Crazy_Hamster Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Cureeeeeeeeeeeeeeeee, Нашите ми прецакаха плановете пак ще мога да си поръчам GH3 чак другата седмица като се върна в плд. Дейба. Отиват на село щото им било горещо и шумно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Аз не успях да влезна за няколко утроундс и ми е скука сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Хахахахаха! Хипопотама... като си мърда пръстчетата... 0:40 до 0:45 Не мога да го понеса! Тоник, защо правиш такива работи бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Ей, спелинг наци, къде ти е пълният член Иначе - минава ми през главата колко болезнено безсилни сме без ток. Нито можеш да работиш, нито да се забавляваш, нито да си сготвиш. Седиш кат пукал и чакаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Ей, спелинг наци, къде ти е пълният член Иначе - минава ми през главата колко болезнено безсилни сме без ток. Нито можеш да работиш, нито да се забавляваш, нито да си сготвиш. Седиш кат пукал и чакаш. Еми за това газовия котлон върши чудесна работа. Има няма ток той работи Иначе вънка е ад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 в ада сигурно е по-хладно от вън.. пфффффффф Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ за тези, които искат най-новото за тези, които искат нещо по-така благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Хахахахаха! Хипопотама... като си мърда пръстчетата... 0:40 до 0:45 Не мога да го понеса! Тоник, защо правиш такива работи бе! Щото това парче ме "газира", хаха! Сипвам си и ментичка и гле'й к'во става Аз пък мърдам с пръстчетата на краката, качени на бюрото! Иначе - минава ми през главата колко болезнено безсилни сме без ток. Нито можеш да работиш, нито да се забавляваш, нито да си сготвиш. Седиш кат пукал и чакаш. Чети книга! Хем е образователно, а може да бъде и забавно! Яж сладолед - и без това без ток ще се стопи, а сега и ще те разхлади Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Като казахте ток и се сетих че до 2 седмици трябва да ходя в другия апартамент в който няма ток да живея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Стига сте мрънкали! Спомнете си миналата година какво беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Стига сте мрънкали! Спомнете си миналата година какво беше Нещо не мога да се сетя ... Жокер, нещо... ---------------- Now playing: Octopus - Three Counts Of Murder via FoxyTunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Нещо не мога да се сетя ...Жокер, нещо... ---------------- Now playing: Octopus - Three Counts Of Murder via FoxyTunes Горещо с 3 главни Г-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Е сега е с 4. Добре, че климатика ме спасява тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Аз помислих че за тока нещо ---------------- Now playing: Psychedelic Rave - Paradise via FoxyTunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Охх, едвам се добрах до къщи... жега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 К'во мрънкате... жега та жега. Надухте форума. Мрънкала Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Лесно ви е на вас с климатиците... мрънкате че от климатика на работата до климатика в къщи ви е жега... а сега си представете да нямата никакви климатици никъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Представих си и е реалност , нямам климатик тук , но все пак е прохладно и не ме тормози толкова жегата (само по обяд) през повечето време ... иначе се обезводних днес и ми стана толкова лошо на стомах и на всичко , че нямам думи просто как го преживях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Beautiful girl, lovely dress, High school smiles, oh yes, Beautiful girl, lovely dress, Where she is now I can only guess. 'Cause it's gone daddy gone, 'Що се оплаквате, бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Имах просветление - Ник от Бекстрийт Бойс всъщност е Бритни Спиърс Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Имах просветление - Ник от Бекстрийт Бойс всъщност е Бритни Спиърс ей верно, бе!!! ама аз мисля, че по-скоро Бритни е Ник, а не Ник - Бритни. щото хронологически погледнато нал` разбираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Аз от физиологическа гледна точка: Ник - клъц - Бритни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Винаги съм си мислел че Бритни Спиърс е педераст, то ще излезне вярно най-накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 http://www.vbox7.com/play:99d2b6ea Бритни траверс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.