karaman Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 нещо съм тръгнал да се разболявам посред лято! Ей тоя сезон го мразя в червата! Всеки тръгнал да почива, да полудява и всичко покрай тях! Абе я мирно, падни за 20, стани, кръгом, бегом, стой, падни, стани, мирнооо! свободно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Новата Мозила е уникална http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Не, не е уникална, тъкмо казвах, че интерфейса и ОСОБЕНО Bookmark organizer-а е УЖАСЕН. Току що си сложих Опера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Аз още на бета версията забих и си казах "ще дойде време" , а вече излезна ... не ми харесва (има и хубави неща) много . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Мен ме радва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Да, има и хубави неща, но сакатлъците, които дразнят, са повече. [Edit] Силно желая някой да ми обясни следните неща: Как да се отърва от Bookmarks toolbar папката в мениджъра, тъй като не използван лентата. Невъзможно е. Преди поне можеше да се преименува на нещо друго и да се премести, сега не може. Освен това като цъкнеш Organize bookmarks, вече не излиза списъка с букмаркове, а малоумното ново ALL BOOKMARKS, което значи още кликове до стигане на истинския списък. Защо ми е Unsorted папка? Защо и тя не може да се маха, ако не я искаш? Защо като цъкнеш падащата стрелка в десния край на адрес бара ти излиза огромен списък с букмарковете ти, със сладки малки звездички до тях? Unf. Няма да си пиля нервите повече. Дано в 3.х го оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 То това са подобренията , ти искаш да ги оправят ... да си върнат старият "браузер" и това е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Че к'во му е лошо на стария....бетон си е отвсякъде. П.П. Между другото се загледах в статистиката от линка на Eleutherios, коя страна колко пъти е теглила новата версия: Щатите - 484 хиляди, Германия - 136 хиляди, България - 6 хиляди....и т.н., а в Нигерия имат само 1 теглене...като знам колко компютъра имат там....сега се мъча да се сетя поименно кой го е изтеглил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 ...Мидекс, само ще те поправя. Нигер имат 1 теглене, а Нигерия 136. Те са малко по-развити все пак явно със 136 компютри повече Мен па си ме кефи тъз мозила, мае е РЦ3 още, ама може и така да си остане. Засега съм забелязал един фрапиращ бъг оправен Но пак гледам си цока Рам като слон Аве ко въобще я обсъждам...гаси имам по сериозен проблем, не моа спъ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Не, не е уникална, тъкмо казвах, че интерфейса и ОСОБЕНО Bookmark organizer-а е УЖАСЕН. Току що си сложих Опера. Стига, бе! Букмарк Туулбар-ът се маха по най-елементарния начин - просто цъкваш с десен бутон върху лентичките, но не върху самия него, и ще ти излезе меню, от което можеш да отбележиш, че не искаш да го виждаш. На мен лично ми е много полезен, затова - само палци нагоре. Хубава е Мозилата Три. Ще видиш операта колко е по-тегава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Аз не искам да го скрия от самия прозорец, искам да махна/изтрия папката от Bookmark manager-a. А не може. Операта я махнах, много е натруфена и тя с какво ли не. Ще се свиква на FF 3, такъв е живота. [Edit] Ctrl-D за bookmark отнема повече време от преди, хард диска стърже преди да отвори малкото прозорче и след като то се затвори. Жалка картинка. Ако цената на тези ФАНТАСТИЧНИ подобрения е намалена скорост на слонска машина с 2гб рам и двуядрен процесор (а всъщност рекламират браузъра като по-бърз), б*х тоя Firefox! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Аз не искам да го скрия от самия прозорец, искам да махна/изтрия папката от Bookmark manager-a. А не може. Операта я махнах, много е натруфена и тя с какво ли не. Ще се свиква на FF 3, такъв е живота. какво ти пречи да си караш с 2 като не ти харесва 3? on topic: Всеки ден Persuasion skill-а ми става все по-висок и по-висок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Всеки ден Persuasion skill-а ми става все по-висок и по-висок Всеки ден GEEK skill-a ти става все по - голям и по - голям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Всеки ден GEEK skill-a ти става все по - голям и по - голям... No, not really, no. Edit: Защо на тази нова мозила показва линковете с описанието отдолоо (което е дразнещо) някой да има идеи как да се махне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Какво описание? Къде е "отдолу"? Кои линкове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Моля за секунда спорът за Мозила да спре! Не за друго - а за да участваме масово в анкетата в блога на Иван Бедров: "Харесвам Първанов заради..." (Анкетата се намира в горния десен ъгъл.) Предлагам да направим заявка за Гинес с най-много боцвания върху опцията "перчема му". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Издъних рекорда, гласувах "Умереността му" преди да дочета поста [Edit] Fixed! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Издъних рекорда, гласувах "Умереността му" преди да дочета поста Има опция да смениш вота си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 За това говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 За това говоря Да, това е отврат, и аз се опитвам да го спра, но мисля, че не е toggle, няма изключване. [Edit] Поне намерих най-якия addon! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/974 STOP! Hammertime! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Това са Дриймър, Вено и Вели. Овърман, Килъра, Чикатило, ТАС, Нетроот, Мидикс и Годфадър. Тази се мени... Преди беше Фарел, после стана Е.Т., после Интенс... Ако перефразираме малко може и Галчето да е... Тийф, Антарес, мобо, в00кс, злобил, Раптор. Асд (няма го вече ), Диджей Вондер (няма го много...), лил стенли, само стенли, фродо, крейзи хамстер. Афекс. Останалите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Възпалението става хронично когато продължи над 6 седмици!! Тъй че фнимавайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Я понеже освен за Ф1 за друго не мислим.....та си мисля за наказателна акция на СКУДЕРИЯ ФЕРАРИ за по-кратко(НАЙ-ГОЛЕМИТЕ) във Франция Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Ще трябва да се постарая повече, за да мога да влезна в схемата на Psihara^^ , при флудерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 В супер весело настроение и в същото време ми е супер гадно. Все едно някой ми е казал:"Ти може да си супер весел , ама аз няма да ти го позволя!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.