mobo Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 ний въ нападъми шот въ убичъми, ръйш ли.... ако сте добрички ша ва повторим. ауе, само на мен ли ми е писнало сичко женско да са прави на вечната жертва или поне на многострадална геновева? и после да са сърди, че се отнасят с точно така с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 ауе, само на мен ли ми е писнало сичко женско да са прави на вечната жертва или поне на многострадална геновева? и после да са сърди, че се отнасят с точно така с нея. Не , не само на теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Само на мен ли ми се струва, че elle89 е действително ellio89, или по - точно - някой, в момента осъзнаващ се, мъж. (ЛЪВ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Само на мен ли ми се струва, че elle89 е действително ellio89, или по - точно - някой, в момента осъзнаващ се, мъж. (ЛЪВ) Хахаха,я се обоснови По кое точно ми пролича? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 elle, просто пишеш прекалено... смислено за жена и Психито се обърква Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Ще започна с това, че изяви интерес към Скорпиона. ВТФ?! По пронцип по Пешо си падат само мъже. После с имотиконата - . После с това, че оприличи себе си като женско. Не като жена, не като женски род, не като женски пол, а като женско. От самото начало знаеше какво е пинната тема... Има нещо гнило. А и випуск 89 от английската и Сашо, Водолаза и другите хиени да не те знаят? Тц, тц.... Има нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 elle, просто пишеш прекалено... смислено за жена и Психито се обърква Въйййй,а стига бе ! Не очаквах подобно писание... '84 разбира се се появява навреме сред разгорещената драма Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Еми психаре , конспирацията е голяма ... няма да те оставят жив ако се бъркаш на дълбокото ве човек . п.п. Не се предавай , искаме истината за всичко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Аз още чакам отговор.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Ще започна с това, че изяви интерес към Скорпиона. ВТФ?! По пронцип по Пешо си падат само мъже. После с имотиконата - . После с това, че оприличи себе си като женско. Не като жена, не като женски род, не като женски пол, а като женско. От самото начало знаеше какво е пинната тема... Има нещо гнило. А и випуск 89 от английската и Сашо, Водолаза и другите хиени да не те знаят? Тц, тц.... Има нещо. 'Женско' беше с ирония написано....за да ви вляза в тона Виж за 'пинната тема' ме изгуби вече Водолаза не го знам кой е всъщност,а за Сашо подозирам кой е да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 84 е форумна нинджа, той винаги се появява в драмата! А ти каква форумна нинджа си, Ел, ако ти отнема толкова време да напишеш един двуредов пост и ме караш 5 минути да помпя рефреш и да чакам някакво велико разкритие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 84 е форумна нинджа, той винаги се появява в драмата! А ти каква форумна нинджа си, Ел, ако ти отнема толкова време да напишеш един двуредов пост и ме караш 5 минути да помпя рефреш и да чакам някакво велико разкритие! '84 аз съм причислена тогава към форумните костенурки...пък и си преглеждам поне 5 пъти поста,дали нямам грешки а у....притичвам и до българския речник ако трябва... (да не ми се заядете нещо ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 ех да бях един модераптор, та да ви изритам в темата за английската да си обсъждате на воля кой кого откъде познавал и колко бири пил с него като бил малък......... ама не съм. да приемем (или ако сте матматици: да положим), че съм ви питал учтиво тоя лаф що не си го водите там? тука маникюри щяха да си обсъждат, а аз примерно силно се вълнувам от процентната отстъпка за оправянето на 1 или 2 пръста от общо 5, щото тва пък въобще пък не би подхождало на темата с нестандартните въпроси. ама къф съм добричък напоследък. сърбят ме нещо рамената, крилца ще никнат сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Добре правиш! Другата ми персона е Spelling Nazi, който понякога се превръща в Grammar Nazi. Бонуса ти е, че Nazi-тата се заяждат само за правопис и граматика на английски. Имам ти вяра, като възпитаник на английската трябва да ги усещаш. Нямам проблем с хората, които правят правописни грешки на български в интерес на истината. Не знам защо, но просто ги пускам да минат покрай мен. Е, не чак като форОмните изяви на един друг човек, но... Сериозно, хора, такива като Koce и Vivid откъде се появяват? [Edit] mobo, деа, не се научи в тоя живот да не ме цакаш докато пиша! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 То на тоя, твой гръб само "КРИЛЦА" липсват... Ама знам хубави рецепти, спокс. @елле.... Без снимков матрял няма се разминиш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Интернет е зона без граници! Всичко вече може да се появи в този Форум, едва ли ще се изненадам... Между другото браво Ванчо - 21 парцала, още не се е стъмнило.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 За 2ри път през живота си съм на 1во място в топ10. Ко ми са прайш! Ша ти изпия бирата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Психи,само не разбрах какво имаше предвид под '(ЛЪВ)' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Психи му викам само аз > Измисли си му нещо друго. По възможност не толкова любвеобилно. Ей така някой ден някой ще ми го вземе изпод носа. Скорпуса вече е почти успял! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 DaToNik,сподели с къФ лак си де?Аз съм една от малкото женски сред това преобладаващо, мъжко,геймърско,леймърско ако щеш племе За да не спамя разбира се се замислих за тази Галка...ми аз като гледам постовете и споровете й тя е вдигнала ръце от вас бе! Грубияни! Еее, най-накрая! Дано е истина! Ощипвам се! Пръстчетата на крачетата ми са в цъФнало жълто (актуално за сезона), а на ръчичките ми още са свободна зона. Предстои смяна на цвета в нежно розово и на двете места, щото ще ми паснат на тоалета за сватбата в неделя, на която сме канени Не мога да се нарадвам - как звучи сред геймъри-маняци, хахахаахаааа! тука маникюри щяха да си обсъждат, а аз примерно силно се вълнувам от процентната отстъпка за оправянето на 1 или 2 пръста от общо 5, щото тва пък въобще пък не би подхождало на темата с нестандартните въпроси. Аз само казвам да отиде и да пита - на мен още не ми се е налагало да ги обработвам частично 3 от 10 примерно! Но това се определя от самия извършител на това свещенодействие А на теб ако ти поникнат крилцата и ти ще трябва да посетиш един-два пъти козметичен център Леле, от една аналогия какво излезе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Психи му викам само аз > Измисли си му нещо друго. По възможност не толкова любвеобилно. Ей така някой ден някой ще ми го вземе изпод носа. Скорпуса вече е почти успял! Оооо,Кармелита,ревнуваш ми се струва..... епизод 1989 на вашето внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 @elle Дай 1 снимка от абуригенската. Така ще има какво да оценяме и да разберем има ли за кво да ревнуваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Ама вие сте много странни хора всеки случай! Геймъра само защото много говори за игри не значи, че не може да говори за нищо друго. Вижте мен примерно, такава... многостранна, хубава личност! Няма само Психаря да е Надарен ФЕНОМЕН я! [Edit] Психар, грешен подход, много комбайни изглеждат чудесно на аборигенската си. Като искаш снимка, искай случайна от петък вечер на бира, там ще видиш аджеба хубава ли е жената или не. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Абе , Куре... що ти вика Кармелита бе?! оО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 @Curunir Именно де! Ако даже на абуригенската изглежда зле, кво остава ако теглим чуртата! @tomahawx, Отива му, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.