Antares Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Бухаха, явно яко си се засегнал от изнесените компромати, че да търсиш и начини да отмъщаваш Ей този компромат щеше да е още по-унищожителен. ;] Направо щях да се гръмна, ако го беше публикувал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Пеше... Е па такъв не те помним! Помна, че заедно с афекс ми налитахте. Ти на шега, той наистина, но чак такъв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Ванка, на теб ти налитаме, щото си много умел дразнител На другия кретен от снимката му налитах, щото бях напушен, той също и яко спичаше. И фотографа реши да ни увековечи. В друга тема, в друг форум, един младеж, който се мъчеше да се заяжда с мен дори си я слжои за подпис тая снимка... за кратко, разбира се. Иначе самата фотография е от последното ми ходене на море 2004-та година... Няколко месеца преди да си отрежа косата и да придобия вида, в който повечето от вас ме помнят ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Аз пък те помня точно така. С дълга коса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Имах предвид плитките... А аз теб те помна от Club_Florida, но тва е друга тема на разговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Имах предвид плитките... А аз теб те помна от Club_Florida, но тва е друга тема на разговор. Oт #Club_Florida или от Club Florida (the real thing). Много малък тоя град бе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 #Club_Florida Познаахме се едно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Пфу, помислих, че става дума за мен... и си помислих, дали и Ваньо не е бил някъде в тълпата, когато охраната на Флоридата не ме пусна на детската дискотека... и аз оревах света от радост :] w00x може и да помни Резил, резил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Помна, помна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Хората в анимес бг са много весели . Чета новина в сайта "На Марс регистрираха движещ се обект" и се смея на постовете в темата там . Пътя на обекта може да бъде проследен по следата, която той е оставил по повърхността. Това движение се извършва не по права, а по относително сложна траектория – камъка поне три пъти е променял посоката на своето движение. Ето няколко такива . -Браво на камъка -явно са други форми на живот търсещи други форми на живот -Чакай.. на Марс има ли въздух? -OMFG бутнали са камък при кацането IT'Z ALIIIIIVE -Има естествено. На Марс има пясъчни бури, които покриват цялата планета. -Ми оди дишай като има п.п. Тези хора си нямат никаква работа май , като мен в момента . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Не ме бива много в покера...за 2 часа профуках 3000 виртуални долара Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Не се притеснявай толкова. 3000 в чипове се губят за не повече от 10 мин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Някакъв друг документ за самоличност не искаха ли?СЪс задграничен паспорт става врътката....мисля че нямаше да има проблем да се обадиш на някой роднина и да ти го донесе в СБА.При един познат в залата така се получи и се яви спокойно като пич на изпита...(Midex) Мене ако питаш трябваше да си даде шофьорската книжка...всякак щеше да мине като документ....че даже и изпит нямаше да държи... Само с лична става връткатта, казах им, че баща ми може да донесе документ до 5 мин. Още повече,че и досието ми със снимка и всичко беше при тях, ама не. "Съжалявам" и ми тръшнаха вратата O.o. Сега не знам кога ще е този прословут друг път ама ще лудна, честно. Може и за по-добро да е. И без това ест. по закона за всемирната гадост ми се падна най-гадният изпитващ, още повече, че беше станал с гъза нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Beta-сайтът на last.fm е много любезен :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Днес се сетих за всички онези, които доволно си мрънкаха и оплакваха от така горещото време-е,днес трябва да са били доволни(аз поне бях).Беше си хладничко,айляк Поздрав с A-ha-Crying In The Rain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Добро утро на всички! Деня не се очертава да е от най-приятните , но на вас ви пожелавам нещо повече. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 По - хуу да си здрав и тъп, отколкото само тъп! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 По-хубаво е да имаш круши, отколкото да имаш мотика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Из подписа на azsum: CPU: CPU: 6502 Clone@1MHz | RAM/ROM: 48kB / 12k Resolution: 280x192/6col | FDD: "kasetofon Resprom" YES! Дори 8-битовото Нинтендо е 2 mhz! Това е хардкор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Имам въпрос, на който вероятно само Aquila може да отговори. Моя колежка си е намерила малко ястребче на терасата и сега се опитва да го храни и гледа, докато си стъпи на краката. Какво препоръчвате като манджичка? Пилето е наистина много мъничко и не върви да го пусне в парка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Червеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Имам въпрос, на който вероятно само Aquila може да отговори. Моя колежка си е намерила малко ястребче на терасата и сега се опитва да го храни и гледа, докато си стъпи на краката. Какво препоръчвате като манджичка? Пилето е наистина много мъничко и не върви да го пусне в парка. Пилето трябва да се предаде на РИОСВ и от там ще дойде при нас в спасителния център.Интересно ми е как е разбрала, че е ястребче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Имам въпрос, на който вероятно само Aquila може да отговори. Моя колежка си е намерила малко ястребче на терасата и сега се опитва да го храни и гледа, докато си стъпи на краката. Какво препоръчвате като манджичка? Пилето е наистина много мъничко и не върви да го пусне в парка. http://www.greenbalkans.org/category.php?l...G&cat_id=64 Най - добре да се свърже с центъра и да им го даде на тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Тва онлайн блякджака е най-нареденото нещо, за последен път го играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Member Joined Total Member Posts Posts Today % of today's posts w00x 5-December 02 6309 16 4.75% djadomraz 4-February 03 2391 14 4.15% Psihara^^ 3-April 04 3355 13 3.86% EDIT: АААААААА ЩА ГО УДАРА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.