frodo Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 имам си нова зарибявка - фрийролчета хем се кефя на покера, хем може и някой лев да падне You clicked 171 times in 30 seconds. знаех си аз, че мишката на раотата е зле психар, що така? не убивай мойте мечти да забогатея, чешейки го и с бира в другата ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 хем може и някой лев да падне Няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 хах 224 а не пия кафе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Не може да си правел 140 на игра при условие, че само да натискаш цтрл + 1 и цтрл + 2 (от навика) ти е близо 80 апм... Апм-то не се формира само от клика на мишката...Знам добре, че не се формира само от клика на мишката. Възможно е да има разлики от начините на изчисление. Аз моето apm (както и това на коейците)съм го извличал с BWchart... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 You clicked 232 times in 30 seconds. това с 2 ръце едната държеше мишката, другата кликаше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 You clicked 176 times in 30 seconds.Your caffeine level for today is: Insanely High - A vibrating crackhead А колкото до кликовете на Midex нали знаете за мишките дето имат копчета, които като ги натиснеш веднъж го брои за double или triple click Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Давам последен шанс на Delphi 2007 преди да се върна на добрата стара 7-ца Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Ех.. да се бях забавил малко и аз щях да грабна 600-ната страница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Вече има състезания кой ще напиша първия пост в страницата ли? Къде да се запиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 ееееее, темата на мимиту/набор 74/ затворена точно исках да и пиша във връзка с парите от кликане в сайтове...ще я цаня на няква работа у нас ...сега трябва на лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Ех.. да се бях забавил малко и аз щях да грабна 600-ната страница споко, може да се вредиш за 1600-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 За мен е чест да допринеса за спама в тази тема, особено на 600-та страница. А иначе днес не беше толкова зле... Валя, хладничко, чок мангиз направих ( платиха ми за последните 3 дни ) и те така... ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Аз пък днеска кви яки кюфтаци сготвих не е истина. Като се има предвид, че беше сефте не е за вярване направо. Баси кефа. Ракията, кюфтетата в тигана и салатката отстрани, Кво му трябва на човек Xciter, готов съм да посрещам гости и да правя демонстрации как се готви вкусно в Лондон Минава ми че е време за една две бири за приспиване Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Направи си мусака! Ще ти изпратя БГ риган по TNT. За твоя сметка... Или за моя, ако ми махнеш warn-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 То тука има подправки всякакви Български имам предвид. Уарна кво те притеснява не знам Като си караш нормално дали е 60% или нула все тая. Няма да ти го махна че ще искат и другите пък не всички заслужават да им се маха Мусака не знам как се прави, но ако се науча да я правя и ако почна да си правя сам свирки, жена не ми трябва Тва от някъв виц беше, ма не помня вица ся Та, така ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Бат Весо я еби тоя Лондон ами кажи кога ще си дойдеш насам да пием по една ракия заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Ем така като гледам ще си дойда за 3-4-5 дена към края на август или в най-лошия сличай началото на септември. Такъв е плана ама какво ще стане не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Мисля си че трябва да спра да чета тази тема на гладно @__smirnoff__ За 1600 незнам дали ще доживея, но 700-ната ще се опитам да я взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Със 601-ва страница удряш и 12000-я пост , помисли си Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Със 601-ва страница удряш и 12000-я пост , помисли си ...а сега някой нумеролог ако ги разтълкува тия числа и каже има ли смисъл да се борим за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Имаше едно време едно поверие - колкото поече постове, толкова по - голяма пишка. Дон_Чефо тогаа тряа да има най - голямата, заради формула1 форума, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Имаше едно време едно поверие - колкото поече постове, толкова по - голяма пишка.Дон_Чефо тогаа тряа да има най - голямата, заради формула1 форума, нали? Ако тва е вярно той трябва да върви с една банка кръв в Пунтото, като му дотрябва, че с неговите 15000 поста, не е майтап работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Ако тва е вярно той трябва да върви с една банка кръв в Пунтото, като му дотрябва, че с неговите 15000 поста, не е майтап работа Шса Убиждаме ли . Почти 19000 Бройката расте главоломно. А първАТА е с 34000 15000 бяха юни месец :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Тя кво? Казан ли носи м/у краката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 12000 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.