Aquila Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 I'm voting republican! I'm voting democrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Гузен негонен бяга... И особено боли, че е казано от жена... Нали така бе, шефе? Ми от мойта камбанария..... човек дето не ми е виждал очите може да плямпа квото иска по мой адрес и да ме нарича както си иска....А аз ще направя отработеното движение с местенето из крачолите. . Лично мнение наЛ тъй Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Искам да се смеля с... целия свят на Unreal 2004. Щото е толкова готина мелачка! Хем мелачка, която на моменти стига бързината и ожесточеността на Q3, хем има повече финес и е по-красива. Няма ли тука в тоя форум още 5 души да направим едни тройки на разсъмване, кеф ти CTF, кеф ти Clan Arena, кеф ти FFA дори! Ех, бедни ми боте, защо не го 'дигаш на Instagib! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Аз съм навит за UT2004 преди я имах но като смених харда и си замина с него а дисковете ми отидоха някаде в д**** но нямам нищо против пак да я подкарам ако заформим някви тройки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Искам да се смеля с... целия свят на Unreal 2004. Щото е толкова готина мелачка! Хем мелачка, която на моменти стига бързината и ожесточеността на Q3, хем има повече финес и е по-красива. Няма ли тука в тоя форум още 5 души да направим едни тройки на разсъмване, кеф ти CTF, кеф ти Clan Arena, кеф ти FFA дори! Ех, бедни ми боте, защо не го 'дигаш на Instagib! :ph34r: Kato Quake 2 i 3 drugo nema Inache mi minava prez glavata, che dneska beshe tejyk den, no pyk vecherta se ochertava da e dobre Ochakvam germancite da bydat razmazani, che ne me kefqt ot edno vreme oshte, a sega me kefqt daje oshte po-malko. Cheers.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Има друго освен тях , ънреал торнамент 2004 е просто върха . Аре да се съберем и да направим едно турнирче . То колкото хора се навият де . п.п. С компютърните противници ми изби мозъка по клавиатурата ... не са слаби ама не са и хитри или това не трябва да ме дразни ни най-малко ако съм фен и все пак ме подлудява от всякъде . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Az ne pisah che nqma drugo, a che kato tqh nqma drugo. Verno che e pliokavica ama se chete nqkak si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Killer-е, специално за теб, щото си фен и на дъртото! http://www.wireheadstudios.org/generations/ Generations Arena - Wolf 3D, Doom, Quake 1, Quake 2 и Quake 3 в един мод, с класове от всяка игра. Сменя ти се на практика всичко, оръжия, модели, power up-и. И е баси кефа да пукаш ботове или хора от Quake 3 с плазмата от Doom или голямата ламя Спаска от Quake 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Tva izglejda shte e fun Mersi Curunire, shte testvam kato si kupq drug monitor, che toq izgyrmq neshto i shte raportuvam posle, kolko e qko Nemcite povedoha da gi takovam ama vse oshte ima nadejda Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Толкова ми е лигаво тази вечер само се правя на ...лигла пред разни съфорумници ох ама е забавнооооооо П.с. - почвам работа като готвачка няма да нападам на пм-и спокойно,който се е притеснил де Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 от утре минавам на химикали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Искам да се смеля с... целия свят на Unreal 2004. Щото е толкова готина мелачка! Хем мелачка, която на моменти стига бързината и ожесточеността на Q3, хем има повече финес и е по-красива. Няма ли тука в тоя форум още 5 души да направим едни тройки на разсъмване, кеф ти CTF, кеф ти Clan Arena, кеф ти FFA дори! Ех, бедни ми боте, защо не го 'дигаш на Instagib! :ph34r: Да ти кажа и аз може да се включа към партито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Играта определено за мен е най-добрия multiplayer-based 3D Shooter, който съм играл до момента. И определено ме кефи идеята за подобна касапница. Но мен най-много ме радваше режима с бойните машинки Дайте ми раптора и гледайте сеир :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Аз пък баш на Onslaught съм най-зле, винаги пешак. Ботовете ми крадат возилата най-често. Ама то аз съм зле, защото ботовете се наливат random и няма никаква организация, каквато можеш да си направиш с хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Играта определено за мен е най-добрия multiplayer-based 3D Shooter, който съм играл до момента. И определено ме кефи идеята за подобна касапница. Но мен най-много ме радваше режима с бойните машинки Дайте ми раптора и гледайте сеир :] Бих казал, дайте ми голиата и ма чакайте да умра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Missile lock-on detected? Спешен дори може да се свали, отдалеко и полеко, двама души с AVRIL. Аз предлагам мераклиите да си направим една нова тема в Games и да не спамим хората тук с глупостите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 В момента през главата ми минава една песен и тя е - Hipodil - Nova Gradska Pesen.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 И на мен ми минава през главата тая песен от време на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Как ще го играете тва 2004 ? Има ли някакъв начин да се играе бдвХалф Лайф през нет-а без да ти дава клас C error без дедикейтед ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Ако изобщо се съберем хора да го играем, човека на най-дебела връзка хоства и се наливаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Аз до 2003 смея да твърдя, че ги играя на ниво (godlike) . Също и Quake. Ако ви се играе, бройте ме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Трябва освен тази "дебела" връзка да има и мощен компютър за да подкара сървър и игра в едно и също време . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Може и аз да се жертвам да играя , ама съм много слабичак... НЕ съм играл такива игри сигурно от 1-2 години. АКо ви трябват бройки бройте и мене edit: Напълно съгласен съм. Щом се намери роля и за мене 100% ме бройте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Ти ще си мидфилд съпорт - да обираш огъня докато тоя дето носи знамето търчи като изтърван обратно към базата Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 BulForum -> Games Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.