afx Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Тцък тцък Не те е срам да крадеш на човека анти-комар дивайса... остава сега докато спи, да го намажеш с мед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 The elephant is back alive and kickin'...нещо такова ми се върти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Чудя се как може да има толкова прости хора, че в рейса София - Пловдив да пътуват голи(от кръста нагоре) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 През главата ми минава мисълта,че тъй като няма да ходя в казармата,никога няма да разбера "Добрия войник Швейк" на Хашек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Късен следобед...жега...мързел...ооо, голям мързел. Въргалям си се аз в леглото и ми е много хубаво и мързеливо. Някой зввъни на вратата... "Да бе, няма да отварям. Сега спя. Майка ми да отвори, тя спи в другата стая и е по-близо до вратата."...ама никой не отваря, майка ми явно е излезнала. И сега някой виси пред вратата и чака...оох, трябва да стана да отворя да видя кой е. Завличам се до вратата, отварям и там - круши. Хубаво...много хубаво даже...точно сега определено предпочитам крушите пред хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 През главата ми минава мисълта,че тъй като няма да ходя в казармата,никога няма да разбера "Добрия войник Швейк" на Хашек Ако казармата е под 1 година няма да разбереш смисъла . Просто казармата едно време ( 2 години ) е било съвсем друго влизаш оставяш един свят едни хора , излизаш намираш друг свят различни хора . Просто съмсем друго е там намираш смисъла на верен другар или приятел . karaman Posted Today, 19:11 скука, ебе ми се в тая жега ква пот ша се лей не ми се мисли Спи ми се тва слънце неска 4 часа ама тва болни глави ще седим на слънце на пистата в Калояново Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 и никога няма да имаш едни от най яките спомени и лафове които остават от там.когато се съберат 2 мъже си говорат за казармата а 2 жени за това как са раждали.съжалявам всички които няма да ходат в казарма щото тя не е само загуба на време.вътре те научават да бъдеш отговорен,разбираш понятието мъжка солидарност и други такива. Работя с доста военни. Не само български. Големи бисери и шоу има на моменти. От румънските военни обаче по - зле няма. Направо е трагично положението. Ще ви кача малко снимки в най - скоро време . Като английската жена втора няма. Уникат. Дано никой не се сблъсква с такива. Холандките като цяло обаче са добре. Даже доста добре спрямо останалите . И от тях ще кача скоро снимки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Машинката за фрапе и постелката за йога са най-хубавото нещо, което съм си купувала скоро. Постоянно си давам парите за глупости. Ммм...фрапенце след йогичка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Изгорял съм,негър съм,трябва да си купя джапанки,защото са ми изгорели ходилата/отгоре/ и дори със сандали ми е малко кофти Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 България над всичко това ми е в главата Ах кой ще е деня ( по скоро ноща ) , в която ще подпукам всеки циганин наред тъ ако ще и да е чист и да не мириши . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 11 часа до заминаването за морето и малко повече до плажа и студената бира с цаца Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Искам да бъда тук или това място да бъде мое Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 а аз си мисля дали да не отида да пийна една студена биричка с цаца и картофки някъде навънка...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Въобще не харесвам хора,които не си вършат работата съвестно и на всичкото отгоре се държат нагло след това.Утре един млад човек ще бъде безработен.Много жалко,че заради пълното си безхаберие изпуска що-годе добра работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Евала на господата от КАТ,че напоследък са спрели да искат някаква почерпка,а директно си пишат.И евала,че ми спестиха 5км/ч и не ми взеха точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Евала на господата от КАТ,че напоследък са спрели да искат някаква почерпка,а директно си пишат.И евала,че ми спестиха 5км/ч и не ми взеха точки Ми те пичовете са наплашили.То ся нали се провежда някаква лятна операция(забравих и името),в която полицай под прикритие правят нарушение,спират ги,ако тоя дето ги е спрял иска сухо го уволняват.