Curunir Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Искам да попитам защо като чуеш някоя песен по радиото и веднага се зарибиш по нея става така ,че като си я дръпнеш у вас и кат я слушаш вече я няма тръпката :/. При вас случват ли се такива работи? ДА! Не съм сам, супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Пиратството ограбва, момчета, затова е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Минава ми през главата че взех да прихващам тъпото обращение брато на шопите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle89 Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 ДА! Не съм сам, супер! Дааам,и аз набюдавам същото явление...някак си се губи блясъка на песента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Дръжки Въобразявате си - на психо основа е Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Само да споделя... Красиво е но е и тъжно. Явно им е топличко на хайванчетата в екваториални води и са се грабнали на пътешествие по-на юг... GLOBAL WARMING :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Може да е от GLOBAL WARMING-a, може и да е заради тъпите изпити, но днес цял ден не съм в кондиция.. Правя уж нещо, а сякаш не го правя аз.. Мисля си за някакви неща, а се усещам, че правя други.. Трябва да си намеря отдушник, и то много скоро трябва да го намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Божкееей! Поздрав за всички съседи, Fruity Loops с едни Tama перкусии, електриката и айде - Curunir megamix feat. Metallica Не си усещам китката и пръстите на лявата ръка, но беше ебаси кефа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Не си усещам китката и пръстите на лявата ръка, но беше ебаси кефа! Спри да се пипкаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Божкееей! Не си усещам китката и пръстите на лявата ръка, но беше ебаси кефа! Палавник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Нали знаеш, Килерине, изтръпнала ръка - чужда ръка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Малеее... тука сте ме изяли... Зли, зли. Особено на куру сравнението... позволявам ти да пробваш да ме изриташ, после ще черпиш от застраховката, ако си застрахован, разбира се На който каквото съм имал да кажа - съм казал където и както съм намерил за добре. Тоя уикенд съм си в Плодвид, баси... дано го преживея. Пак да се върна в тази адска пещ... Изпотявам се само като си представя ужаса от осмия етаж на панелената фурна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Скорпууус, Скорпус, вятър та вей на бял кон. Пак не си разбрал сравнението ми. То е по-скоро с положителен характер. Вече по дефолт блокираш и всички са зли. [Edit] Виждам подписа на Психозис и публично го заклеймявам. Един вид виртуално плювам над него! Как може да слушаш Drowning Pool бе! Това е от най-малоумните, бездарни американски групички! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Аре да се пуцамееееее Той си знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 [Edit] Виждам подписа на Психозис и публично го заклеймявам. Един вид виртуално плювам над него! Как може да слушаш Drowning Pool бе! Това е от най-малоумните, бездарни американски групички! [/Edit] Айде не ме карай и аз виртуално да плюя над теб ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Как може да слушаш Drowning Pool Харесвам им точно две песни: Bodies и Tear Away. Иначе са бездарни, да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Скорпууус, Скорпус, вятър та вей на бял кон. Пак не си разбрал сравнението ми. То е по-скоро с положителен характер. Вече по дефолт блокираш и всички са зли. Тук в грешка си по-скоро ти. Първо... "вятър те вее на бял кон" е толкова далеч от действителността при мен, че свят да ти се завие. Може и да не ти е ясна употребата на метафората, или аз да съм свикнал да влагам друг смисъл. Освен това, трудно е да приемеш за мило сравнението с домашен любимец. Особено и такъв, който с лекота би могъл да изхвърлиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 обичайте се. домашните любимци са за обичане и отглеждане. зимайте се и живейте дълго и щастливо, вместо да се обяснявате кой, на кого, кога, как, защо..... кой беше казал, че не пускам положителни постове, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Освен това, трудно е да приемеш за мило сравнението с домашен любимец. Трудно е като си тънкообиден серсемин като теб! Спри да се навиваш, усети... духа ми на всеобща добронамереност. I diss because I care. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 днеска е бахти тъпия ден...петък не се работи, "щото ще ти умре шефа" до довечера докато дойде време да заминавам за морето ще изпуша тотално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 днеска е бахти тъпия ден...петък не се работи, "щото ще ти умре шефа" до довечера докато дойде време да заминавам за морето ще изпуша тотално Фродо ти през ден заминаваш брато . Много яко така да трипваш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Фродо ти през ден заминаваш брато . Много яко така да трипваш.. втора седмица поредна...ако кажа, че оня ден засякох бивш съученик и ми вика заминаваме другата седмица с един друг съученик с неговата каравана за морето, ако искаш ела...ама няма кинтииииии едит: отивам на обяд, дано да има нещо хубаво, че :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Самоанализа показа, че наистина съм станал доста докачлив, раздразнителен и зъл последните няколко дни. Извинявам се на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Самоанализа показа, че наистина съм станал доста докачлив, раздразнителен и зъл последните няколко дни. Извинявам се на форума. Няма за какво. По-добре така отколкото да бъдеш passive-aggressive bitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 на 6 страници тема - за транс миксовете на кацаров, боренцетоооо има 9 поста...всичките в смисъл как "очаква"...я с нетърпение, я с възбуда, я треперейки миксовете...сериозно...бахти изкуствено поддържания интерес към тъпото предаване за транс музика. има и един зарибен де - артилериста, ама той май щот от нямане кво да прави кат бил нощни смени...бахти човек с кви тъпотии се занимава като не е ангажиран с нещо...защо игричките в яху за забранени дейба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.