BoqoJIa3a Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Graduation Day today НАЙ-сетне шси земем дипломите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 ВИЖТЕ ГЛОБАТА Минава ми през главата, че са ги глобили с грандиозна сума; който беше вчера в супата знае, че задръстването се качваше по надлеза към изхода на града и аха-аха да стъпи на магистралата (образно казано). Много е трудно да се работи нощно време, хем ще е хладно, хем няма движение, хем повече пари ще вземат работниците и по-бързичко ще го свършат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Хооооооп! Пристигна! Плюс бонус диск с музика от всички части, плюс бонус промоционално DVD с 14 дни безплатен WoW. Най-интересното е, че куриерът го е доставил в съседния офис, където определено няма човек с моето име и е духнал само срещу подпис на колегите до нас, без да си вземе парите, а си пише ясно НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - 25 лв. Обадих се на куриерската фирма да си пратят обратно човека да си вземе парите, че много смях така Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Що се отнася до WoW-а инсталирай и идвай на Shattered Halls да цъкаме заедно. По темата , имам чувството че цяло лято само ненормално високи температури ще ми минават през главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Graduation Day today НАЙ-сетне шси земем дипломите ... Време беше наистина аз моята не знам колко ще е Гергана Грънчарова връчва дипломите на отличници от Английската гимназия Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Graduation Day today НАЙ-сетне шси земем дипломите ... готино филмче е а иначе: петъчнооооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 idi si q zaka4i , az q pla6tam 4ak kogato doidar v nas , 2-3 pati sa me otka4ali i prosto otivam i se vrazvam pak Абе аз го мислих тва ама те тъпите отрязали едно парче 30-40 санта от кабела и го оставили така...Хитреци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 не мога да се съсредоточа Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Абе аз го мислих тва ама те тъпите отрязали едно парче 30-40 санта от кабелаи го оставили така...Хитреци. щото не можеш да пуснеш гугъла за how to по темата и да си турнеш твое парче кабел и накрайници ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 При вас има ли буря ве хора ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Y. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 THANKS GOD FOR THE SALVATION YOU SENT US ! Този ден със сигурност е един от най-добрите ми от седмици насам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Дилема - да стоя на течение и да ми е прохладно с риск за свирепа пневмония или да не стоя на течение и да се подложа на бавно и мъчително пържене? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Пържене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Дилема - да стоя на течение и да ми е прохладно с риск за свирепа пневмония или да не стоя на течение и да се подложа на бавно и мъчително пържене? Ако стоиш на течение ВИНАГИ пази кръста и врата. Ако спиш на течение - НИКОГА отвит. Виждал съм как се получава пареза от заспиване пред климатик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 600? 715... но в момента статистиката падна на 400 :). Флуууд яко... Има си пиниз Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Филм + царевичка + 2 галона бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 minava mi prez glavata 4e trqbva da si vzema nqkuv mobilen klimatik za ofisa 4e baq jega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Минава ми през главата че днеска завърших 11 клас и вече фактически съм 12. Ех кога бях 1 клас , кога бях 7 и кога минаха тези години майна. И да мисял и да не мисля отгвор няма да мога да получа . Просто времето си лети майна и тва . Но въпреки всичко това остават едни незабравими години , които имам чувството че ще останат завинаги в мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Ваканцииииииииийййййййййййййката почнаааааааа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Отивам да хапна нещо и да си лягам , лека нощ от мен ... утре дано да бъде хладно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 SEEEEEEEEEEEEEX! А след 12 часа тамън ще съм се качил на влака баси бавното време, що не е като руски часовник("нашите часовници са най-бързите"). Ще взема да легна за 2-3 часа, че след няколко часа съм на УС на ЗП, а нали съм ЗП в Пловдив и не мога да клинча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Днеска не съм спал и 1 минута, а довечера ме чака Psychedelic парти Трябва да издържа някак си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Днеска не съм спал и 1 минута, а довечера ме чака Psychedelic парти Трябва да издържа някак си Найлон?... неска кат се събудих ми дойде идеята да пия вода ма я удавих с ром и кола... В "Найлона" има някво парти. Та се чудех на него ли ще ходите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Найлон? Какво ще рече това ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.