frodo Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Аман от комплексари ...... и хора дето им вдигат акцийте ! мен пък ме дразни, че някой като каже нещо на въпреки на някой и веднага е изкаран, че е най големия комплексар...също и като няма какво повече да се каже - ми ти си бати комплексара и най интересното е, че такива изказвания са под път и над път в нетя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Колкото пъти прочета ......форОм .......форОмни , толкова пъти един - два поста по-надолу виждам " Абе ти що пишеш ;форОм;......."Ми пише така щот му се връзват ! И много ми е интересно до кога ще му се връзват. Абе...мислех си по едно време във всеки негов пост да му сменям "о"-то с "у"...ама нещо напоследък и аз доста липсвам....а и нещо нямам мерак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Абе, кво се нервите, че пича е неграмотен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Пича изобщо не е неграмотен, а тенденциозно троли с цел да изпъкне и да подразни хората. Alas, alack! Вече е на игнор. Просто ми отне време да намеря опцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Абе, кво се нервите, че пича е неграмотен. А...нервя се...знаеш ли колко ми пука...що правописни грешки съм поправил тихомълком досега....някои толкова си могат, но неговото напоследък стана целенасочено - гледа нарочно да вмъкне думата или друга със същия корен, че да си напише "о"-то...ей това вече дразни, защото е плоско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Щом му се връзваш, значи са справя добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Поздрави на всички спечелили! http://www.vbox7.com/play:3d4a603b Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Абе...мислех си по едно време във всеки негов пост да му сменям "о"-то с "у"...ама нещо напоследък и аз доста липсвам....а и нещо нямам мерак... поне му довърши никнейма с едно "П" накрая, че така изглежда незавършен. кат гледам някои потребители ще те навиват да смениш и у-тата с ъ-та, ама не съм го предложил аз, да знаеш баси колко кефи тоя еднозъбия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 баси колко кефи тоя еднозъбия. Нещо подобно исках да напиша още когато го добавиха...че е едно от най-добрите неща, които са се случили на форума в последно време...ама се отказах, че Дриймър ще вземе да го изтълкува като критика към административния екип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 мен пък ме дразни, че някой като каже нещо на въпреки на някой и веднага е изкаран, че е най големия комплексар...също и като няма какво повече да се каже - ми ти си бати комплексара и най интересното е, че такива изказвания са под път и над път в нетя Що бе мен пичът ме кефи как е посолил тук таме . Мисля, че човекът е доста интелигентен но ме дразни селяшката агресия в повечето му постове. Във всеки случай тук има доста по - финни бъзикачи, които се изразяват къде по - пиперливо но въпреки всичко писаниците им са радост за душата. Абе...мислех си по едно време във всеки негов пост да му сменям "о"-то с "у"...ама нещо напоследък и аз доста липсвам....а и нещо нямам мерак... Шшш.. , тва е сизифов труд бре ! А и съм сигурен, че ако се заемеш с тази задача, човекът в чисто олимпийски дух ще започне да вмъква "фором" и производните му във всяко следващо изречение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 So you waaaalk into this restaurant, all strung oooout from the rooad o/` Не разбирам хора, които вечно се оплакват от новата Металика и плачат за старата. Почти всичко, което тия хора направят е разкошно. [Edit] Чета уикипедия: Kirk has often been criticised for his extensive use of the wah-wah pedal in his solos. Къде толкоз много го е използвал пусти уа педал преди Load/Reload? [/Edit] And you feel the eyes upon you, as you're shaking off the cold... Wah има и в '91 Чета книгата "Истината за Металика" - много интересно четиво! В момента съм на глава "1983-та година" - колкото повече чета, толкова повече добивам чувството, че ги познавам лично. Ако новия албум се хареса на феновете в България - нищо чудно догодина пак да ги гледаме, живот и здраве(Ларс ни обеща!). Интересен факт е наличието на парчето "Unforgiven III" в новия албум. С нетърпение очаквам края на Септември - никакви mp3-йки - директно се отива и се купува диска! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Nothing Else Matters Live@ Levski Stadium побиват ме тръпки. Искам пак! Вчеера, днес, утре, всеки ден! Искам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Поздрави от Будапеща . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 А ве закво виждам постовете на игнорирани потребители ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Masato > Ito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 She's fuckin sexy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Аз повече в занзибар нема ходя!! Инсито нз как ще издържи горкият.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Аз повече в занзибар нема ходя!! Инсито нз как ще издържи горкият.. Че какво му е на Занзибар? Аз мисля, че е най-добрия бар в града в момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Че какво му е на Занзибар? Аз мисля, че е най-добрия бар в града в момента... Абсолютно...ретро отвсякъде и никаква чалгия и респективно селяния Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Абе, ретрото, всъщност му е най-големия минус, но още се надявам да се усетят.... Както бяха само чалги едно време, сега е само ретро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Абе, ретрото, всъщност му е най-големия минус, но още се надявам да се усетят....Както бяха само чалги едно време, сега е само ретро! то пък е едно ретро,да ти е драго да се обесиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Вие и сега не знаете какво да слушате . Онези дето си слушат чалгата пак си ходят по ретро клубове и викат , че слушат само такава музика . Стига с тези глупости . Има всякакви хора , рапъри , които слушат чалга , техно манияци , които слушат чалга , рокаджии , които слушат чалга и какви ли още не . Е , аз си имам вкус и чалгата не е от него . Няма един свястен бар или каквото и да е било в тази държава . Нагледал съм се на такава селяния от гражданчета , че ми е писнало да ходя по тези места . Не искам да засегна никой и не се отправям към определени хора . п.п. Просто тази мисъл ми минава през главата след тези постове . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Абе, ретрото, всъщност му е най-големия минус, но още се надявам да се усетят.... Е сряда има черно парти Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Да, ама на другия ден съм на работа... Farrell: Точно това имам предвид... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.