Moon Light Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 иначе си мисля,как колко много отново се мразя,че съм женско Стига, де, вземи се в ръце малко Толкова е яко да си женско ...освен няколкото минуса, всичко останало си е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Стига, де, вземи се в ръце малко Толкова е яко да си женско ...освен няколкото минуса, всичко останало си е супер. знам, знам(освен 7 дни в месеца)е мнооооооооооооооооо яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 7 дни в седмицата, ама само 1 седмица в месеца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 7 дни в седмицата, ама само 1 седмица в месеца... и колко стаат за цяла година само 1 седмица???САМО?????как не те беше срам Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Runner сега не е подходящият момент от месеца да се заяждаш с farrell . Мисля си колко мразя зъбари как ще ходя неска . Трябваше да зема мама за упора да ми дава кураж много ме е шубе . Но като се замисля съм добре на наще кума на 40 години мъж искал да зима майка си на зъболекар с него , че го е шубе Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 и колко стаат за цяла година само 1 седмица???САМО?????как не те беше срам Стига се оплаква. Поне не ти се налага да правиш трафик на erotica.tv толкова често колкото ние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 и колко стаат за цяла година само 1 седмица???САМО?????как не те беше срам Йееййййй, кво се оплакваш бе?! Не стига, че целия свят се върти около вас, ами и мрънкаш... Aaaaa... Uzi, май, май си прав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Не стига, че целия свят се върти около вас... Ммм, точно тази част е the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Да бе да, дрън - дрън, ха - ха. Темата за вицове е в другият раздел . Да бе, прав си. Не целият свят се върти около нас. Само половината. Мъжката половина Лесбийската също Етоо, станаха 3/4 вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Да бе, прав си. Не целият свят се върти около нас. Само половината. Мъжката половина Лесбийската също Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Да бе, прав си. Не целият свят се върти около нас. Само половината. Мъжката половина Не са половината Имаше май няква статистика че мъжете са по-малко от жените на света Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Чудя се как Дан Браун е подбрал толкова завладяващи и в същото време малко съмнителни факти,за да напише шедьовъра "Шифърът на Леонардо"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Чудя се как Дан Браун е подбрал толкова завладяващи и в същото време малко съмнителни факти,за да напише шедьовъра "Шифърът на Леонардо"! Някои от тях направо са си изкривени в името на интрижката, според историци Абе майстор хехехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Разменям си живота?Някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Разменям си живота?Някой? какво точно включва офертата? живота намира ли се в процес на ликвидация? тече ли процедура по обявяване на фалит? какви са активите и пасивите за изминалата счетоводна година? мениджърския колектив с безсрочни трудови договори ли е? а изпълнителския персонал? моля за представяне на данъчна оценка, както и на експертна оценка от независими източници на актуалното състояние и евентуалната пазарна стойност? ама всичко това са обичайни неща при толкоз мащабни сделки, та що се налага аз да питам за тях, а не си ги даваш сама без бой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Runner сега не е подходящият момент от месеца да се заяждаш с farrell .Мисля си колко мразя зъбари как ще ходя неска . Трябваше да зема мама за упора да ми дава кураж много ме е шубе . Но като се замисля съм добре на наще кума на 40 години мъж искал да зима майка си на зъболекар с него , че го е шубе Хах... аз днес бях... Много болеше Ама петък ще е по-якото, че ще ми вадят един от мъдреците Тогава ще е по-голям фън Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Хах... аз днес бях... Много болеше Ама петък ще е по-якото, че ще ми вадят един от мъдреците Тогава ще е по-голям фън Честито! Аз 4-5 години не бях ходил не помня даже колко , откакто имаме лично зъболекари не съм ходил при мойта неска за сефте . Оказа се , че имам само един лек кариес и днес съм с лекарство и четвъртък ще се видя за последно с мойта зъболекарка Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Искам един такъв чифт: Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 misля си,че не си разменям живота за абсолютно нищо,не и след вчерашното чудо,буквално чудо, което видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 е да де.ето доказах най-сетне божествената си същност, тъй че треперете простосмъртни!!!!! Позволете ми да треперя под божествеността ви, Ваше бОгородие! През главата ми минава... В момента май нищо... Всъщност... *айната нямат ли край.... 6.45;6.45;6.45 11.00 мирис на море и поне 10 часа проведени разговори по време на отпуската ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Аз пък ся са зачудих кфо си видяла е не мога да обада,кво точно видях!много е лично и ужасно дълга история но,чудеса стават,винаги съм вярвала и най-накрая видях със собствените си очи Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 и днес съм махмурлия и хиляда и пестин болести имат подобни симптоми. не мога да си избера от какво съм болен да го е.а. но утре. утре.... планина, раздънкан велосипед, луд приятел и една камара народ наоколо в смешни екипи...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Много замислям върху това от подписа "Човек без пари е лайно , лайно с пари е ЛИЧНОСТ !" и стигам до извода , че май е прекалено истинско отколкото трябва да бъде . Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Четях си в Любими моменти и видях поста на kopche за Wish you were here.....понеже ми е любима песен,а аз избягвам да слушам любимите си песни всеки ден-е,сега ще я слушам цяла нощ/даже като заспя/,обвзе ме манията.И имам една рисунка,която ми подариха едно време в Безистена-тя представлява точно "We're just two lost souls swimming in a fish bowl".Свинята ми се побърка и иска да и подавам магданоза с ръка ,дано и омръзне скоро.Утре трябва да свърша 100 неща,поне вечерта ще си откача главата.Гледах много хубав филм и сега съм в пълен душевен покой/което обяснява,че все още подавам смотания магданоз/.Ходи ми се малко над Бяла черква-полянка,супер гледка,страхотна тишина.Искам да изпия една бира там.В момента много ми се говори,но и ми се мълчи в същото време.След малко ще изпуша една цигара на терасата/пирувайте комари/,ще си загася лампата и тихичко Wish you were here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 в връзка с тия тебешири се сетих за един виц: един студент се оплаква на друг студент: - абе човече ти имаш ли хлебарки в стаята мене направо ще ме побъркат -спокоино бе аз на моите им намерих цаката -така ли ... и как точно ? - ми даваш им една кутиика тебеширчета и си готов....! - еее как така бе помагат ли , умират ли от тях... ?! -еми не ама си седят кротко в ъгъла и си рисуват .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.