Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

иначе си мисля,как колко много отново се мразя,че съм женско :angry: :( :angry:

Стига, де, вземи се в ръце малко ;) Толкова е яко да си женско :love ...освен няколкото минуса, всичко останало си е супер.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Стига, де, вземи се в ръце малко ;) Толкова е яко да си женско :love ...освен няколкото минуса, всичко останало си е супер.

знам, знам(освен 7 дни в месеца)е мнооооооооооооооооо яко :love :lol: :bgrin:

7 дни в седмицата, ама само 1 седмица в месеца... ;)

и колко стаат за цяла година :angry:

само 1 седмица???САМО?????как не те беше срам :angry:

Runner сега не е подходящият момент от месеца да се заяждаш с farrell .

Мисля си колко мразя зъбари как ще ходя неска . Трябваше да зема мама за упора да ми дава кураж много ме е шубе . Но като се замисля съм добре на наще кума на 40 години мъж искал да зима майка си на зъболекар с него , че го е шубе :lol:

Стига се оплаква. Поне не ти се налага да правиш трафик на erotica.tv толкова често колкото ние :D

Йееййййй, кво се оплакваш бе?! Не стига, че целия свят се върти около вас, ами и мрънкаш... Aaaaa...

Uzi, май, май си прав... :D

Да бе да, дрън - дрън, ха - ха.

Темата за вицове е в другият раздел :P .

Да бе, прав си. Не целият свят се върти около нас. Само половината. Мъжката половина :P

Лесбийската също :devil

Етоо, станаха 3/4 вече :)

Да бе, прав си. Не целият свят се върти около нас. Само половината. Мъжката половина :P
Лесбийската също :devil

Не са половината :P Имаше май няква статистика че мъжете са по-малко от жените на света :D

Чудя се как Дан Браун е подбрал толкова завладяващи и в същото време малко съмнителни факти,за да напише шедьовъра "Шифърът на Леонардо"!

Чудя се как Дан Браун е подбрал толкова завладяващи и в същото време малко съмнителни факти,за да напише шедьовъра "Шифърът на Леонардо"!

Някои от тях направо са си изкривени в името на интрижката, според историци ;) Абе майстор хехехе :punk

Разменям си живота?Някой?

какво точно включва офертата?

живота намира ли се в процес на ликвидация? тече ли процедура по обявяване на фалит? какви са активите и пасивите за изминалата счетоводна година? мениджърския колектив с безсрочни трудови договори ли е? а изпълнителския персонал?

моля за представяне на данъчна оценка, както и на експертна оценка от независими източници на актуалното състояние и евентуалната пазарна стойност?

ама всичко това са обичайни неща при толкоз мащабни сделки, та що се налага аз да питам за тях, а не си ги даваш сама без бой?

Runner сега не е подходящият момент от месеца да се заяждаш с farrell .

Мисля си колко мразя зъбари как ще ходя неска . Трябваше да зема мама за упора да ми дава кураж много ме е шубе . Но като се замисля съм добре на наще кума на 40 години мъж искал да зима майка си на зъболекар с него , че го е шубе :lol:

Хах... аз днес бях... Много болеше :lol: :lol:

Ама петък ще е по-якото, че ще ми вадят един от мъдреците :) Тогава ще е по-голям фън :)

Хах... аз днес бях... Много болеше :lol: :lol:

Ама петък ще е по-якото, че ще ми вадят един от мъдреците :) Тогава ще е по-голям фън :)

Честито! Аз 4-5 години не бях ходил не помня даже колко , откакто имаме лично зъболекари не съм ходил при мойта неска за сефте . Оказа се , че имам само един лек кариес и днес съм с лекарство и четвъртък ще се видя за последно с мойта зъболекарка :)

misля си,че не си разменям живота за абсолютно нищо,не и след вчерашното чудо,буквално чудо, което видях :) :D :P :)

е да де.

ето доказах най-сетне божествената си същност, тъй че треперете простосмъртни!!!!!

Позволете ми да треперя под божествеността ви, Ваше бОгородие! :)

През главата ми минава...

В момента май нищо...

Всъщност...

*айната нямат ли край....

6.45;6.45;6.45

11.00 мирис на море

и поне 10 часа проведени разговори по време на отпуската ми! :angry1

Аз пък ся са зачудих кфо си видяла :)

е не мога да обада,кво точно видях!много е лично и ужасно дълга история :( :) но,чудеса стават,винаги съм вярвала и най-накрая видях със собствените си очи :P :D

и днес съм махмурлия и хиляда и пестин болести имат подобни симптоми. не мога да си избера от какво съм болен да го е.а.

но утре. утре.... планина, раздънкан велосипед, луд приятел и една камара народ наоколо в смешни екипи......

Много замислям върху това от подписа "Човек без пари е лайно , лайно с пари е ЛИЧНОСТ !" и стигам до извода , че май е прекалено истинско отколкото трябва да бъде .

Четях си в Любими моменти и видях поста на kopche за Wish you were here.....понеже ми е любима песен,а аз избягвам да слушам любимите си песни всеки ден-е,сега ще я слушам цяла нощ/даже като заспя/,обвзе ме манията.И имам една рисунка,която ми подариха едно време в Безистена-тя представлява точно "We're just two lost souls swimming in a fish bowl".Свинята ми се побърка и иска да и подавам магданоза с ръка :wacko: ,дано и омръзне скоро.Утре трябва да свърша 100 неща,поне вечерта ще си откача главата.Гледах много хубав филм и сега съм в пълен душевен покой/което обяснява,че все още подавам смотания магданоз/.Ходи ми се малко над Бяла черква-полянка,супер гледка,страхотна тишина.Искам да изпия една бира там.В момента много ми се говори,но и ми се мълчи в същото време.След малко ще изпуша една цигара на терасата/пирувайте комари/,ще си загася лампата и тихичко Wish you were here.

в връзка с тия тебешири се сетих за един виц:

един студент се оплаква на друг студент:

- абе човече ти имаш ли хлебарки в стаята мене направо ще ме побъркат

-спокоино бе аз на моите им намерих цаката

-така ли ... и как точно ?

- ми даваш им една кутиика тебеширчета и си готов....!

- еее как така бе помагат ли , умират ли от тях... ?!

-еми не ама си седят кротко в ъгъла и си рисуват .... :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...