sasho_1989 Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Учудващо странен е форума. Особено напоследък Вакханалия ли искаш...нещо от сорта на Дата.БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Снощи за пореден път гледах Breakfast at Tiffany's и установих, че нашето форумно копченце(доколкото съм я виждала на снимки) ми напомня на Одри Хепбърн Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Честит Рожден ден и на laury! Христова възраст! Занулявай (вместо възкръсвай) и почвай наново - за мъките забрави, който има грехове да си ги изкупва сам Все така здрав бъди и винаги се усмихвай на живота! Ти го умееш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Честит Рожден ден и на laury! Христова възраст! Занулявай (вместо възкръсвай) и почвай наново - за мъките забрави, който има грехове да си ги изкупва сам Все така здрав бъди и винаги се усмихвай на живота! Ти го умееш! благодаря многоооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Честито на Голямото момче Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Снощи за пореден път гледах Breakfast at Tiffany's и установих, че нашето форумно копченце(доколкото съм я виждала на снимки) ми напомня на Одри Хепбърн O, нямаше как да получа по-размазващ комплимент, но за мое огромно съжаление - не бих се съгласила със сравнението. Одри Хепбърн ми е нещо като идеал за красота и елегантност, героинята й в Закуска в Тифани - любим литературен образ, Труман Капоти - любим автор и хомосексуалист и т.н. P.S. Позволявам си днес да ходя три сантиметра над земята от гордост Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Честито , пожелавам ти много здраве . Днес ме гони мързел . Искам да правя много неща ... чудя се от къде да почна . п.п. Само да се чудя ми е по-добре явно и няма да подхвана нищо в последтвие . Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 O, нямаше как да получа по-размазващ комплимент, но за мое огромно съжаление - не бих се съгласила със сравнението. Одри Хепбърн ми е нещо като идеал за красота и елегантност, героинята й в Закуска в Тифани - любим литературен образ, Труман Капоти - любим автор и хомосексуалист и т.н. P.S. Позволявам си днес да ходя три сантиметра над земята от гордост Незнам, kopche, след дълго чудене на кой ми прилича Одри реших, че си ти. Трябва да каже някой близък до теб дали съм права, но дори и да не е голяма прилика определено има нещо общо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Да си лягам да спя след малко понеже ще ставам рано за работа утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 За пръв път сложих потребител от форума в игнор листа си. Съжалявам само, че въпреки всичко ми показва, че въпросния е писал в дадена тема :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 През главата ми минава злоба.. много злоба.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Коктейл с ром + смеска от абсент и син афтър шок . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Коктейл с ром + смеска от абсент и син афтър шок . Пф , как успя да го напишеш тва изречение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Коктейл с ром + смеска от абсент и син афтър шок . Иване да не ми се наливаш заради женско - ще ти откъсна главата ако ще цялата НАТО да ме гони после Я си ела насам да се съберем, макар че те не останаха на хоризонта вече... Които сме тука поне да направим един разбор... ЕДИТ: Преди да полегна да кажа и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на Курунир Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Честит рожден ден на Curunir и от мен! Да си жив и здрав и всичко, за което мечтаеш да ти се сбъдне или поне почти всичко, защото свършат ли ти мечтите - няма за какво да живееш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Курандо Мио , ЧРД бате! Жив и здрав , всичко най-хубаво , качествен хардуер и така нататък! Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Честито Куронире и ти пожелавам много здраве ... на всеки пожелавам здраве , защото е най-хубавото нещо според мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 ДСК е банката с най-мудната организация и най-некомпетентните служители! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 ДСК е банката с най-мудната организация и най-некомпетентните служители! пусни им една жалба/запитване питай някоя от служителките към кой да се обърнеш за листче, пишеш в совободен текст, даваш да ти я входират и си искаш ксерокопие на жалбичката, но входирана аз пуснах в моята банка и сега чакам отговор. но при мен положението е чиста измама и следващата стъпка е "приятно ми е мавриков" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 ЧРД, Curunire! Жив и здрав да си, пожелавам ти да извървиш смело, гордо и успешно пътя до най-високия левел Изкачи планините си, изкови щастието си, постигни мечтите си :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Иване да не ми се наливаш заради женско - ще ти откъсна главата ако ще цялата НАТО да ме гони после Я си ела насам да се съберем, макар че те не останаха на хоризонта вече... Които сме тука поне да направим един разбор... Не е заради женско . На морето съм . Може като се прибера следващата седмица. 4 дена ще съм в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Не "може", а "разбира се"! Крайно време е! Аз от кога приканвам Рапторчо, ама той не се сеща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 От днес официално телефонът м извъни с Карамелдансен http://uk.youtube.com/watch?v=FABiutN-lHU&...feature=related. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.