3dfx Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 А знаеш ли как да кажеш "Мани мани" - Remove remove Има книги, които като ги четеш, оставаш с впечатлението, че са превеждани от софтуерен преводач, а после редактора само е съгласувал времената и родовете... Поради късния час не изобилствам от конкретни примери, но ето един бърз: "...самолетът летеше над оранжевата горичка..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Надявам се утре най-накрая да ми свършат работата в банката. И поръчките ми от чужденеция да пристигнат без инциденти. ПП ужаст, отново прописаха двама от най-големите кавали, които е раждал форумът ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Абе... вие, дето мрънкахте от преводи... случвало ли ви се е да си поръчате "strangled vegetables"?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 ПП ужаст, отново прописаха двама от най-големите кавали, които е раждал форумът ни. ясно е, че единия е ристЮЮЮ, кой в номер 2 ? П.С. прокрадва ми се някаква мисъл, че аз съм номер 2, ма да не се ласкаем Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Z the camel, Z the camel-rider - Я камилата, я камиларя! Аquila, пиши ме и мен в списъка с наново прописалите кавали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Стига с тези некадърни примери за превод ... аз също съм виждал много , но няма смисъл да ги пиша сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Стига с тези вълци, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 ПП ужаст, отново прописаха двама от най-големите кавали, които е раждал форумът ни. Винаги в сърцата на форомците, по един или друг повод Прокрадва ми се и идеята през главата, че форомците трябва да се осведомят за моето фором-творчество, че да не стават катаклизми като това да ми говорят, че съм непознат с липса на форомно влияние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Чшш, теб Килерина не те ли банна бе, форОмен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 IT IS ALIVE! EDIT: Ристьо, моем ли ти напрайм сефтето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 auytgfswiojkjk Евроком филтрира мулето, Angelsoft филтрира мулето, аз се преселвам в Намибия! [Edit] Освен това, защо тоя форум вече се използва само за заяждане и за доказване на разни други хора колко повече от тях си и как те винаги са в грешка? [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Bahti, na pat sam da se saglasia s evtanaziata! A to posle razni urodi se poiaviavat..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Кога ша гледаме как щъкат малки гримьорчета наляво, надясно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Кога ша гледаме как щъкат малки гримьорчета наляво, надясно? Pepel ti na ezika!!!! I bez tova sam na tryni poslednite dni, ta sega i ti!!!Hama-ha!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Евроком филтрира мулето, Angelsoft филтрира мулето, аз се преселвам в Намибия! [Edit] Освен това, защо тоя форум вече се използва само за заяждане и за доказване на разни други хора колко повече от тях си и как те винаги са в грешка? [/Edit] Оплачи се за дискриминация! На каквото и животно да им приличаш, нямат право да ти филтрират трафика!Кога ша гледаме как щъкат малки гримьорчета наляво, надясно?Малей... ако се появят повече от един гримьор - Челопеч ще ни се стори като пиратка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Проблема е, че те твърдят, че не го филтрират. Може и да не знаят хорицата, ако от по-горното стъпало провайдър филтрират.. Работата е дебела, щом два отделни провайдъра са така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Проблема е, че те твърдят, че не го филтрират. Може и да не знаят хорицата, ако от по-горното стъпало провайдър филтрират.. Работата е дебела, щом два отделни провайдъра са така... Hora ne se oplakvajte!!!Tuka e besen monopol na neta - vryzkata e koshmarna/ prez dalechnata 2003 mi beshe po hubava/, ne se otvariat elementarni sajtove kato youtube, za download da ne govorim....A pyk filtraciata - nikakvi P2P klienti ne deistvat, vsichko vazmojno se blokira...Che i limit na neta ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Скоро време ще пукна от over exhaustion Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Чувствам се като форомна звезда Дет' и квот' напиша и веднага гледат да ме репликират Скъпа е цената на славата, деба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Упорито пишеш неграмотно. Доста ме дразниш. Ама кво ли се занимавам :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Чу ли бе ей, неграмотник! Как не те е срам да дразниш младежта!? Я, една тема плачеща за затваряне.Just about time... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Затвориха ми темичката.. Важното е, че и михаля си затвори устата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Затвориха ми темичката.. Важното е, че и михаля си затвори устата.. Ам той може би тва чакаше, ей ся ще почне пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Ам той може би тва чакаше, ей ся ще почне пак Ти пък можеш да не му даваш идеи на момакът, току виж изригнал пак.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Като гледам различни клипове и записи се чудя , абе, аджеба, има ли по-добър барабанист в момента от Ларс Улрих и кой ще е той..Май не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.