intense Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Не съм луда Ти пък...да не си се оженил за мен,че да си изтощен? НЕ...така че,не се прави на лигльо!Стегни се мъжката! Преди малко ядох желирани бонбони с мирис на кока кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Не съм луда Да да.. Интенс да не шмъркаш? Днес си превъзбудена до неузнаваемост онтопик: Сватбите са изтощително нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 ФАК! Jebeš učenje, uči jebanje! Това е... Новата ми мантра. Това е следващото ниво! [Edit] За мен е чест да направя единайсет хиляди и стотния пост. Половината заслуга е на Белов, нямаше да пиша, ако не се бях разчувствал толкова много от сръбската картинка в подписа му! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 afx прекалява, другите му се връзват и му играят по свирката. Съгласен съм с това... Може би защото не се аргументирах достатъчно. Виждам нещата така - Изпитвам нужда да споделям с някого, да се чувствам едно цяло с някого - завършен, да съм сексуално задоволен... избройте всички човешки причини поради които искате да обичате някого и съответно той да ви обича. Поглеждаме и от обратната страна... в моя хетеросексуален случай - жената. Тя като човек има подобни потребности на моите... и заедно ги - съчетаваме. Взаимно удовлетворяваме потребностите си. Магията на любовта бих я определил като едно умножаване на ефекта който всеки по отделно е очаквал, веднъж щом нещата са се получили. Мисля че има доста егоизъм в цялата работа - странното е защо някои от вас скочиха като ужилени... къде съм казал че има нещо лошо в това? Сега нека добавим грижата за децата и финансовата стабилност - и ето ви брака Комбинацията от любов и финанси ми напомни за древната професия... може би е малко силно казано но е във същия дух. Ето ви и ползите от идеята ми: в момента в който погледнах на нещата от този ъгъл... малките камъчета които могат да обърнат каруцата (разбирай - малките разочарования свързани със всичко това) не ме притесняват чак толкоз, защото: 1. Поглеждам нещата по... отгоре някак си - the big picture 2. Склонен съм да давам повече - разбирай: да обичам по инстински друг човек без да ме е страх че ще се разочаровам в даден момент, просто защото приемам факта че като човек имам слабости. А като такъв се чувствам по-щастлив в кожата си Да прекалих защото егоизъм е силна и донякъде неподходяща дума за случая. Но... това не е алчност примерно - нищо подобно. По-скоро говоря за това как можем с разумно разсъждение да разчупим нещата които са ни казали или сме чули че са устроени по определен начин.... и да извлечем полза за себе си. За да се чувстваме по-щастливи. P.S. Ще си говоря на английски колкото си искам! Fuck, yeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Анадолският късмет край няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Искам в къщи. Искам горещ душ или вана. Мразя когато съм позатрупан с работа и цял ден не ставам от стола, а дори и вечер. Мразя да се схващам така ужасно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 За пореден, стотен може би хиляден път се убедих, че простотията няма граници. Простотия навсякъде, където и да се обърнеш простития, ама какво и да очакваме като живеем в една "проста" държава На къде сме се запътили ние човечеството, към пълен провал. С всеки изминал сен деградацията нараства и всякакви морални ценности са изгубени. Просто No Comment Омръзна ми цялата простащина и глупост, която е явен синдром на българина Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 @Defekt - според мен е грешно да се мисли че ние сме най-лошите. Има и по-зле: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Не съм искал да кажа че сме най-лошите просто нямам друга база за сравнение : Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Поп-фолка ще ни унищожи. Голяма част от българите (и децата им) покрай цялата тази субкултура се завъртат в един омагьосан кръг и са на път да се превърнат в свръх-консуматорите които виждаме в "развитите" държави. Послушните работници, достатъчно умни да вършат монотонната си безперспективна работа, и достатъчно глупави за да не задават излишни въпроси. Човек трябва да е критичен и да поставя всичко под въпрос. Добавете и алчността... малоумната жажда за власт и... ето докъде е достигнала цивилизацията. Мисля че причините за това идват още от древните времена на робовладелския строй. Нека изключим Ренесанса - определям го като една "глътка въздух". Мисля че Майката Природа ще ни накаже по-бързо от колкото си мислим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 ФАК! Jebeš učenje, uči jebanje! Това е... Новата ми мантра. Това е следващото ниво! [Edit] За мен е чест да направя единайсет хиляди и стотния пост. Половината заслуга е на Белов, нямаше да пиша, ако не се бях разчувствал толкова много от сръбската картинка в подписа му! [/Edit] Хаха картинката радва много. Жалко че я няма на български . Ох времето вън е перфектно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Поп-фолка ще ни унищожи. Голяма част от българите (и децата им) покрай цялата тази субкултура се завъртат в един омагьосан кръг и са на път да се превърнат в свръх-консуматорите които виждаме в "развитите" държави. Послушните работници, достатъчно умни да вършат монотонната си безперспективна работа, и достатъчно глупави за да не задават излишни въпроси. Човек трябва да е критичен и да поставя всичко под въпрос. Добавете и алчността... малоумната жажда за власт и... ето докъде е достигнала цивилизацията. Мисля че причините за това идват още от древните времена на робовладелския строй. Нека изключим Ренесанса - определям го като една "глътка въздух". Мисля че Майката Природа ще ни накаже по-бързо от колкото си мислим Близките 5 години съм на мнение, че голяма част от света ще се обезличи тотално. ps то не че не се е обезличил Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Близките 5 години съм на мнение, че голяма част от света ще се обезличи тотално.ps то не че не се е обезличил Дам... аз пък имам усещането че се намираме на географски най-стабилното място на света. Моят призив към всички е да си помагаме един на друг повече. Да се обичаме повече. Да направим опит да изкореним завистта и алчността от мислите си и да си пием ракииката на спокойствие всички заедно на една маса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Махмурлук ми минава през главата... Отново... