Tomahawx Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 @tomahawx, Отива му, нали? Откроява латино-американската черта в него.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 За 2ри път през живота си съм на 1во място в топ10. Ко ми са прайш! Ша ти изпия бирата! Ти през ден си на първо място в топ10 А разправяше, че тая седмица имаш много работа, явно работиш върху статистиката ти Не си такъв професионалист за да изпиеш толкова бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Той си е психар , както и да му викаш няма да го направиш по-психясъл от това . И да питам , защо сред "манияци на игри" ... аз не съм такъв ? Впрочем почти не ги играя , а само инсталирам и след това ги трия . Ама , не е вярно и мъжете ги интересува външният им вид (не всички и не по този начин) и все пак обичам за пред хората да съм спретнат и да изглеждам прилично . Иначе когато съм си в нас гледам да се чувствам комфортно , но не съм спретнат , защото повечето пъти съм близко до природата , само по кърпа или халат се разкарвам . п.п. Като говорим за бира , по-миналият ден сготвих хек и си взех едно шуменско , от много време на сам да пия алкохол просто защото си върви с яденето , а не заради празник или да има някакъв специялен повод за това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Кога аз съм бил в топ10 през ден?! А?! Я ми виж мнения/ден в профила?! Ей така кат почнеш да говориш и така ме нервиш!!!! Кога ша порасниш?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Кога аз съм бил в топ10 през ден?! А?! Я ми виж мнения/ден в профила?! Ей така кат почнеш да говориш и така ме нервиш!!!! Кога ша порасниш?! Имам 2 пъти по-малко мнения от теб на ден и съм към 5-6 пъти първи в топ10. Просто не мога да ти дам шотове, за да видиш и сам, може да питаш и брат ми ако не вярваш. През ден беше образно казано Не приемай все пак всичко буквално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Ама аз пиша всеки ден, хитряго! Научи се да смяташ. Не пиша веднъж на седмица! Ти придобиваш смисъла на аватара ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Ommmmmmmm! Good vibes! Стига сте се разправяли за глупости. няма нищо срамно да удряш върха на десятката честичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 и няма да има бой? всички ме разочароват напоследък. мрън! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Бой? С кого? Да се биеш с чистачите, е като да имаш диария и да нямаш тоалетна хартия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Къде е агент '89 :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Сашко, а какво ще се случи ако, както е тръгнало, в петък вечер вали като из ведро? Няма ли да им угасне предварително пиротехниката (образно казано)? Като гледам няма опция за преместване на закрито, тогава? Да се надяваме, че такъв филм няма да се получи.Нали знаеш - когато страшно мнооого хора на едно място силно желаят нещо,то обикновено се случва - демек дъжд няма да има Ванка,то в нашия випуск(2008) от всеки клас има минимум по двама Сашовци...но и аз имам подозрения коя всъщност е elle_89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 И да питам , защо сред "манияци на игри" ... аз не съм такъв ?Впрочем почти не ги играя , а само инсталирам и след това ги трия . Ама , не е вярно и мъжете ги интересува външният им вид (не всички и не по този начин) и все пак обичам за пред хората да съм спретнат и да изглеждам прилично . Иначе когато съм си в нас гледам да се чувствам комфортно , но не съм спретнат , защото повечето пъти съм близко до природата , само по кърпа или халат се разкарвам . Значи сигурно си какво...леймъъъъър И ша занимаваш тука целия свят, я! Абе аз съм виждала и СПРЕТНАТ мъж по халат/хавлия... Хм, ти май се държиш в постоянна готовност за гост...енки, а? Сашо, стискам палци да е незабравимо! Ако вали поне знам, че скара-бира ще има! Добре де, ай разкривайте я най-после, или да чакаме до следващия епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 днес беше тежък и ползотворен ден. чувствам се изтощен, но си заслужаваше. работата облагородява Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Фродо,утре няма ли пак да заминаваш за морето,батка Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Аз съм машина! Не съм срещал колега, който да поема такива количества работа за такова малко време. Отивам за ром! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Не се държа в постоянна готовност , просто се чувствам добре с по-малко дрехи . А , то гаджето на брата е в нас много често и не се разкарвам така по цял ден . По принцип съм само с панталони , колан и тениска . п.п. Не знам как е при вас , на мен ми харесва да съм възможно най-близо до хубава природа , тишина и като цяло да разпускам , защото съм постоянно нервен и се дразня от всичко и за всичко покрай мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 :smile: Имам една курсова работа, която е омагьосана. С нея си взех ... четири изпита. След първия изпит я "ъпгрейднах", защото преподавателят ми беше наистина така добър да посочи слабостите й. След втория изпит професорът ме накара да участвам с нея в едно семинарче. Третият изпит не беше толкова очарователен, но пак изкарах 6. На четвъртия път преподавателката ми я прие за основание да ми пише отличен, въпреки че нямаше нищо общо с предмета й. Мамка ми, понякога ми върви, дори когато полагам огромни усилия в обратната посока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Фродо,утре няма ли пак да заминаваш за морето,батка ако ти кажа, че един приятел от ст. загора ме вика ама йок пари капълдъ ...дилемата при мен е бира или едно патронче Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Минава ми през главата, че се нахраних мъжката и сега ме чака кучешка разходка. А как само ме мързи, направо не ми се мърда никаде но трябва да си изкарам гадовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Ваньо, бъди спокоен. Дори и да мина на мъже - пак ще те обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 YES! Ай ню абаут ауър рилейшън! Ин тару АДУН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Салами, бира Warsteiner, яко музичка и мн снимки да оправям ... идилия И рано лягане, че утре по тъмно шсе става за влак за Metallica Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Салами, бира Warsteiner, яко музичка и мн снимки да оправям ... идилия И рано лягане, че утре по тъмно шсе става за влак за Metallica И да не правите навалица като в Пловдив на Металика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 И да не правите навалицакато в Пловдив на Металика. Не не няма да правим, обещавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Какъв влак бе момче! Толкова ли няма някой с кола? Поне рейс хвани... Ако имах място аз щях да те взема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.