DON_CHEFO Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Тя кво? Казан ли носи м/у краката? не съм виждал Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Шса Убиждаме ли . Почти 19000 Бройката расте главоломно. Ние тук такава реклама ти направихме, че.... не съм виждал По тая логика тя трябва да се вижда от далеч Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 12000 . ааа пак изпуснах >.> пфф днеска хубаво, че е студено, че квото търчане ме чака... господ да ми е на помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Ние тук такава реклама ти направихме, че....По тая логика тя трябва да се вижда от далеч демек на почерпка го избива след таквази реклама , а кой ще черпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Who posted in: Нестандартни въпроси Poster Posts zlobil 393 R_a_p_t_o_R 293 w00x 272 Aquila 267 TOP 4 знайковци у форума EDIT: @frodo - скийш ли липсата на раота до кво води. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 12000 . ти си чийтър сигурно си си направил да ти пусне смс, когато дойде момента на ПОСТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Хубаво , че е студено времето , но тук от вчера някакви черни облаци прехвърчат и само гърми , а дано отмине бързо , защото пак ще трябва да спирам всичко и после не се знае кога ще мога да го включа отново ... ама май ще трябва да спирам всичко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Минава ми през главата, че това време освен за сън и секс не става за друго. Но сега съм изправен и пред дилемата кое от двете да избера, че преди малко се прибирам от работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Съчетай ги . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Мисля, че е показателно за интернета като цяло, че за web (не image) търсене на "pikachu", Google дава картинка със Симба от Цар Лъв и още едно лъвче, които ръфат и драскат с нокти едно мъртво Пикачу, което лежи в локва кръв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Явно гугъл си знае работата . Това показва колко добре е направен . Ти търсиш пикачу , а то ти намира неговата смърт направо . Тук бурята спря и сега се чудя какво да правя . п.п. Абе курунире ти нали си падаш по конзоли и емулатори . Кажи някоя добра игра ГБА или СНЕС , че сега си сложих емулаторче на телефончето и се кефа много на някои игрички (краш бандикуут , ТМНТ , НФС , Каселвания) ама повечето съм ги играл на компютъра и не ми са забавни толкова ... драсни един ом ако се сетиш за нещо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Кажи някоя добра игра ГБА или СНЕС , че сега си сложих емулаторче на телефончето и се кефа много на някои игрички (краш бандикуут , ТМНТ , НФС , Каселвания) ама повечето съм ги играл на компютъра и не ми са забавни толкова ... драсни един ом ако се сетиш за нещо . Първо, мразя те, защото имаш емулатор за GBA и SNES на телефона си! После... За SNES - Super Mario World 2 (Yoshi's Island), Chrono Trigger, Lufia 2, Street Fighter 2 Turbo За GBA - Super Mario Advance 4, Castlevania - Aria of Sorrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 и мен ли мразиш? заради стрийт файтър 2 турбо сменях клавиатурката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Smirnoff - come sir, let us duel! Едно мулти на SF2? Нямам бутане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Аз пробвах за GBA Guilty Gear X , но ще си строша клавиатурата на телефона докато направя някаква магия . Еми то всеки човек с по-нов телефон може да си сложи емулатор . Чудно за НЕС не ми тръгна , но СНЕС и ГБА вървят . В темата за гсм-и бях постнал цели 3 емулатора за НЕС , ако те интересува и за СЕГА мастър систем мога да ти напиша . Не ме мрази или ме мрази , защото явно дразня хората с тези постове ... хехехе и ако някой се интересува да ми пише лично съобщение как да си сложи емулатор на телефона ! Ти какъв гсм имаш ? п.п. ГБА, СНЕС / СИС - Нокия НЕС, СЕГА / ДЖАВА - Сони ериксон, Моторола, Нокия и някои други марки телефони с повече памет Smirnoff - come sir, let us duel! Едно мулти на SF2? Нямам бутане! Вие с каилера ли играете , аркада или плейстейшън ... аз да се включвам в турнира ? И в кой сървър ? Не мога да играя на сф2 , но това не е проблем ? Извод - Нокийте РОКС! Еми от към функционалност да , но на повечето ме дразни дизаина . Пак се почна Game чата... Вземете си направете един IRC канал вече или тема в раздела за игри "ОБЩИ ПРИКАЗКИ", примерно Еми на нас само това ни минава през главата явно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Извод - Нокийте РОКС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Пак се почна Game чата... Вземете си направете един IRC канал вече или тема в раздела за игри "ОБЩИ ПРИКАЗКИ", примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Няма пък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Пак се почна Game чата... Вземете си направете един IRC канал вече или тема в раздела за игри "ОБЩИ ПРИКАЗКИ", примерно Raptor-е, пак подпали! То няма лошо и там да го направим, но там не чете никой, тука просто има повече народ, затова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Усещам , че @Curunir ми е жестоко обиден заради поста ми ... хехехе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 е, чак пък толкова да ти е обиден кажи някой емулатор за СНЕС за симбиан, че моя не помня къв беше и съм го затрил, че сега имам само за нес и си цъкам супер марио Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Минава ми през главата, че времето вчера и днес е все едно женският месец. Ту е мрачно, ту пече, ту вали а след дъжда пак слънце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Еми единствен е vSun , но кажи на какъв симбиан ще го слагаш , моя е с60в3-9.2 ... кажи си модела на телефона и ще намеря кракната версия на програмата . При мен програмата не вади никакъв звук , но игрите вървят . И релиизовете в този сайт са добри и всичко е обеснено как се прави . В случея само връщаш датата на телефона на зад (при мен беше така) и инсталираш , след което си е връщаш пак обратно както си е . п.п. Сайта е дотсис.ком и да кажа още някой неща . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 “Металика” ще посетят за втори път България този петък. За концерта им на стадион “Васил Левски” Джеймс Хетфийлд и компания идват с петнадесет тира техника и оборудване. Само осветлението им тежи около 40 тона. Организаторите на събитието разкриха, че групата идва и с изумително много пиротехника, която ще огрее десетките хиляди души на стадиона.Сцената, която ще бъде построена за концерта, е с размери 25 метра широчина, 14 метра дълбочина и 3 метра висока Минава ми през главата, че в петък ще станем свидетели на втора Нова година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.