Tomahawx Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Аз не съм казал нищо за светът и реалният живот .Просто споменах в предишният пост , че по тази програма , постоянно дават за тази война , обаче едно и също във всеки репортаж . Ами така е , хора умират постоянно ... пука ми от това и няма какво да направя обаче . п.п. Изобщо някои хора не ме разбират какво пиша . Ми като не те разбират не си длъжен да обясняваш бе Стенли , то няма и смисъл , все ще има някой дето няа зацепи кво имаш предвид и щи държи сметка за еди-кво-си-там.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Тъкмо се прибираме... Повече от половин час преглеждам 2 теми... Лайната така са шибнали перките на вентилатора, че започвам сериозно да се притеснявам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Oblivion: Things to Do When You're Bored Hide n' Seek Drop all of your items off of a high point, such as Dive Rock, and then go on a scavenger hunt to find them. Bowling Place potions on the ground. Then you start bowling with a sigil stone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 geek... Кажи ся, на игрите на стражари и апаши с бутафорните мечове и стрелите със стиропорени топчета ти какъв керактър си, бард? Или кастър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ya7IYYkWZQU Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Какво типично българско ястие да сготвя за гости от Германия? За предпочитане нещо с месо Очаквам предложения всякакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Боб с наденица или кюфтета Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Какво типично българско ястие да сготвя за гости от Германия? За предпочитане нещо с месо Очаквам предложения всякакви Кавърма или капама - няма начин да сбъркаш .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ya7IYYkWZQU Static-X съм ги признал за групата с най-глупави текстове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Static-X съм ги признал за групата с най-глупави текстове Що бе , на the only и so текстовете не са лоши Иначе голяма част от останалите , ако не и всички.. да Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Какво типично българско ястие да сготвя за гости от Германия? За предпочитане нещо с месо Очаквам предложения всякакви Преди време скрих шапката на едни германци с мусака от патладжани Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 П.С. И колко от вас знаят, че д-р Хаус всъщност е Устър от "Джийвс и Устър"? Аз за пръв път гледах Хю Лори в този сериал и много ми хареса. После го гледах в друг сериал, малко по-семеен и не толкова комичен. Трудно ми беше да сменя плаката (ударението е на първото а) от върховния хумор в "Джийвс и Устър", който е създаден по книгите на П.Г. Удхаус, но актьорът наистина е майстор и в момента всички ще го възприемат като д-р Хаус. За мен този актьор е гигант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Никак не ме свърта, ей. Съвсем малко ми трябва, за да потегля по маршрута Турция - Иран - Пакистан - Индия - Непал - Бутан, с връщане през Афганистан. Хапят ме вързани кучета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 и аз днес си мислех, че ще изперкам от тъпотия, но след обедната почивка само напред назад по задачи. чак преди малко съм се спрял - планът за утре сутрин е готов - ще размажа шефката от доклади, поне часче/но тя тва още не го знае / Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Преди време скрих шапката на едни германци с мусака от патладжани Аз преди време скрих шапката на няколко канадци с бумбар. Да уточним, че не знаеха какво им се сервира . Те не ядат вътрешностите на животните . Пак съм в клуба на ергените . Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Добре дошъл ! Чудя се тъкмо съм събрал някой лев ако не го инвестирам в нещо като дрехи или някви джунджурии ще ги прахосам без да разбера къде Сега идва момента дрехи или джунджурии ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 'Що ли си мисля, че посочените по-горе ястия като кавърма, капама, etc. изобщо не са от българската кухня? И като цяло... Дори си нямаме други български думи за неща като тава, таван, чешма, кавал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 На мен ми минава през главата , болка ... отново и цял ден не спира вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Тоя тъп концерт на тая тъпа планета няма ли най-сетне да свършва...искам сънннннннн... Долу гнусната чалга Нарушават ми правото на спокойствие и почивка след тежък работен ден деба и селяните! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Най-якият аватар евър? =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Хемингуей - "Всичко, което е далече от морето, е провинция."... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Без особени притеснения българско ядене ли е кавърмата, направих им Дори да не е българско, побългарено е Направих го със свинско и пилешко филе и им го сервирах в глинени гювечета. Е много доволни останаха от вечерята в комбинация с Шуменско Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Кое е по-хубаво: липсата на новина или лошата новина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Пак съм в клуба на ергените . Ееееее, netroot... Но. Този клуб предоставя множество преференции - повече независимост, повече свободно време, по-малко мрънкане и разправии Наслаждавай им се сега, защото ти желая да не се задържиш много в него. как не ми се работиииииииииииииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.