Crazy_Hamster Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Днес аз ще се оплаквам, че ми е жега. Много ми е жега даже, тоя климатик май не работи да го ева. И задушно ужасТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Малеее... баси кефа! Т'ва обедната почивка да си хапнеш бобец вкъщи и след това да се опънеш за 10 минути... Нирвана... Ай наздраве от мен, със след-обедното кафе. Още малко айлячец и се гмурвам в прекрасното софийско движение... П.П. Софиянците не знаят какво значи да си "бичиш айляк"... Непросветени хора... И джамини не знаят к'во е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Но със сигурност знаят какво е Джемини! Хо хо хо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Но със сигурност знаят какво е Джемини! Хо хо хо! Бойко ги е преместил в Южния парк? Curunir отиваме ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Новият Alone in the Dark ще е рили рили осъъъм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Новият Alone in the Dark ще е рили рили осъъъм! Nope. И аз му се точа много ама доста негативни отзиви е получил относно управление, камера и тнт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Новия кой беше? Онзи расисткия, в който трепеш африканци? [Edit] Не, това беше новия Resident Evil! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 OMG! Има google на клингонски! http://www.google.com/intl/xx-klingon/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Остава и на елфски да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 http://www.google.com/intl/xx-bork/ http://www.google.com/intl/xx-elmer/ http://www.google.com/intl/xx-hacker/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Хамстер! Дай да та цункам! През линка ти за хвалбата за маудпад-а си поръчах Unreal Anthology - Unreal 1 + Expansion + UT 1 + Unreal 2 + UT 2004 за 25 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Хамстер! Дай да та цункам! През линка ти за хвалбата за маудпад-а си поръчах Unreal Anthology - Unreal 1 + Expansion + UT 1 + Unreal 2 + UT 2004 за 25 лева! I wub joo 2 Радвам се, че съм помогнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Хаха, защо момичето, което се обажда за потвърждаване на поръчките от озона е на 15 години? Гласчето й е точно като на 15-годишна. Зарибих и колегите, сега се точат да си взимат Wii от озона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Хаха, защо момичето, което се обажда за потвърждаване на поръчките от озона е на 15 години? Гласчето й е точно като на 15-годишна. Зарибих и колегите, сега се точат да си взимат Wii от озона. Na men samo dostavkata ne6to ne mi haresa. Pisah tam 4e sled 1 i 30 ima koi da prieme pory4kata kazah i na momi4eto. Te molq ti se do6li v 9 i 30. Koi normalen rabote6t ili u4e6t 4ovek 6te si e v ky6ti v 9 i 30 sutrinta be?! Az ot tam si vzeh Guitar Hero-to Ili e bila 1 broika ili sa svr6ili mnogoi byrzo Edit: Ne e na 15. Dosta nato4eni kaki rabotqt v megalan Pone na kasite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Е аз си дадох адреса на работата за доставката бе, ти защо не си даде офис адреса? Да погледат колегите ти как се разкарваш с ОГРОМНА КУТИЯ с игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Е аз си дадох адреса на работата за доставката бе, ти защо не си даде офис адреса? Да погледат колегите ти как се разкарваш с ОГРОМНА КУТИЯ с игра Az rabotq v sofiq i jiveq bukvalno na 150 metra ot ofisa im ama kyde 6te ti gi mykna teq raboti do plovdiv pyk i nali predlagat bezplatna dostavka. Oba4e stan nqkakyv film i sestra mi v kraina smetka kato prie pory4kata plati s 3 leva po-malko ot kolkoto trqbva6e. Ne6to kurierskata fifma mai 6te q smenqt. Az im trolq foruma po cql den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Не се съмнявам, ти ги умееш тия работи Дано не ми докарат кутийката с Unreal-четата утре в наливно състояние, да си изсипвам разтопените дискове от нея, че ще се караме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Не се съмнявам, ти ги умееш тия работи Дано не ми докарат кутийката с Unreal-четата утре в наливно състояние, да си изсипвам разтопените дискове от нея, че ще се караме. Trqbvat ti samo CD- keyovete Posledniq 4as nastana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Луд ли си бе! Трябва лъскава кутийка с лъскава книжчица и разни глезотийки, да се почувствам човек, който купува оригинални игри! Това действа на принципа на детската радост от нова, интересна, шарена играчка, изпитваш чисто материално удоволствие от красивата опаковка и диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Чувствам се малко тъпо. Най-после имам възможност да правя на работа това, което искам, и се оказва, че човекът, на когото асистирам, има тоооолкова различно виждане за същностните теми, заслужаващи вниманието на зрителите, че не мога да го разбера. Наистина... Фуцк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Потрай малко така, после като станеш програмен директор, ти ще казваш кои теми са интересни и кои не Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Не съм Не зная чии са, но като идея ми харесват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 интересно - ти ли си ги правила? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Тия мангали от еврокома ми отрязаха кабелната.Бива ли да си такъв селянин да не звъннеш на вратата и да кажеш така и така имате неплатена сметка ами да режеш там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 idi si q zaka4i , az q pla6tam 4ak kogato doidar v nas , 2-3 pati sa me otka4ali i prosto otivam i se vrazvam pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.