netrootbg Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Не мога да разбера как може коментаторите на БНТ да са толкова зле. Тези които гледат откриването на олимпийските игри знаят защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Затова се гледа по Евроспорт - класи над Анал 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Минава ми през главата да поздравя тоя ъплоудър ---> ХОП Върна спомените ми от 1994-та... ------------------ Ето пълният списък: * Blue Streak - Wooden Out & Back (1964) Philadelphia Toboggan Company * Cedar Creek Mine Ride - Steel Mine Train (1969) Arrow Dynamics * WildCat - Steel Wild Mouse (1970) Schwarzkopf * Corkscrew - Steel Looping (1976) Arrow Dynamics * Gemini - Racing Figure-8 on a wooden frame (1978) Arrow Dynamics * Jr. Gemini - Steel Kiddie (1979) Intamin AG * Disaster Transport - Indoor Bobsled (formerly Avalanche Run and outdoor) (1985) Intamin AG * Iron Dragon - Suspended (1987) Arrow Dynamics * Magnum XL-200 - Out & Back Hypercoaster (1989) Arrow Dynamics * Mean Streak - Wooden Twister (1991) Dinn Corporation * Raptor - Inverted (1994) B&M * Mantis - Stand-up (1996) B&M * Woodstock Express - Steel Junior (1999) Vekoma * Millennium Force - Out & Back Gigacoaster (2000) Intamin AG * Wicked Twister - Launched Impulse LIM (2002) Intamin AG * Top Thrill Dragster - Hydraulic-launch Stratacoaster (2003) Intamin AG * Maverick - Launched LSM (2007) Intamin AG И оттогава това се превърна в my nickname Час и половина чаках да се кача на него, но тия 2мин и 17сек цял живот ще ги помня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 За някой хора това е тръпката , направи си скреен как цъкаш на торента ... може и в рамка да си го сложиш после . Жалко , аз нямах възможността да снимам , когато бях на балкан , за това сега искам пак да отида . Няма да е същото и все пак , може следващият път да е по-хубаво даже , а тогава ще снимам , защото искам да си закача снимките на стената после . п.п. Още като влезна в стаята и да ми навяват спомените веднага . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Inverted rolla coastaaaa! Винаги съм искал да се кача на такова, но поради липса на средства се налага да се задоволя с перспективата от първо лице на влакчетата на Rollercoaster Tycoon 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Няма такива фойерверки като днешните в Пекин ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Те там по цял ден само такива неща правят , какво друго да очакваш ... голямо шоу е сигурно сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Поне някво обещетение нямаше ли? Абе какво обезщетение, тези хора са слабоумни мутри...и той ми бил управител. Аз ходих там да гледам "Ханкок". Нас ни евакуираха на 5-та минута от филма. На другия ден ни казаха, че нищо не може да се направи. Било "въпрос на принципи". Да си таковат принципите не знам къде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Днес дриймър наистина ли има рожден ден ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Няма такива фойерверки като днешните в Пекин ей Ми то и на мен да ми дадат 39 милиарда, аз не фойерверки ами не знам какво ще взривявам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Абе какво обезщетение, тези хора са слабоумни мутри...и той ми бил управител. Аз ходих там да гледам "Ханкок". Нас ни евакуираха на 5-та минута от филма. На другия ден ни казаха, че нищо не може да се направи. Било "въпрос на принципи". Да си таковат принципите не знам къде. за 10лв описка орталъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 за 10лв описка орталъка Виж сега... 1) Парите ако при теб растат по дърветата, ние понякога работим за тях. 2) Въпроса наистина е принципен, защото в такива случаи се върти една шайба на Комисията за защита на потребителите и после от кирливия център ще ти направят 10 прожекции безплатно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Виж сега... 1) Парите ако при теб растат по дърветата, ние понякога работим за тях. 2) Въпроса наистина е принципен, защото в такива случаи се върти една шайба на Комисията за защита на потребителите и после от кирливия център ще ти направят 10 прожекции безплатно. а да верно ти ги разбираш нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 за 10лв описка орталъка ми всеки трябва да си търси правата. то за тва сме на такова дередже, щот секи мълчи и преглъща. справка - wbyte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 а да верно ти ги разбираш нещата Не е лъжа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Тия пичове на халките са нечовеци!!! Искам такива ръце!! Угаааа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 An Alternative Night with Radiohead and many more Конюшните на Царя (горен бар) Music by Radiohead, Depeche Mode, The Cure, Muse, Beck, Pj Harvey, Interpol, The Smashing Pumpkins, The Smiths, Placebo, Joy Division, Moby, Bloc Party, The Killers and more… Enter - free Мисля, че знам къде ще си карам рождения ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Мразя да вали Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 за 10лв описка орталъка Виж какво ще ти кажа. Това, че на теб ти е все едно кой какви ги върши в тази държава... ок. Аз може да опискам и целия свят, ако искам и въпроса за мен не е нито в 10-те лева, нито ако бяха повече. Това, че всеки втори се мисли за безсмъртен и може да си прави каквото си иска с хората, без да му пука за нищо аз не мога да го приема. А факт е и това, че има хора, които са отделили от скромните си средства да отидат на кино може би за пръв път от много време и накрая някой им се изсмива в лицето. Може и да не ти се вярва, но такива хора има. Подбудата, заради която написах това не беше никак материална, но ти май не можеш да вникнеш в дълбокия подтекст за справедливост и ред, който трябва да цари в една "Европейска държава". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Мразя да вали Нека малко захладнее де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Кво праат тия грузинци е, майна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Кво праат тия грузинци е, майна? ми американците си взеха тяхното...сега е ред на русия да си го вземе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 ми американците си взеха тяхното...сега е ред на русия да си го вземе Накратко казано е точно така Руснаците ще ги смачкат за отрицателно време, щом са пуснали и главорезите от "спецназ", също така за разлика от други те обичат да бомбардират военни и цивилни обекти без да им пука много и после, ако има невинни жертви евентуално, ще го отчетат за грешка и ще накажат някой генерал със "строго мъмрене" Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Виж какво ще ти кажа. Това, че на теб ти е все едно кой какви ги върши в тази държава... ок. Аз може да опискам и целия свят, ако искам и въпроса за мен не е нито в 10-те лева, нито ако бяха повече. Това, че всеки втори се мисли за безсмъртен и може да си прави каквото си иска с хората, без да му пука за нищо аз не мога да го приема.А факт е и това, че има хора, които са отделили от скромните си средства да отидат на кино може би за пръв път от много време и накрая някой им се изсмива в лицето. Може и да не ти се вярва, но такива хора има. Подбудата, заради която написах това не беше никак материална, но ти май не можеш да вникнеш в дълбокия подтекст за справедливост и ред, който трябва да цари в една "Европейска държава". Представи си следната ситуация - примерно ядеш нещо в заведение и има сигнал за бомба и трябва да напуснеш заведението, на другия ден ще се върнеш ли да с молба да ти сервират отново безпланто ястието? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Представи си следната ситуация - примерно ядеш нещо в заведение и има сигнал за бомба и трябва да напуснеш заведението, на другия ден ще се върнеш ли да с молба да ти сервират отново безпланто ястието? Аз пък си мисля, че собственикът на киното е пропуснал златна възможност. Можеше да извика три телевизии и пет вестника и да обяви, че ще върне парите на клиентите си или ще организира безплатни прожекции за тях, или че ще им подари карти за намаления и т.н. Ако наистина са били десет-двайсет човека, нямаше да му струва нищо. Щеше да си направи реклама и добро име. Щеше да покаже, че е търговец с усет. Нормалните капиталисти не се притесняват да дават безплатни мостри, да правят "примоции" и да създават удобства за консуматорите. Докато в милата родина цените на кинобилетите са еба*и цифроманията на фона на масов достъп до всевъзможни филми на личния ти компютър. Впрочем, извън конкретната тема, не знам дали е от жегата, но забелязвам някаква досадна склонност напоследък всеки да се заяжда с всекиго в този форум, ей така, за спорта, не че има да каже нещо смислено. Може и да греша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.