоряла плът ............ гледкта е .......... потресаваща гърлото ми е сухо като пустиня ..... изпивам още една чаша ледено студена вода но и това не помага преглъщам на сухо .... от болката сълзите ми потичат ... наливам си пак чаша вода .... мисля си за техника който причини всичките тези страдания .......... уффффф дано му се върне тъпкано ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Какво е станало??? Ти добре ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Добре,че бай XpucTyyy има включвания от време на време,че да внася малко или много смут и да се завърти някой спор П.П Наблюдавам,че т'ва заразно 'О' в думата форОм и производните му се разпространява бая бързо.... ц ц ц, XpucTyyy искрено ме радва П.П.П ЧРД на патерица и от мене '84 Най-вече здраве и сили,за да си постигнеш целите и да си доволен от себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Какво е станало??? Ти добре ли си? да опитвам се да го преживея жалко че нямах апарат под ръка да снимам така хубаво бяха подредени ........... мрянка,пъстърва,мрянка,пъстърва ..... а за основа пикантни шайби картофки ..... отгоре поляти с балсамико и малко соев сос приятелката ми се постарала да ме изненада за обяд обаче няма бира в къщи дейба и асансьорния техник дейба !!! 9 етажа пеш .... наложи се да преглъщам с минерална вода :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 КУЛТ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 да опитвам се да го преживея жалко че нямах апарат под ръка да снимам така хубаво бяха подредени ........... мрянка,пъстърва,мрянка,пъстърва ..... а за основа пикантни шайби картофки ..... отгоре поляти с балсамико и малко соев сос приятелката ми се постарала да ме изненада за обяд обаче няма бира в къщи дейба и асансьорния техник дейба !!! 9 етажа пеш .... наложи се да преглъщам с минерална вода :( Ще ти счупя пръстчетата Наистина се притеснихме! Лошо момче Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 "турска чикия сигурно е яка" е тва си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 пет почти изгорели трупа ........мирис на прегоряла плът ............ гледкта е .......... потресаваща гърлото ми е сухо като пустиня ..... изпивам още една чаша ледено студена вода но и това не помага преглъщам на сухо .... от болката сълзите ми потичат ... наливам си пак чаша вода .... мисля си за техника който причини всичките тези страдания .......... уффффф дано му се върне тъпкано ! да опитвам се да го преживея жалко че нямах апарат под ръка да снимам така хубаво бяха подредени ........... мрянка,пъстърва,мрянка,пъстърва ..... а за основа пикантни шайби картофки ..... отгоре поляти с балсамико и малко соев сос приятелката ми се постарала да ме изненада за обяд обаче няма бира в къщи дейба и асансьорния техник дейба !!! 9 етажа пеш .... наложи се да преглъщам с минерална вода :( evala izvadi me ot emocionalnata dupka v koqto bqx popadnal zaradi mahmurluka za6to nqma v toq forum ikonka s 4ove4e deto se poklanq Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 който търси намира. сигурно има и по-свестни, но лари просто ми осветли този така шибан понеделник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 КУЛТ! Изтръпнах, като почнах да чета... Като разбрах к'во е, прочетох го още веднъж, да не би да е някаква извратена метафора, описваща случилата се катастрофа, след което по-болната част от съзнанието ми се оттегли огорчена, признавайки, че не е това, което първоначални изглеждаше, че е... Нечовек Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 лаури утепа рибата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 В рамките на нормалното ли е да се яде по 1 кг сирене на седмица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 R_a_p_t_o_R модератор ли е , или ми се привиждат неща , защото съм още сънен..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 da , qvno pak e 4erpil bira koito trqbva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Да, модератор е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 R_a_p_t_o_R модератор ли е , или ми се привиждат неща , защото съм още сънен..? Модератор е и го сърбят ръцете Да ни е честит новия.....МОДЕРАТОР Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.