__smirnoff__ Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 оооооо така добре ми дойде тоя дюнер в питка... баси кефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Но не те притеснява факта, че обяснява възможно най-елементарния си трик, издигане на 20 см от земята, с кутия пред себе си? Мен ако питаш не е особено впечатляващо. Сега изпитвам силно желание да ми обясниш с желязна логика и това. Това може да го обясни само фокусник занимаващ се с подобни номера . А, че е номер е очеизвадно ! Първо - рязкото издигане. Второ - залюляването и накланянето назад в момента на издигането. Трето - рязкото спускане върху покривът. И не на последно място - след като може да левитира (да изключва действието на гравитацията в-ху себе си), защо се движи само по права линия ? Можеше за по - убедително да направи някое кръгче или завойче поне . Не всичко което изглежда като патка, кряка като патка и плава като патка е патка ! Може да е и мюре, примерно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Послание до laury - не помага... "Трудно е да бъдеш Бог" май беше приятна повест? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Трудно е да бъдеш Бог Не е трудно, казвам го от личен опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Минава ми , че е супер отвратително да бачкаш в събота до 18:00. Както се случи днес с мен, но това са рисковете на професията. И на всичкото отгоре докато се прибера в града то стана 19:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Виждал съм доста слаби преводи, но тази вечер видях нещо, което срина всичките ми представи за некадърност: "I'm just fed up" -> "Просто съм охранена" Без коментар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Мразя когато някой не ме взима насериозно и да си мисли, че се лигавя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Минава ми през глаЪта кво ли мазало е било вчера на Металика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Минава ми през глаЪта кво ли мазало е било вчера на Металика... Даа, толкова е голямо мазалото, че героите още се опитват да се освестят и да разкажат на нас, простосмъртните... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 А такаааа-събрахме се пак дамска компания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Мноу ли сте големи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Мноу ли сте големи? Зависи за какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Ah.. whatever.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Винаги съм се чудил как с всеки изминал ден измислят все по-малоумни и по-малоумни филми... Тотална загуба на време е да гледаш някой филм, който не е от "Хитовите заглавия" по-добре да си бях играл WoW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Минава ми през главата че вече не ми се бачка а ми се почива на моренцеееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 На тема филми - наскоро направих грешката да гледам "Шотландски Боец 3"... (puke). Няма такава глупост. @Harlem, почти същото, само че при мен е с планина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 @Harlem, почти същото, само че при мен е с планина Вече бих склонил на всичко - море, планина, гора...каквото ще да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Wall-E e Закс от Бенджи, Закс и Звездния принц! :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Интересно ми е днеска доколкото ще ми издържат нервите. Дали ще успеят или ще ме ядосат. А аз се ядосвам сериозно веднъж на няколко години и не е много приятно за хората които са наблизо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Виждал съм доста слаби преводи, но тази вечер видях нещо, което срина всичките ми представи за некадърност: "I'm just fed up" -> "Просто съм охранена" Без коментар... А знаеш ли как да кажеш "Мани мани" - Remove remove Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Много ми е тъпо и не ми се занимава с нищо в единственият ми почивен ден за седмицата. Стоя си пред компа с чаша кафе и се мотая из нета. Търся нещо с което да се занимавам но не се спирам на нищо. Абе просто днес ми е бахти и накензаният ден, па макар е почивен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 А знаеш ли как да кажеш "Мани мани" - Remove remove A мързи ме - It's lazing me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 You are going to set up! - Ш'са сетиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Когато опре до тероризъм, няма място за демокрация! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Went the horse into the river....... Ойде коньо у ряката...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.