Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Бал съм ги!

И въпреки това не искат да дойдат с теб на кино? Това не говори добре за качеството на бането ти... Или точно обратното :lol:

Е айде де, къде са резултатите от тъпия изпит?! Интересно ми е.. колко колко :bgrin:

едит: по-добре да не беше излизал.. пффффффф

Жалко е, че презираш себе си!

(това е само при условие, че си мислел онзи пост, от оная тема..)

Къде точно си противореча? :) Амфетаминовите зомбита които ме заобикалят на подобно парти ги.. изключвам от средата си. Не дружа с такива хора.. :unsure:

Амфетаминовите зомбита които ме заобикалят на подобно парти ги.. изключвам от средата си. Не дружа с такива хора.. :unsure:

ква е разликата между тях и отвеяните тревомани.......

ква е разликата между тях и отвеяните тревомани.......

Хм тук трябва да подкрепя дефло... Когато наркотиците са средство за забавление и се употребяват с мярка няма нищо лошо (очаквам всеобщо оплюване) Когато обаче станат начин на забавление тогава си ставаш наркоман, или зомби или както още решите да го наречете...

Хм тук трябва да подкрепя дефло... Когато наркотиците са средство за забавление и се употребяват с мярка няма нищо лошо (очаквам всеобщо оплюване) Когато обаче станат начин на забавление тогава си ставаш наркоман, или зомби или както още решите да го наречете...

Напълно съгласен, освен това че не говорим просто за "начин на забавление" а направо "начин на живот" ;) Особено когато се срещат хора под 18 годишна възраст.... тъжно е.

Злобил - има мноооого голяма разлика която можеш да разбереш само като спреш да вярваш на всеобщото мнение и не се поинтересуваш сам. нямам и намерение да убеждавам който и да било. всеки си има глава на раменете - да си я слуша!

Напълно съгласен, освен това че не говорим просто за "начин на забавление" а направо "начин на живот" ;) Особено когато се срещат хора под 18 годишна възраст.... тъжно е.

Злобил - има мноооого голяма разлика която можеш да разбереш само като спреш да вярваш на всеобщото мнение и не се поинтересуваш сам. нямам и намерение да убеждавам който и да било. всеки си има глава на раменете - да си я слуша!

Всички трево/наркомани говорят по един и същ начин. Sad... And shame...

Минава ми през глава, че от много време не съм бил в Белград. Затъжил съм се нещо. Ще взема да мина към края на месеца B).

Както казват сърбите:

Ceca je zakon! :lol:

В този ред на мисли.

Как може да се казваш Мухидин...

В друг ред на мисли:

Европа 2008:

img_0044.jpg

img_0130.jpg

Добре аз искам да питам, кво намирате в тея накотици. С кво ви помгат да се забавлявате, с повръщането след това, с хиленето като идиот, с пристрастяването или просто щото е яко да кажеш в махалата, че взимаш разни забранени работи и си най-големия? За мен, правилото при наркотиците е записано на врата на 9ball, a именно: "Наркотиците са за ИДИОТИ"

Ako oshte niakoi mi podari vodka Kalashnikov.....shte si ia izpia sam! :lol:

А аз искам някой да ми подари автомат "Калашников"...няма да се застрелвам...сам... s-minigun.gif119.giffrocket.gif

Станах преди малко и се чувствам ужасно , трябва да си правя кафе и да храня куче и сигурно с това темпо ще седна на компютъра след няколко часа ... как ме мързи тези дни .

:laughing:

Защото хората си мислят , че за някакъв лог става въпрос ... не знам как ги мислят тези нещо .

:laughing:

оверлог е съвсем друга дума...доколкото помня имаше нещо общо с начина на шиене, тегели или нещо от сорта...тва е въведено от някой самоук компютърджия - клоква, ама не може да чете и пише :laughing:

едит: прочетох оверКлок...за клока при комповете :laughing:

спирам с работата за днес, явно ми стига :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...