lil_stenly Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Иауууууууууууууу , Thousand Foot Krutch - Absolute , кафе , цигари и тази песен ... просто главата ми откача . п.п. На тази песен ще ви скъсам главите в играта . I've tried to hide it, but I can't sleep at night Everything I think about makes me feel like a version of myself They tell their lies and we all syncronize Look to the sky because it's almost over We want the truth, give us the Absolute We need your help, 'cause we've got nothing! We want the truth, give us the Absolute We need your help, 'cause we've got nothing left to lose I know we've tried this thing a million times But put me out, 'cause I'm on fire! Don't talk if you aren't gonna tell me the truth Don't tell me you know and you've got everything under control We can't have it all, but we can break the fall This time I'm letting go, 'cause I can't take it anymore Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Малее такава пуцаница от години не съм пукал Дайте ми Rocket launcher-а и гледайте сеир Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Ще трябва сам да си го вземеш , но дали ще успееш ... това е друг въпрос . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Ще трябва сам да си го вземеш , но дали ще успееш ... това е друг въпрос . Питай Curunir да ти каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 и аз ще се включа само да го дръпна еи сега ? за quake 3 говорим нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Спя и се потя. Много е топло и много е гадно . zlobil те говорят за Unreal Tournament 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 ааа на мене пък това ми се видя като quake 3 доста време не съм ги играл и 2те и явно от там дойде грешката , почвам да го дърпам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Тъй като разнообразни модератори роптаят защо сме спамили форума с постове за UT, моля отсам натам да пишете в темата от подписа ми, за да си нянаме проблеми с управлението и да си щракаме на спокойствие. Мисля, че идеята се рекламира достатъчно в този форум, затова и първо тук я пуснах. Моля всички да ползваме другата тема завбъдеще. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Какви ли не крайно невероятни неща сънува човек... Понякога подскача с лекота от сграда на сграда, друг път се вози в перфектно софийско метро, обхващащо целия град... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Можеше да те предупредя да не го правите /гледането на филма/. Иначе е забавно- женски партита ...едно женско парти за мен е 5-6 епизода от някой сериал В момена си правя женско парти йееееееее лудо ееее Е.Т. поздрави от моето парти за твоето ! П.с. ама твоето е минало отдавна вече...е,нищо,другия път ще те викна при нас ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 През главата ми минава: C'MON SPAIN !!!!!! и някво уиски сър не-знам-кой-си, ама е яко де Intense, покани и мене другия път даже Абе що си избирате никовете с малка първа буква. Криво е да се почва изречение с малка буква. Трябва да се натиска шифта, вместо само копи-пейст Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Много е яко да слушаш птичките рано сутрин Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 И да видиш изгрева в 5 и нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 и да пиеш кафе докато всичко това става реалност. да вземеш пушкалото и като мине викача "пеееечки , пераални .... " от терасата да си играеш на снайперист Нека денят е усмихнат и прекрасен за всички и да е започнал с приятната компания на красива жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Ако приложим малко "geek"-ърски поглед над човека, ако приемем тялото му за хардуер, мозъка му за процесор и харддиск (с много добра производителност, btw) и... мисленето ни като операционна система. Та... абе мисленето ни с отворен код ли е? Ей т'ва си мисля, докато зареждам операционната система с любимото си сутрешно кафенце, небрежно щракащ по клавиатурата си, Понеделник сутрин, преди работа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 С отворен код е..лошото е, че всеки може да промени по нещо в мисленето ни - всеки ден, всяка минута... с малък мил жест или груба приказка.Всичко и всички се променят - Оо, да!Отворен код е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Айде, последните 4 работни дни започнаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Ей го пък и тоя! На него муй леко, още 4 работни дни имал Да не ви развалям изненадата, идете на weather.bg и погледнете прогнозата за днес. Пожелавам весело изкарване на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Ей го пък и тоя! На него муй леко, още 4 работни дни имал Да не ви развалям изненадата, идете на weather.bg и погледнете прогнозата за днес. Пожелавам весело изкарване на всички! Мчи много ясно. Надявам се до края на тая седмица да се сдобия с Guitar Hero 3 вече, че ще изкърта нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 It's a beautiful daaaay Баси якия ден , още е 10 , а вече станаха няколко яки неща Кво повече , втора смяна на даскало , почвам в 1.30 , свършвам в 4.05 Редакция: Поздрав за всички с Епизод - Песен за Азис Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 В момента нещо няма база и работя като барометър Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 За този поздрав мога да те игнорирам в скайп вече , хахаха ... денят наистина е хубав . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Десито Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Разочарована съм от себе си... Но какво да се прави, смело напред!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Най-накрая са пристигнали доставките в ozone.bg. Утре поръчвам Guitar Hero 3, още един йоъстицк(joystick ) и Steelpad (happy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 да вземеш пушкалото и като мине викача "пеееечки , пераални .... " от терасата да си играеш на снайперист devil.gif Това съм го пробвал няколко пъти и честно казано има ефект. Особенно когато ударя коня . Иначе денят наистина е прекрасен, макар и горещ от самото му начало. Ходи ми се на плаж но няма де е днес понеже съм дежурен, и чак се дразня като погледна през прозореца навън. Но ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.