Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Устройва ме но откакто не съм резидент в Плазм-оча търсенето намалява пък и сега има 100 837 726 новоизгряващи звезди, които се движат с новото в музиката и това ги прави търсени

Лоша работа най лошото е че хората вече не търсят доброто а комерсялното...

Женска солидарност, а?

Прощавам ви! Както има някои женски неща, които на мъжете не им e дадено да разберат и почувстват, макар нещата да са хубави и ценни, така и на жените не им е дадено да изпитат еуфорията от игрите. Имам цял трактат в процес на разработка по темата защо жените не могат да изпитат вътрешно удоволствие и дори удовлетворение от игра, простираща се отвъд пределите на пасианса, Zuma или Majhong (последното и аз го играя в интерес на истината :unsure: ), но ще го споделя друг път :D

Ах, хора :D само някаква храна ми се върти из главата от един час та да не и повече.

И сега се чудим тук с колегата какво да си поръчаме да хапнем.

Пуффф много съм гладен. :D Имам чувството, че ако съм в нас ще изям всичко в хладилника.

Женска солидарност, а?

По-тожно женска завист, в момета тайно я е яд, че не го е написалаа тя първа :devil

Говорехме с един колега по скайп, сетих се за една тъжна песен, която да му пратя, пуснах си я и сега и аз се депресирах. Тая песен е... целия свят. През нощта. Това са милиони тъжни или разбити сърца, които бият. Тъжно. Примирено. До края. :closedeyes:

http://www.ilike.com/artist/M83/track/Lowe...ie+with+the+Sun

П.П. Моля, не гледайте глуповатото видео, монтирано към музиката.

Това са милиони тъжни или разбити сърца, които бият. Тъжно. Примирено. До края.

yeah right... pussies :D

любовта е висша форма на егоизма, точно както и брака е висша форма на проституцията.

поне си признайте ;)

:devil

любовта е висша форма на егоизма, точно както и брака е висша форма на проституцията.

поне си признайте ;)

С цялото ми уважение, FU :D

Това чудо Слънчогледът. Голчма краста е, чопля поне от час и немога да се спра докато не свърши.

Чак езикът ми се поду вече. Искам да спра но немога, с едната ръка пиша а с другата люща семки :lol: .

Мисля че ще си прекарам една хубава петък вечер :) Отивам да играя баскетбол в Яворов и смятам да се раздавам като за последно. БТВ ако на някой му се играе да идва поне до 12-01-02 часа ще стоим :)

поне си признайте ;)

miserable little man

miserable little man

Depends from the point of view, mate ;) It does not mean that I can't love - I'm just honest about myself. This definitely doesn't make me miserable - in fact now when I love myself more for following this concept ... I am capable of loving another human being much more than before. At which point I've said that even this thing is based on a raw egoism ... it shouldn't be done :P

I think you're miserable for not trying to fully understand me before your replY. :bgrin:

I think you're miserable for not trying to fully understand me before your replay. :bgrin:

Reply? Or maybe you meant something much more deeper relating the "play" and "re-play"...who knows...maybe we should quit this English shit, eh?

Ето поредния пример за човек който .. тъй като не може да каже нищо смислено по темата се захваща за най-посредствения елемент.

Някой да ми обясни на какво се дължи тази странна самозащита. ?!

miserable little man
Depends from the point of view, mate ;) It does not mean that I can't love - I'm just honest about myself. This definitely doesn't make me miserable - in fact now when I love myself more for following this concept ... I am capable of loving another human being much more than before. At which point I've said that even this thing is based on a raw egoism ... it shouldn't be done :P

I think you're miserable for not trying to fully understand me before your replay. :bgrin:

Reply? Or maybe you meant something much more deeper relating the "play" and "re-play"...who knows...maybe we should quit this English shit, eh?

три поредни поста на англииски език !!!

а имаше хора тук вдигащи врява до бога за правописни грешки,за това че форумът започвал с www.bul...... че в германия немския език .... не помня всичко избълвано вече по въпроса (старост не радост) и т.н и т.н .....

басиййй лицемерите :)

Картофен, прочети ми post-а, преди да ме цитираш. Аз повдигам същия въпрос, който и ти.

Шефе, не ми казвай, дали имам нещо да кажа или не. Може би имам, но не ми се занимава...може би нямам. Като ще си ги мерите, говорейки на друг език, поне използвайте правилните думи. Не съм аз виновен за неграмотността, нито пък това, че ти правя забележка значи, че заемам страна по спора ви, нито пък че има от какво да се защитавам. Малко грандомания те гони, buddy...

afx прекалява, другите му се връзват и му играят по свирката. А аз като най-разумен друсам Onslaught и пия вече стоплена кола.

P.S. Ще си говоря на английски колкото си искам!

Минава ми през главата, че дефлакс откакто пусна темата за тревуляците и оттогава се сдуха нещо. Забелязвам промяната :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...