Сега като свърши лятото сичко може би ще си е по старо му-за жалост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Дано не си прав, или ако си да има повече такива акции. Крайно време е да вземат да си гледат работата , да отнемат точки, да пишат актове и фишове, вместо първият им въпрос да е какво работиш. Защото с такива шифьори и каскадьори по пътищата ваправо ме е страх да пресичам, камоли да карам. Изказвам се като шофьор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 успех неска на обяд пак си ме убрулиха...... Е к'во значи "пак ме обрулиха"? Ти ако не искаш да им дадеш кинти, не могат да те накарат насила... Чак ми е чудно какво се оплаквате толкова - ясно е че всеки дава на ръка (аз например си признавам, че от десетки, десетки спирания съм попадал само веднъж на куки, които не се съгласяват на кеш - написаха ми акт за 16 точки ) и че им давате, а след това мрънкате, че били подкупни Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Е к'во значи "пак ме обрулиха"? Ти ако не искаш да им дадеш кинти, не могат да те накарат насила...Чак ми е чудно какво се оплаквате толкова - ясно е че всеки дава на ръка (аз например си признавам, че от десетки, десетки спирания съм попадал само веднъж на куки, които не се съгласяват на кеш - написаха ми акт за 16 точки ) и че им давате, а след това мрънкате, че били подкупни Ми ако не им дадеш могат да си измислят още сто нарушения и по-лошо за теб .Този въпрос ме навежда на мисълта за един виц: Един катаджия спира едно трабанче.Отива при шофиора на МПС-то и му иска шофиорска книжка и документите за колата-водача на трабанта му ги дава-сичко изрядно.След тва катаджията проверява за аптечка,пожарогасител,как светят фаровете,мигачи-сичко.Вбесен,че не може да открие повреда по колата и да си иска кеш катаджията вика-АБЕ МАМА МУ СТАРА ИСКАШ ЛИ СЯ ДА ТИ ШЧУПЯ ЕДИНИЯ ФАР И ДА ТИ ПИША АКТ!В този момент покрай полицая профучава черен Мерцедес и той вдига палката(полицая).След 100 метра спирачен път колата дава на заден и от нея излиза един 150 килограмов мафиот с въпроса-ш бе ей.Кой ми спря колатъ уе.Да си признаа бързо че и двамата сте трупясани до три секунди.При което шофиора на трабанта казва-да кажа ли кой му спря колата или ша ми пишеш акт .Може да е малко офтопик,но просто нямаше как да не го напиша.Та така.Едва ли скоро ша са опрайм в наща мила родина Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Май е време да се стегна в кръстчето и да почвам да си пиша домашните....,че иначе ще си се въртя на въртележкатааааааа,....докато...хм, докато ми се завие свят!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Е к'во значи "пак ме обрулиха"? Ти ако не искаш да им дадеш кинти, не могат да те накарат насила...Чак ми е чудно какво се оплаквате толкова - ясно е че всеки дава на ръка (аз например си признавам, че от десетки, десетки спирания съм попадал само веднъж на куки, които не се съгласяват на кеш - написаха ми акт за 16 точки ) и че им давате, а след това мрънкате, че били подкупни интересна работа. а на мен пък само 2 или 3 пъти от десетките , когато са ме спирали, са ми искали пари. иначе я фишче, я предупреждение. няколкото пъти като писаха акт, после си го отменяха. аз ли съм виновен, че те не знаят кво да пишат, а аз знам как да обжалвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Чудя си се... Как може след толкова години и съвсем неочаквано да получа от човека, на който най-много съм държала това, което винаги съм искала и да ми е все едно ...при все че през цялото това време аз го бях игнорирала от съзнанието си, а явно той мене не... Как може(все пак на мен ми е все едно)да изпитвам силна паника само при мисълта, че мога да го имам... Мисля си как ще е най-хубаво, ако просто спре да се обажда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Чудя си се... @juji, нали знаеш - забелязал съм че почти никога не е взаимно... Желаеш някой... той желае друга... Някой теб... ти него не... и така затова аз открих господ и ще хващам гората скоро... @karaman - this is a type 13 planet that usually destroys itself at its particular stage, either by war or unintentionally condensed in a pea sized object by scientist trying to find the mass of the Higgs Boson particle. (Lexx - season 4) какво ми минава през главата - музиката на marty simon и soundtrack-a на Lexx - РУЛЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Потапяне, като на сън....придържам се към дъното само за да докосна гладките камъни....хубаво ми е там долу, защото не мога да остана дълго...красиво е,защото е непознаваемо.... А докосването...уоу...докосването е като разтичането ми по тяхната повърхност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 @juji, нали знаеш - забелязал съм че почти никога не е взаимно... Желаеш някой... той желае друга... Някой теб... ти него не... Абе така е, но не точно... Желаенето го има... Само, където ми беше някак по-добре, когато не се бяхме виждали години. Ако не се бяхме разминавали толкова пъти, нямаше да се вдетеняваме сега, когато е почти невъзножно някой да ни изкара извън равновесие. Мисля си колко е скучно на работата ми днес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.