Antares Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 В тон с последните тенденции на форума: Мина ми едно кафенце през главата. Сега ще отида и ще се изпикая. След това ще пиша в темата за хвалбите, че съм се изпикал успешно. След това ще пиша в темата за оплакванията, че последната капка пак ми е била в гащите. След това отново ще мина през тази тема, за да споделя, че не искам да ходя до Most да пазарувам чарколя. След като ги напазаря и си свършва неотложната работа - очаквайте включване в темата за хвалбите, ако съм успял да обядвам успешно... Ако не - ще се оплача от причините в темата за оплаквания. Stay tuned... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 В тон с последните тенденции на форума: Мина ми едно кафенце през главата. Сега ще отида и ще се изпикая. След това ще пиша в темата за хвалбите, че съм се изпикал успешно. След това ще пиша в темата за оплакванията, че последната капка пак ми е била в гащите. След това отново ще мина през тази тема, за да споделя, че не искам да ходя до Most да пазарувам чарколя. След като ги напазаря и си свършва неотложната работа - очаквайте включване в темата за хвалбите, ако съм успял да обядвам успешно... Ако не - ще се оплача от причините в темата за оплаквания. Stay tuned... Евала ! Оп...и 666 пост в моята сметка !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 WTFСпоко, монтаж. Виж, че има отражение само на дупарата, щото е най-лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Аз не съм си и помислял, че ще е нещо друго... Но самата мисъл ме ужасява! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Как ще те ужасява , ти си психарът във форума ... ако това те ужаси ще дойде краят . Сега ставам и каквото правя ще трябва да го правя бързо , защото брата като се събуди след това ще иска да седне на компютъра и не мога да откажа . Все пак е на работа утре , а аз съм си в нас . п.п. Някакъв график се заформя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Може би, защото аз самият имам страх към пчели и оси... Антологията на ХалфЛайф 1 за 20 лева. Искушавам се! иЗкусен съм направо! Предпочитам да пропусна няколко "кафенца" и да я купя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Може би, защото аз самият имам страх към пчели и оси... И аз , и аз.. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Проектен проектант - що за длъжност е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Проектен проектант - що за длъжност е това? Много сериозна !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 All hope is gone... Is out... EDIT: На 3то прослушване има добри попадения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 All hope is gone... Is out...EDIT: На 3то прослушване има добри попадения! sick e албума Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Днес не знам какво ме е прихванало да си правя галерия за тапети на телефони , това ми минава през главата ... сега се хванах и направих нещо . LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Защо завършваш всеки пост с тази емотиконка, независимо от съдържанието му, бе мама му стара?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Е па може да му харесва иконката и да обича да си я гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Защо завършваш всеки пост с тази емотиконка, независимо от съдържанието му, бе мама му стара?! Еми , не знам защо го правя . Очаквам някой най-накрая да се продразни , че използвам точен брой запетайки във всяко изречение , а ти се хвана за иконката , защото съм е използвал във всеки пост ... мога да спра да е използвам . Очаквах някой да ми направи забележка преди много време . п.п. Явно търпите много . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Когато пишеш за смърт,престрелки,жертви и т.н(както беше за войната в Грузия например) и завършваш мнението си по този начин, се получава малко криво, нали се сещаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Еми вие за какво си мълчите , аз гледам как ще реагирате ... ще престана тогава за да не дразня повече хора сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 харабиика, тая усмивчица вкарва нерви. Прилича на циганче дето моли за с'тинки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Учудващо странен е форума. Особено напоследък. Не знам защо! Странни, безмислени мнения, странни теми, странни постове от хора, които не влизат в категория "Идиот". Никой с никого не се заяжда, всичко е спокойно, всички заемат общата позиция. В Games не е имало КУЛТУВА тема скоро, а преди всяка седмица имаше някой, който убиваше всичко детско у мен. В "Тя и Той" всичко е някак... Спокойно? В Others спряха безумните теми, барабар с безумните коментари! Редобно има по 60-70 нелогнати посетителя.... Strange... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Моята диагноза - форума уляга. Тоест хората малко или много се познават един-друг, научили са как стоят нещата относно правила, модератори и т.н., установили са се определени отношения помежду ни (този ме кефи, тоя е тъп, ония дразни), научили сме си магариите, то вЕрно всеки луд с номера си, ама като изгледаш цирковото представление десетки пъти и ти писва..., няма нови хора, напуснаха или спряха да пишат, или го правят адски рядко, доста от колоритните хора, визирам cheese, Deftur, GRIMJAUR, afx, farrell, а голяма част от останалите, които правеха интересното, вече не им е до форума... Няма свежа кръв... Иначе... She Painted Fire Accross the Skyline! Не мога да спра да слушам Agalloch... това е мания! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Overman? Killer-a? TAZ? Teddy king? ZGAN? Sandmana? Groovera? George_131? Smirnoff? Маса народ избяга... EDIT: GUDO?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Да, 100% съм съгласен с дадените примери, особено Гудо... Просто написах първите петима, които ми хрумнаха... velvet_underground, bio, Georgi-K, sincity са също хора, които доста липсват на форума... Форума ни загуби голяма част от колорита си. Но така е - рано или късно живота ни хваща за гушите. Ако не ми позволяваше работата да надниквам - сигурно нямаше и аз да пиша кой-знае колко... Изглежда няма такава приемственост, няма нови хора, които да заместят горепоменатите... Не искам да обидя хора като Блица, Томахавката и още няколко по-свежи индивида, но само те не могат да заместят изброените по-горе... А и поглеждайки самия себе си - изтърквам се, нямам оригинални идеи, няма и кой-знае какъв интерес вече... Позагубих "тръпката" от форума... Ред: А и не на последно място - форума ни стана блог на бая хора. К'во да ти е интересно да четеш кой пръднал синхронно със жена си, кой колко бири изпил, кой си сипал уиски по случай успешното самостоятелно избърсване на задника и куп други подобни баналности... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 В момента форума е останал само като източник на информация... За каквото първоначално е бил създаден всеки форум де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.