BlackGuardian Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227 Мерси много Иначе се чудя как не се бях сетил по-рано да си ги разпечатам проектите вместо да си играя да ги рисувам на ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Ох,тази вечер пак футболни драми :ph34r: Само ме разстройват :allien Няма бира днес,само кока кола Е,ще го преглътна някак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Аз пък си имам "шшшш" ... и ако искаш да разбереш какво ще му се случи , си вземи и ти . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Аз пък си имам "шшшш" ... и ако искаш да разбереш какво ще му се случи , си вземи и ти . Хората сБИРА Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Не , ъъъъъъ - грешен отговор човек ... швепс е правилният и аз алкохол не пия вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 А за мен благодаря няма, нали, Гардиън? Мазни се на мода! -> https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495159221 А аз пиша, защото светлината отново озари моя скромен дом, нета ми се отпуши и мулето започна отново да сваля с нормални скорости! Мога просто да си седя и да гледам зелената графика на даунлоуда, и ми става хубаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Баси якия ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Понеделник вечер - мохито! Вторник вечер - мохито! Сряда вечер - мохито! Четвъртък, петък, събота, неделя.... Мохито мания!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Това ми прилича на песента на "Графа" или се бъркам нещо ? С едно е зле , нужни са ти две , ала с три , лесно стават четири . Пет е добре , ала шест е по-добре , седмото върви , мохито мания до зори . Трябва да се направи кавър на песента вече . Ще стане хит просто . Особено за рекламата много ще си отива . п.п. Явно никой не се е сетил за това ... има време да се направи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 iaiaieieieie COCO JAMBO iaiaiaiaieeee . Днеска температурите ги дават до 30 градуса Приятен ден на всички :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Ако битието определя съзнанието, какво определя житието и страданието грашнаго Софрония? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Много болки в гърба и най-вече проблеми със зрението Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Olivier DeRiviere е най-големият ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Както всеки ден така и днес ми минава през главата как ще платя тока на другия апартамент понеже се очертава да живея отново сам там след няма и месец. Друг проблем пак свързан с пари е този относно лизинга на един телефон и това какво ще бачкам лятото, понеже уебдизайнерските ми подвизи не вървят с голяма скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Olivier DeRiviere е най-големият ! Indeed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Както всеки ден така и днес ми минава през главата как ще платя тока на другия апартамент понеже се очертава да живея отново сам там след няма и месец. Друг проблем пак свързан с пари е този относно лизинга на един телефон и това какво ще бачкам лятото, понеже уебдизайнерските ми подвизи не вървят с голяма скорост. DJ не те ли устройва ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 DJ не те ли устройва ?! Устройва ме но откакто не съм резидент в Плазм-оча търсенето намалява пък и сега има 100 837 726 новоизгряващи звезди, които се движат с новото в музиката и това ги прави търсени ---------------- Now playing: Octopus - How Reality Created via FoxyTunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 netrootbg e роден през 1985?! Не, не мога да повярвам! Да тогава е. На 23 години съм. Кое те учуди? Че си сравнително малък, а си един от десетината смислени хора наоколо. Честно, винаги съм си мислила, че си на 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 netrootbg e роден през 1985?! Не, не мога да повярвам! Да тогава е. На 23 години съм. Кое те учуди? Че си сравнително малък, а си един от десетината смислени хора наоколо. Честно, винаги съм си мислила, че си на 30. Мерси . Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Малък... ама с голям... акъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 ..............а си един от десетината смислени хора наоколо................... Това сега обида за останалите ли трябва да е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 хахаххаа, аз се чувствам безсмислен от близо 12 години и не се обиждам Иначе си ебало и гадната седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Това сега обида за останалите ли трябва да е? Ти защо се писа извън списъка без да са ти казали нищо По-скоро да беше питал за представителна извадка Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Гузен негонен бяга... И особено боли, че е казано от жена... Нали така бе, шефе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 И особено боли, че е казано от жена... Нали така бе, шефе? Така казват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.