Antares Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Абе чуда са... толкова съм се сбъгнал, толкова противоречиви възгледи имам, че се чудя - може ли да си преинсталирам мозъка? Мога ли да си разцепя мозъка на няколко части, в едната да си запазя спомените, а системната част да я форматирам и инсталирам наново? И освен това... мирогледа операционна система с отворен или затворен код е? И ако е с отворен - можете ли да ми препоръчате дистрибуция, която работи добре и не е с големи изисквания към мозъка? Че моя е малко слаб ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Member Joined Total Member Posts Posts Today % of today's postsw00x 5-December 02 6309 16 4.75% djadomraz 4-February 03 2391 14 4.15% Psihara^^ 3-April 04 3355 13 3.86% EDIT: АААААААА ЩА ГО УДАРА! Huh?!? Antares, nerd. П.П. Tова е супер спамърски раздел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 може ли да си преинсталирам мозъка? Мога ли да си разцепя мозъка на няколко части, в едната да си запазя спомените, а системната част да я форматирам и инсталирам наново? За в бъдеще ще може, но ще си нещо като робот, а не човек, което сътветно ще си има своите предимства и недостатъци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Вчера ме открехнаха за една много готина група и днес общо взето тва въртя. Слот се казва групата , руснаци са , обаче свирят много готин рок , препоръчвам ги силно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Пилето трябва да се предаде на РИОСВ и от там ще дойде при нас в спасителния център.Интересно ми е как е разбрала, че е ястребче? Истината е, че и тя не беше много сигурна, но предполага, че е нещо грабливо заради извитите ноктета. Иначе днес се обади в Зоологическата градина в София, за да потърси информация и евентуално да остави пилето при тях. И те и отговориха, че имали наредба да не приемат външни птички заради... птичия гриииииипппппПППППппПП. Мда, та пилето може и да умре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Истината е, че и тя не беше много сигурна, но предполага, че е нещо грабливо заради извитите ноктета. Иначе днес се обади в Зоологическата градина в София, за да потърси информация и евентуално да остави пилето при тях. И те и отговориха, че имали наредба да не приемат външни птички заради... птичия гриииииипппппПППППппПП. Мда, та пилето може и да умре. Повтарям отново, пилето ТРЯБВА да се даде на РИОСВ, а те ще го донесат в спасителния ни център. Няма никаква работа в зоопарка, още по-малко нямат ресурси и кадри, които да се справят кадърно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Тя затова мечката е с три крака.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Минава ми през главата ... болка (имам голямо главоболие) , днес цял ден е така . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 В момента си мисля за всички тези хора с редки болести ,току-що гледах за Човека дърво (Discovey channel) и като видях да тегли 2-тонен джип с косата си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Тя затова мечката е с три крака.... Чел, чел, недочел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Минава ми през главата че съм скапан от работа в тва гадно Happy ама незная защо съм още буден Засякана работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Утре почвам бачкане при баща ми. Но той още не знае това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Минава ми през главата че се събраха 3 броя стари машини на село С некой уев вложения ще станат сериозни и на максимум за параметрите си... Една малка лудница се получава там. Вчера замъкнах 320 диска (микс DVD и CD) с игри нататък... Изнасям си архива. Скоро ще можем да си правим ЛАН парти в тая къща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Кога ли ще си взема ключовете от чичо МиткУ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Малии спах от 16 часа вчера до към 5 и 50 одеве. Бахти здравия сън. Като тва време въобще не го усетих ама ся ми е някво странно такова докато се разсънна. Поне наваксах със съня Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Като чета поста на Crazy_Hamster се замислям , че аз скоро повече от 7 часа сън не съм видял . Трябва да излизам да се погърча малко докато е по-хладно навън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Ако и тоя ден началството ме остави без служебна кола - пак ще го изкарам деня във форума Не че нещо, ама после пак приказки, че работата не върви. Дразня се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Минава ми през главата че се събраха 3 броя стари машини на село С некой уев вложения ще станат сериозни и на максимум за параметрите си... Една малка лудница се получава там. Вчера замъкнах 320 диска (микс DVD и CD) с игри нататък... Изнасям си архива. Скоро ще можем да си правим ЛАН парти в тая къща С още някой друг лаптоп и там ще стане месомелачка! Тва е много готина идея, само кажи кога да идваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Аз имам още една машина в нас , но пък ми трябва дъно за нея ... ще се играе мрежа после . Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 171 години от рождението на Васил Левски (bow) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Минава ми през главата ... болка (имам голямо главоболие) , днес цял ден е така . i pri men ама по малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 кофти ли е да почнеш работа и ан новото място през ден някой да има рожден ден и да събираме стинки за подарък/водка/партинце зели ми сега една аляска...цяла маса, пълна с чинии със сандвичи и салами...защо ходих на обяяяяяяд Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 На мен главата не ми мина от нищо , чак когато си ударих един здрав сън и ме отпусна ... иначе беше ужас до вчера . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Последните няколко дена Теди и дядомраз се разпорват от спамене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Чувствам се тъп. И нямам никаква мотивация за нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.