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 След снощното руско стандартизиране и моята глава малко не е в час И така ми се спи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Аз си отспах тея дни понеже при мен тая седмица се получи партито рез седмицата а не в края както обикновено. Минава ми също през главата, че не искам да се карам с никой от форума и се извинявам за всичко казано и направено против правила или нечии нагласи. ---------------- Now playing: Psychedelic Rave - Paradise via FoxyTunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Днес е Go Skateboarding Day . Нещо като международен празник на скейт-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Днес ми върнаха кутията почистена с още един вентилатор , край на мъките в жегата ... сега работи безшумно и държи ниска температура вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Поп-фолка ще ни унищожи. Голяма част от българите (и децата им) покрай цялата тази субкултура се завъртат в един омагьосан кръг и са на път да се превърнат в свръх-консуматорите които виждаме в "развитите" държави. Послушните работници, достатъчно умни да вършат монотонната си безперспективна работа, и достатъчно глупави за да не задават излишни въпроси. Човек трябва да е критичен и да поставя всичко под въпрос. Добавете и алчността... малоумната жажда за власт и... ето докъде е достигнала цивилизацията. Мисля че причините за това идват още от древните времена на робовладелския строй. Нека изключим Ренесанса - определям го като една "глътка въздух". Мисля че Майката Природа ще ни накаже по-бързо от колкото си мислим Някой друг път обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Чефо, стига и ти сега. Поп фолка сам по себе си не е вреден, когато го слуша човек, който има за 5 стотинки акъл в главата си. И аз като пия една ракия слушам. А има и просто по-различни хора, на които им е мерак и без ракия да го слушат. Проблемът не е изцяло в попфолка, а и в простия ни народ, в чиито глави се влива. Бритни какво е? Западен поп фолк. И предавания по MTV, в които фанатизирани момиченца врякат все едно ги водят към кланицата, защото някоя звезда минала на 50 метра от тях. Всичко е попфолк, целия свят е попфолк. Просто у нас попфолка е по-различен. И пак казвам, проблема не е изцяло в музиката. Защото и аз слушам отвреме навреме, но не съм с изрусен перчем и стилна, тънка конска опашка отзад. Просто като тая музика се комбинира с едни бездруго не особено интелигентни хора, които нямат никакви други интереси освен да са готини, да пийват и да забърсват по някоя друга сгодна женица (или момче, ако са момичета), става лошо. Но тия хора, крайните случаи, за които всички говорят и се оплакват, признайте си, бездруго нямаше да са много по-добре и без попфолк, защото просто вътре нямат никой, и интелектуално, и духовно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Някой друг път обаче. Протчети Curunir какво е написал. Следващият път гледай да подчертаеш по-основния момент - а именно: говоря за субкултурата покрай музиката. Никой не говори за самата музика а за всичко свързано с нея. Именно там виждам проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Чефо, стига и ти сега. Поп фолка сам по себе си не е вреден, когато го слуша човек, който има за 5 стотинки акъл в главата си. И аз като пия една ракия слушам. А има и просто по-различни хора, на които им е мерак и без ракия да го слушат. Проблемът не е изцяло в попфолка, а и в простия ни народ, в чиито глави се влива. Бритни какво е? Западен поп фолк. И предавания по MTV, в които фанатизирани момиченца врякат все едно ги водят към кланицата, защото някоя звезда минала на 50 метра от тях. Всичко е попфолк, целия свят е попфолк. Просто у нас попфолка е по-различен. И пак казвам, проблема не е изцяло в музиката. Защото и аз слушам отвреме навреме, но не съм с изрусен перчем и стилна, тънка конска опашка отзад. Просто като тая музика се комбинира с едни бездруго не особено интелигентни хора, които нямат никакви други интереси освен да са готини, да пийват и да забърсват по някоя друга сгодна женица (или момче, ако са момичета), става лошо. Но тия хора, крайните случаи, за които всички говорят и се оплакват, признайте си, бездруго нямаше да са много по-добре и без попфолк, защото просто вътре нямат никой, и интелектуално, и духовно. така не може ме видя и заради мадама, камо ли заради музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 анатема , какво друго може да се слуша когато си си налял една ракийка и си си нарязал една салатка освен нещо сръбско така лекичко .... по темата обличам се и отивам към склада в които ще ми пристигне атв-то след около час , учудвам се от 3 дена само затова мисля само дето не спа с каската и ботушите от мерак , май ще взема да си облека екипа и да карам колата с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Аз като пиех и още повече не ми се слушаше , не знам защото всеки ми вика , че като пиел не може да слуша друго , ми има балади за тази работа ... доста хубави при това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 ако съм решил да си прережа вените са екстра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.